Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Prodej a servis vozů Škoda a zahradní techniky. Prodej a výkup ojetých vozů i na protiúčet.

Firma Ploty a zahrady z Dobratic nabízí stavbu plotů a bran, návrh, realizaci a údržbu zahrad. Součástí nabídky je také úprava terénu a návrh a realizace malých zahradních staveb.

Návrhy a realizace zahrad a veřejné zeleně.

Naše služby: - údržba a výsadba zeleně - produkce zeleniny a květin.

Kompletní úklid a údržba nemovitostí (kanceláře, provozní místnosti, hotely, banky, domy, byty) od mytí oken a výloh, čištění koberců, praní prádla až po zahradnický servis, provoz recepcí. Dále ostraha budov, instalatérské a stěhovací práce.

Nabídka stavebních a zemních prací, výkopů bazénů, základů a cest.Provádění úpravy zahrad, demolice, řezání asfaltu a betonu, protlaky do 250mm.izolace a drenáže rd.

Prodej zahradních potřeb. Novinka na trhu v EU. Ruční kultivator, , TORNADO Rytí BEZ ohýbání, rychlejší práce až o 50% oproti rýči, skvělé prokypření, odstranění plevele i drobnějších kamenů z půdy. Lze rýt kolem keřů i stromů, bez strachu z narušení kořenů. Vhodné pro všechny typy půdy. Dodáváme do celé EU. Jsme výhradními dovozci.

Realizace: -foliové a laminátové bazény -vířivky a tepelná čerpadla -zastřešení a lamelové zakrytí bazénů -příslušenství.

PRODEJ: - veškerý nábytek - sedací soupravy, ložnice (200 druhů potahových látek, kůže) - dřevěný (masív) dětský nábytek - obývací stěny - kancelářský nábytek - skříně, stoly, židle - kuchyňský nábytek KORYNA - vestavné spotřebiče - lamelová čalouněná lůžka - zahradní nábytek - tkané koberečky, lampy - proutí, keramika

Barevné štěpky. Mulče z barevné dřevní štěpky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, poradenství, opravy: -bazény -vířivé bazény -zastřešení bazénů -sauny -stavba bazénů na klíč -bazénové a saunové příslušenství -půjčovna sportovních potřeb pro děti.

BAMBOO-MAN Bambusový nábytek -bambus, zahradní doplňky a příslušenství, zimní zahrady, asijské zahrady, dekorace z bambusu -interiéry a jejich realizace bambusový materiál - výroba a prodej, vlastní i zakázková výroba z bambusu(mostky, pergoly, zábradlí, plotky-aranžmá) asijské zahradní světla, lampy a doplňky (láva, pískovec a jiné ...

Návrhy, realizace i údržby zahrad. Zahradnické práce, sázení rostlin, zastříhávání živých plotů a keřů, zakládání trávníku, vytvoření záhonů, prodej rostlin.

Maloobchod, prodej, rozvoz po dohodě, poradenství, zásilková služba: -železářství, domácí potřeby, hospodářské potřeby, žebříky -elektro - materiál, spotřebiče ETA a jiné, elektro-nářadí NAREX ruční nářadí, nástroje i brusné -barvy laky Balacom, Balacryl, drogerie, galanterie -papírnictví, kancelářské potřeby. Výroba klíčů. Kopírovací ...

Konstrukce, výroba, montáž: -whirlpooly v paletě barev, tvarů, funkcí -plastové bazény do exteriérů i interiérů. Zastřešení bazénů: -jednokolejnicové, dvoukolejničkové, bezkolejnicové -kruhové -s pojezdem na opěrné zdi -obloukové -se šikminou -atypické zastřešení na přání zákazníka.

Sklad dřeva. Prodej: -dříví. Služby: -lesnictví: -zalesnění -doprava dříví -krajinářské: -zakládání remízů, biokoridorů a biocenter -ozeleňování, péče o zeleň a remízy -veřejná zeleň: -rizikové kácení, arboristika -výsadba okrasné zeleně -trávníkařství -likvidace pařezů -štěpkování.

Internetový prodej zahradní techniky.

Prodej, montáž: - venkovní i interiérové betonové bazény JEAN DESJOYAUX včetně filtrace.

Zahradnické práce: - čištění zahrad a dvorů - vyklízení sklepů a půd - doprava, stěhování, bourací práce.

Prodej - prvky z umělého pískovce ploty, podezdívky, opěrné zdi, balustrády, obklady, dlažby, cesty, schody, doplňky pro ploty, interiéry, zahrady a parky, zahradní krby, zahradní nábytek, udírny, schránky Výroba - umělý pískovec umělý kámen - prvky z umělého pískovce (zahradní krby, udírny, schránky) - prvky z umělého pískovce ...

Pěkné dřevo - prodejna se dřevem a dřevěnými výrobky v průmyslové zóně v Popůvkách u Brna. Zakázkové truhlářství. Hoblované dřevo: - hoblované hranoly - lepené hranoly - hoblovaná prkna - hoblované hranolky - profilové lišty - plotovky - palubky - hůlky, tyče, kulatina. Dřevěné polotovary: - spárovka na míru - nášlapy na schody - ...

Výškové práce: -arboristické práce: -specializace především na ošetření vzrostlých stromů pomocí stromolezecké techniky -komplexní péče o zahradu a veřejnou zeleň -výškové práce za pomoci horolezecké techniky -rizikové kácení.

Obchod, prodej, poradenství, inženýrink, montáž, opravy, servis: -parní, horkovodní a teplovodní kotle (300 kW-20 MW), na biomasu (dřevní hmota, štěpky, kůra, sláma...), plyn (ZP**) a olej (LTO*, TTO* apod.) firem DANSTOKER, ARGUSFYR, LIN*-KA** (Dánsko) -zařízení firmy ERAB pro bezobslužný provoz kotlů -velkoplošné, ...

Maloobchod, eshop: -elektro nářadí -pneumatické nářadí -mikronářadí -elektrocentrály -měřící technika -dřevoobráběcí stroje -topidla. Prodej, půjčovna: -nářadí, stavební mechanizace, zahradní technika.