Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Zakládání a údržba zeleně. Zahrady poradenství a konzultace, návrhy, projekty, realizace a údržby zahrad, zakládání a údržba trávníků, zavlažovací systémy. Údržba zeleně.

Výroba: -plastové jímky, nádrže, vodoměrné šachty, kádě -bazény -dárkové a dekorační výrobky -plastová koupací a zahradní jezírka -plastové truhlíky a květináče -nádoby na fontány, -plastové obaly - krabičky, dozy

Maloobchod, prodej: -květiny, řezané, hrnkové, venkovní -bytové doplňky, nábytek - bytový i zahradní, dekorace, lampy, vázy, svícny, lucerny, ručně dělané věnce -stal Prevencce, styl VINTAGE

Hledáte zahradníka? Potřebujete upravit zahradu? Naše firma provádí údržbu a zakládání zeleně. Zajišťujeme především kompletní údržbu veřejných parků na pražském Petříně pro Magistrát hl. m. Prahy a spolupracujeme také s městskou částí Praha 1 a Praha 5, na jejichž území se veřejná zeleň na Petříně nachází.

Vazba květin. Nabízíme dárkové a dekorativní aranžování z květin a přízdob, dekorace ze suchých a umělých materiálů na zakázku.

Pila, zpracování: - dřevo - převážně smrková kulatina a řezivo - převážně na tuzemský trh - řezivo určené k truhlářským účelům je sušeno v našich sušárnách, které se nacházejí přímo v areálu pily - truhlářské řezivo jsme schopni dovézt přímo k zákazníkovi. Prodej: - stavební řezivo - prkna, hranoly - prodávané profily máme na ...

Prodej a servis zahradní techniky, sekačky, zahradní traktory, křovinořezy, sněhové frézy. Servisní středisko pro motory zahradních strojů znč. Briggs Stratton, Honda, MTD, VeGA, Hecht. 1. železářství v Jilemnici od roku 1993.

Návrhy a realizace: - jezírka - bazény - vodní efekty.

Prodej: - veškerého druhu venkovního nábytku a jeho příslušenství. Prodáváme: - plotové systémy - thermowood - dřevěný nábytek - borovice - dřevěný nábytek - tropické dřevo - kovový a hliníkový nábytek - luxusní nábytek Acamp - luxusní plastový nábytek - luxusní nábytek Sun Garden - umělý ratan - zahradní slunečníky - ...

Úržba a úprava zeleně, kompletní servis pro městské části, podniky, firmy, areály, každé roční období včetně rizikového kácení, přípravy pozemků ke stavbě, výstavba nových parků. Rekultivace zahrad. Úklid po kulturních akcích.

Sadbový materiál. Pěstování rostlin. Palivové dřevo. Pěstování tabáku.

Velkoobchod, maloobchod, rodej, e-shop: - květiny - lampy - ratan - textilie - sklo - porcelán - keramika - bytové doplňky. Pobočka: Vrchlabí, Krkonošská 161 - tel.:499421125

Autorizovaný záruční a pozáruční servis a prodej: -JOUSERET partner -HUSQVARNA, HONDA, VARI -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory -měření elektrického nářadí -vrtačky, brusky a jiné. Prodej: -zahradnické potřeby ...

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Znalecké posudky, projekty, realizace a údržba zeleně, dozorování a taxování činností v zemědělství, zahradnictví a lesním hospodářství . Dodávka a servis strojů, zařízení a pomocných materiálů pro zemědělství, zahradnictví a lesnictví.

Zahradnictví. Výroba, prodej: - rostliny - agrochemie - aromatické rostliny.

Velkoobchod, maloobchod: -kytice, aranžmá, umělé květiny -živé i hrnkové květiny -výroba svatebních kytic -široký výběr dárkového zboží -výroba smuteční vazby a věnců -sušené květiny. Pobočka: Květinový dom Fantazi Potočná 8 Skalica

Květinářství v Dobříši. Prodáváme řezané a pokojové květiny. Vyrábíme vlastní dekorace.

Široká nabídka pokojových rostlin z našeho zahradnictví. Nabízíme exotické rostliny určené do pokojových podmínek. Záruka kamenného zahradnictví z naší produkce.

Naše společnost se zaměřuje na internetový prodej nábytku do interiéru a exteriéru. Naleznete u nás nábytek do obývacího a dětského pokoje, kuchyně, koupelny nebo zahrady. Zajišťujeme dovoz a montáž.

Distribuce: -plastové květináče, obaly a další sortiment dovážený z Německa, Polska, Slovenska a jiných zemí -papírové dárkové tašky -drogerie a čistící prostředky -služby v oblasti tisku.

Výroba: - profilové lišty - plotové latě - palubky - dveře, zárubně - zahradní doplňky - okenice - výrobky z masivního dřeva.