Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
E-shop - zahradní nábytek - zahradnícké nářadí - zahradní technika a doplňky.

Nabízíme služby v oblasti rekonstrukcí aquaparků, plaveckých bazénů, hotelových, školních či privátních bazénů, whirlpoolů, wellnesových zařízení.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové. Květinové vazby.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové - dárkové zboží - keramika. Květinová vazba.

Květinové centrum. Květinářství Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové.

Designové studio. Projektování staveb. Zahradní architektura.

Činnost: - akustika - stavební fyzika - geodetické práce - návrhy zahrad.

Služby - komplexní péče o dřeviny - arboristika, kácení - ořezy stromů.

Rizikové kácení stromů pomocí plošiny Stavba - ploty související činnost při realizaci zahrad. Terenní úpravy, modelace terénu Stavba- chodníky (související činnost při realizaci zahrad). Návrhy a realizace, zahradúdržba zeleně, stavba skalek, předseťová příprava půdy, zakládání trávníků, návrhy výsadeb. Výsadba stromů a keřů (prostokořenných, ...

Květinářství - kompletní květinový servis, smuteční vazba, suchá a umělá vazba, žertovné kytice a koše, kytice, věnce, vázání a aranžování květin.

Květinářství. Široká nabídka čerstvých řezaných květin, hrnkových rostlin, keramika, sklo, svíčky a dárkové předměty, květinové obaly, sezónní dekorace, dekorace do interiéru, sušené vazby, doplňky.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - skříně - sauny - schody - zahradní nábytek - ploty, pergoly, zahradní domky Realizujeme expozice a výstavní stánky

Prodej a montáž: - vodovodních baterií - čerpadel a kotlů - komínového nářadí a kouřovodů - plyn a tuhá paliva - odpadní systém - fitinky černé, mosazné a pozinkované - materiál kotvící a spojovací - koupelnového vybavení, návrhy koupelen - kosmetika a drogerie - bazénové doplňky a chemie. - zahradní nářadí.

Služby: - zahradní a krajinářská architektura

Služby: - realizace a údržba zahrad, trávníků, zahradních jezírek - rizikové kácení stromů - provádění terénních úprav a závlah na zahradách.

Návrh, realizace, údržba: - zahradní jezírka - zahradní vodní prvky.

Kamenná prodejna, e-shop: - nářadí, stroje a spotřební materiál - zahradní nástroje, technika a volný čas - elektrické nářadí - obráběcí stroje - servis, půjčovna.

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - výstavba skladových hal - rekonstrukce budov - půdní vestavby - bazény.

Maloobchod a velkoobchod - okrasné dřeviny - květiny - skalničky - trvalky - růže - azalky - balkonové květiny

Stavební společnost - rekonstrukce budov a domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - realizace a rekonstrukce bazénů - obkladačské práce.

Služby - projekty a realizace zahrad na klíč - celoroční údržba zahrad - zakládání trávníků - výsadba rostlin.