Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
E-shop - kuchyňské a bytové doplňky - keramika, sklo - nádobí - bytový textil - zahradní a pěstební potřeby a nářadí.

Výroba, prodej: - osiva trav, jeteloviny - okrasné, účelové travní směsi.

Úklid Slovácko. Sužby: - čištění interiérů automobilů - žehlení a praní oděvů - úklid domácností, nebytových prostor - vyklízení půd, sklepů, pozůstalostí - mytí (okna a výlohy) - čištění čalouněného nábytku - čištění koberců. Zahradnické práce, údržba zeleně: - sekání trávy - plení záhonů - hrabání listí.

E-shop - spotřební elektronika - bytový textil - bytové a zahradní doplňky - drogerie - hračky.

Výroba, prodej, montáž, servis, poradenství: - plastové bazény - plastové nádrže válcové, hranaté, oválné - plastové výrobky do potravinářského průmyslu - hasičské nádrže, boxy na převoz zvířat - lapače tuků - lapače ropných látek - tříkomorové jímky - jímky na vyvážení - šachty - biologické zemní filtry Bazénové ...

BPAS.CZ s.r.o. je společnost, poskytující služby v oblasti stavebnictví. Můžete se přijet do stavebnin podívat na materiály nebo pro radu, rádi Vám pomohou při Vašich realizacích.

Vyrábíme plastové bazény, jímky, septiky, žumpy, nádrže, jímky na dešťovou vodu. Bazény a jímky rozvážíme po celé ČR a SR.

Prodej, servis, eshop: -zahradní a lesní technika -nářadí -lovecké potřeby -fotopasti -lovecká optika -elektronika -myslivecké oblečení a obuv.

Činnost: - realizace, údržba zahrad.

Služby - projekce a realizace zahrad a veřejných prostor - interiérová zeleň - střešní zahrady - kácení a řez stromů.

Služby: - sekání, údržba trávníků - sekání trávy.

Zelená architektura - projektování, zakládání a údržba zahrad - zelené střechy - kobercové trávníky - koupací jezírka a vodní plochy. Pěstování a prodej rostlinného materiálu. Kontaktní adresa Kostelní 1503 170 00 Praha 7

Květinářství, prodej: - řezané, pokojové květiny. Obchodní centrum Galerie Butovice.

Návrhy, projektování, realizace: - zahrady - veřejná zeleň - okrasná a koupací jezírka

Prodej řezaných, hrnkových, sušených a umělých květin a Hand made výrobků, např. bižuterii, patchworkové zboží, malování portrétů na zakázku a energetické obrázky. Rozvoz květin. Dále se zabýváme ezoterikou - intuitivní tarot, terapie EFT, intuitivní masáž, Reiki, automatická kresba atd.

Prodej kameny dekorace, asijské a japonské lampy, zahradnické potřeby, jezírka, jezírkové technologie.

Návrhy, realizace, zahrad, zahradní jezírka, závlahové systémy, pokládka, trávníky.

Dodávka, prodej, montáž - bazény - bazénové vany - filtrace, osvětlení, ohřev vody bazénů.

Provádíme: - projektování, zakládání, udržba a rekonstrukce zahrad a parků - arboristika - rizikové kácení.

Výroba, prodej: - stínítka pro indoor kultivaci rostlin

Úklidové služby - úklid kanceláří, obchodních prostor a průmyslových podniků - zimní údržba, úklid sněhu - údržba travnatých ploch.