Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květinářství: - široké spektrum vazeb kytic a věnců, jako jsou svatební, slavnostní, sezónní a smuteční. Dále řezané květiny, sezónní, víceleté a pokojové hrnkové květiny, květináče, svíčky, hnojiva, semena, stuhy a další zboží z oboru květinářství a zahradnictví.

Údržba zeleně - sekání trávy a svahu - mulčování - hnojení - pořezy a tvarování stromů a keřů

Stavební firma: - úklid domů, bytů a kanceláří - péče o zahrady a zeleň.

Zabýváme se osobní a nákladní dopravou, zimní údržbou, zahradnickými službami a opravami motorových vozidel

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby: -hnojiva, zemina, postřiky, semena -květináče, keramika -nářadí -sekačky -umělé květiny -drobné potřeby pro chovatele a pěstitele, chovatelské potřeby.

Zprostředkování služeb a obchodu v Karlínském dvoře. Vítáme Vás na našem dvoře v Karlíně. Nabízíme produkty ve stylu Provence v prodejně s květinami, od jara také zahradnictví, malé tržiště a posezení - to vše ve stylu francouzské Provence(stále dotváříme prostor podle našich představ).

Internetový obchod s bazénovým příslušenstvím. Bazénová chemie, bazénové příslušenství, bazénové doplňky, pískové filtrace a bazénové filtrace.

Pokládka: - zámková dlažba. Úpravy exteriérů. Zpevnění ploch. Oplocení u rodinných domků. Terénní úpravy. Venkovní kanalizace. Prodej: - zámková dlažba. Vzorková prodejna: - Ostrava, Opavská.

Zahradní centrum a bonsaj centra, návrhy zahrad. Prodej a zakázková výroba plastik a soch. Sochy a plastiky z betonu, dřeva, kamene -kombinované techniky do interiérů i exteriérů -sochy dle vlastních návrhů -pěstování a prodej bonsají -okrasné rostliny v nádobách -prodej okrasných dřevin -keramické nádoby a bonsai misky -prodejní výstava ...

Truhlářství. Truhlářské práce. Výroba, montáže: - kuchyně, kuchyňského nábytku - zahradního nábytku, zahradní nábytek - dveří, dveře interiérové i venkovní - schodiště - postele - pergoly.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - zahradní nábytek - zahradní lavice, stoly, lehátka - doplňky - psí boudy - dřevěné WC.

SRUBOVÉ CENTRUM JAROMĚŘ Výroba: -srubové domy -roubené stavby -srubové doplňky -pergoly -chaty -penziony -restaurace -hájovny -sauny -altány -dětské houpačky, prolézačky -masivní zahradní nábytek -stoly -okna -dveře -krovy -schody. Prodej, pořez: -kulatina.

Inženýrská činnost Projekce - interiéry Projekce - pozemní stavby Projekce - sadové a zahradní úpravy

Maloobchod, prodej: - květiny - ovoce - zelenina. Květinářství.

Prodej, e-shop: -semena, hnojivo, hnojiva - příslušenství pro pěstování rostlin a zeleniny. Specializované BIOzahradnictví se zaměřením na chilli papričky, okrasné a pokojové rostliny a zeleninu.

Služby: - lesnictví - zahradní, parkové a sadové úpravy - výsadba zeleně - pěstební a ochranná činnost lesa - těžba lesních porostů - poskytování služeb v myslivosti - výřezy porostů pod elektrovody - rizikové kácení stromů.

Služby: -Provoz nákladní silniční autodopravy -Sečení trávy -Úprava zahrad

Dodávka Návrhy a realizace E-shop Rekonstrukce interiérů - svítidla - kancelářské potřeby - interiéry - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek obývací nábytek, dětské pokoje - bytové doplňky - zahradní nábytek - dárkové předměty - zahradnické potřeby

Květiny Kamilia Květinářství. Služby: -svatební a slavnostní kytice -květinové aranže -aranže ze suchých a exotických květin -smuteční vazba -keramika a doplňky -rozvoz květin na objednávku.

Prodej: - přírodní obkladový kámen.

Návrhy, zakázková výroba, montáže, prodej: -interiérový nábytek: -kuchyně, ložnice, skříně, dětské pokoje, obývací stěny -interiérové dveře a zárubně -kancelářský nábytek -zahradní nábytek.

Výroba zahradního nábytku a zařízení pro školy, školky a dětská hřiště.

Děláme výsadbu lesů a biokoridorů. Stavba plotů, údržba zeleně. Prodej - okrasné dřeviny a palivové dříví.