Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Prodej, servis a půjčovna, e-shop: - elektrické ruční nářadí Makita - akumulátorové nářadí Makita - zahradní technika - ruční nářadí - generátory.

Prodej - květiny Prodej - semena - sazenice - rostliny Prodej - zahradnické potřeby

Příslušenství pro řetězové pily, křovinořezy a travní sekačky.

Služby: - úklidové - firmy, kanceláře, domy, byty - stěhovací, autodoprava - stěhování - likvidace pozůstalostí - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně, úpravy terénů - výkopové, zemní, podlahařské práce - pokládka podlahových krytin, obklady a dlažby - úpravy interiérů.

Velkoobchod: - značková zahradní a interiérová keramika.

Výroba: -plastové nádoby, nádrže, jímky, retenční nádoby, bazény, septiky, vodovodní šachty

Prodej, eshop vzácné kytky. Prodej kaktusů, sukulentů.

Demolice Stavba - protihlukové zdi Úpravy - zahrady

Velkoobchod železářství a drobné stavební mechanizace. Vše pro stavbu a zahradu: - ruční nářadí - drobná stavební mechanizace - klasické železářství - hospodářské potřeby - hobby nářadí - zahrádkářské potřeby - kartáčnické zboží. Internetový obchod. Půjčovna stavební mechanizace.

Realizace a zahrady Dodávka - závlahové systémy

Úklidové práce. Domácí práce všeho druhu, malování pokojů, stříhání stromků, práce s pilou.

Prodej - substráty - hnojiva Návrhy - zahrady - zahradnictvívelkoobchod a maloobchod - rostliny okrasné, užitkové - květiny řezené i hrnkové

KL Zahrady - služby pro Vaši zahradu: Návrh a realizace zahrad a veřejné zeleně, zavlažovacích systémů. Údržba zahrady, péče o trávník, zavláhové systémy, jezírka po celý rok. Prodej drobné mechanizace a nářadí pro práce na zahradě, dodávka automatických sekaček a systémů pro úsporu vody při závlaze.

Městský mobiliář Samonosné brány Obložení interiéru i exteriéru z mat. Corten Zábradlí NEREZ Odvodnění mostů Pracovní stoly Klempířské výrobky Jeřábové příslušenství Výroba NEREZ Obrábění kovů Drobná kovovýroba

Výroba z plastů: -bazény -septiky -vodoměrné šachty -průmyslové plastové nádrže.

Plastová výroba, výroba z plastu, prodej, výroba, dodávka, distribuce: -nádrže, bazény, septiky, vodoměrné šachty, vany, z materiálu polypropylén o tloušťce 5 - 8mm dle přání zákazníka. Prodáváme příslušenství k bazénům a bazénovou chemii. Dále nabízíme službu péče o bazény. Servis údržby bazénů na příští sezónu.

Správa nemovitostí Úklidové služby Inženýrská činnost Projekční činnost Údržba - venkovní plochy

Nabídka: - svatební kytice - svatební tabule - svatební výzdoba - květinová dekorace - výzdoba obřadního místa.

Oprava a servis: -elektromotory do 100kW -převíjení do 24 hodin -transformátory, nabíječky akumulátorů -elektrohydraulické motory ELHY -sekačky -elektrické ruční nářadí NAREX, EINHELL: -vrtačky, brusky, závitořezy, elektrická kladiva, elektrické pilky -čerpadla SIGMA LUTÍN -tlumivky -elektroválce. ...

Zakázková výroba interiérového nábytku jako jsou kuchyně, jídelny, ložnice, pracovny, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, obložkové dveře, ale i exteriérů jako pergoly, přístřešky, zahradní nábytek a další. Truhlářství.

Servis a opravy malé zemědělské mechanizace: -Tera Vari -zahradní technika -náhradní díly.

Společnost Acre.cz se zabývá pěstební a realizační činností parků, závlahy, jezírek, rostlin, zhotovení mlatové cesty a štětované cesty.