Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Narex-servis-prodej Autorizovaný prodej, servis: -elektronářadí, příslušenství výrobků NAREX Česká Lípa, a.s. -zahradní technika -průmyslové vysavače -záruční i pozáruční opravy. Další provozovny: -Prostějov, Dolní 97, tel./fax:582333397 po-pá 8-17 so 9-12 -Prostějov-Domamyslice, Borová 2, tel./fax:582362850.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - drogerie (krémy, šampóny, mýdla, gely, barvy na vlasy) - čistící prostředky, osvěžovače, prášky na praní - kartáčnické zboží (smetáky, štětky, válečky, kartáče) - barvy - laky, ředidla - míchání barev HET, COLORLAK - autokosmetika (leštěnky, šampóny, kapaliny) - zahrada, chemie (hnojiva, postřiky, ...

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy - ruční nářadí.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy - ruční nářadí.

Prodej a servis zahradní a lesní techniky značek Jonsered, Husqvarna, ECHO, Solo, Hitachi, Fiskars, Flymo, Shindaiwa, Partner, Gardena. Prodej: -traktory, sekačky, pily, křovinořezy, drtiče, postřikovače, plotostřihy. Servis a náhradní díly.

Zahradnictví - balkónové rostliny - okrasné dřeviny - ovocné stromky

Prodej -květiny řezané a hrnkové - dárkové zboží - zahradnické potřeby - hnojiva a chemické postřiky - osivo a sazenice - obaly a truhlíky - dárková keramika, svíčky Květinářství - květiny svatební, smuteční, dárkové, hrnkové a netradiční( z klobás, ovoce-zeleniny, bonbónů, drogérie atd.) - aranžmá ...

Stolařské a truhlářské práce-lamino, dýha, masiv: -vybavení interiéru domácností, kanceláří, obchodů -kuchyňské linky -ložnice -vestavěné skříně -dětské pokoje -dveře, schody, pergoly -zahradní nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž, instalace tepelná technika: -rozvody plynu, vody, topení -radiatory, plynové kotle, kouřovody, ohřívače vody (plynové, elektrické) -krbová kamna, topidla plynová, elektrická (přímotopy), sporáky plynové i kombi -vodovodní baterie, sprchy, koupelnové doplňky -ZTI, sanitární zařízení a ...

Vše pro zahradu a domácnost. prodej: -květináče -truhlíky -kuchařky -plastové obaly.

Stroje, potřeby a zařízení pro drobných i větších výrobců vína, piva, sýrů, destilátů, moštů a mnoho dalšího. Bohatá nabídka pro domácí výrobu, dům a záhradu i chovatele. Láhve, sudy, plnící zařízení, pasterizace, drtiče, lisy na ovoce, udírny.

Dřevo a zahrada. Dřevovýroba. Výroba, prodej, maloobchod: - srubové a zahradní domky, chatky - sruby, pergoly, altány - zahradní a bytové doplňky - materiál pro kutily a hobby - houpačky, palisády - užitná a umělecká keramika - výsadbový materiál - dřevěná dlažba a ohrazení záhonů - zahradní a bytový nábytek - dřevěné ...

Dřevovýroba, maloobchod, prodej: -vše pro dům a zahradu: -srubové a zahradní domky, chaty -altány, pergoly, sruby -houpačky, palisády -zahradní a bytový nábytek, doplňky. Sídlo: -Vsetín, Lázky 448.

E - shop - nafukovací čluny MARINER, EXCURSION, SEAHAWK - trampolíny - zahradní grily - párty stany - bazény a příslušenství - dětské postýlky Prodej - bazény a příslušenství Prodej - nafukovací čluny MARINER, EXCURSION, SEAHAWK - trampolíny - zahradní grily - ...

Služby: - zakládání a údržba soukromých okrasných a ovocných zahrad, veřejné zeleně i firemních areálů, - návrhy zahrad, projektová dokumentace, - realizace krajinotvorných prvků, - zakládání trávníků výsevem i pokládkou trávníkových koberců a květnatých luk, - instalace závlahových systémů, - sekání a údržba trávníků i zanedbaných ...

Velkoobchod, prodej, servis, poradenství: - motosalon HONDA - moto příslušenství - motocykly KYMCO - přilby - čtyřkolky - kufry na motocykly - bazar motocyklů - skútry - sněhové frézy - zahradní technika.

Prodej zahradní techniky HECHT. Záruční a pozáruční servis zn. HECHT, Briggs@Stratton, McCulloh a Partner.

Servis: - stavebnictví - lesnictví - krajinotvorba a zahradnictví (ochrana životního prostředí).

Velkoobchod, maloobchod, prodej, zastoupení firmy HYDOR ITALY: -zahradní fontány -ponorná čerpadla -filtrační zařízení -vodotrysky (dekorativní trysky) -vrtané pískovce -barevné podvodní osvětlení -akvarijní technika.

Prodej a servis vozů Škoda a zahradní techniky. Prodej a výkup ojetých vozů i na protiúčet.

Firma Ploty a zahrady z Dobratic nabízí stavbu plotů a bran, návrh, realizaci a údržbu zahrad. Součástí nabídky je také úprava terénu a návrh a realizace malých zahradních staveb.

Návrhy a realizace zahrad a veřejné zeleně.

Naše služby: - údržba a výsadba zeleně - produkce zeleniny a květin.