Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

Výstavba, dodávka, prodej: - gabionové ploty. Zahradnictví. Prodej: - okrasné kameny, solitéry. Návrhy, realizace. - zahrady.

Prodej, servis: - zahradní, lesní a stavební mechanizace. - značky: Husqvarna, Honda, SECO-Group, ISEKI

1. Revize elektro + hromosvodů, elektroinstalace, elektroservis 2. Sečení travnatých ploch, biokoridorů, a to i v nepřístupných terénech

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

Květinářství. Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - květiny - rybářské potřeby.

Prodej - osoušeče rukou Dodávka - hotelové vybavení - párty a kongresový nábytek - svítící a designový nábytekpronájem - luxusní svítící párty nábytek - kyslíkové bary - kyslíkové koncentrátory s širokým příslušenstvím E-shop - hotelové vybavení - párty a kongresový nábytek - svítící a designový ...

Nabízí služby: - bezpečnost práce - požární ochrana - výškové práce - údržba zeleně - správa a údržba nemovitostí - revize a opravy elektro.

Výroba: - sudy pro vinaře - vybavení provozoven - stoly a židle barové, jídelní, kavárenské - zahradní nábytek - stoly, židle - stojany, regály - nádrže na vodu - květináče, dekorace - dekorační sudy.

TradeOtt Distributor Firem Rubbermaid a Arcoa - nářadí pro úklid, čištění a zahradu a pomůcky pro imobilní a těžce se pohybující občany.

Pronájem: - čistící stroje. Úklid: - domácností, byty - firmy, kanceláře - okna. Čištění: - koberce, čalounění.

Poskytujeme Vám služby na vysoké úrovni a zabezpečujeme široký sortiment zboží z produkce zemí Dálného Východu..

Květinářství - čerstvé řezané, umělé a sušené květiny, svíčky, truhlíky, proutěné zboží a věnce, drobné dárkové předměty a zahrádkářské potřeby pro všechny sezóny - vazby čerstvých a kvalitních řezaných květin - vazba nejrůznějších - pohlednice z Lukova ručně malované (Hrad Lukov, Králky, Sv.Ján, Boží Muka...aj z okolí), obrazy - ...

Úklid bytových i nebytových prostorů, úpravy zahrad a okolí domů.

Projekce, realizace: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Projekce: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Realizace: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Realizace a údržba zeleně. Specializací se stala ARBORISTIKA - péče o vzrostlé dřeviny - kácení stromů i rizikové, údržba a ořezy stromů.

Opravy termoplastu a reaktoplastů. Opravujeme díly automobilů, motoplasty, zahradní techniku, domácí spotřebiče, zahradní nábytek, hračky.