Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Truhlářství. Výroba. - vypichovák plevele - zahradní nářadí - zahradní nábytek - ptačí krmítka

Naše služby: - údržba města a komunikací - odvoz komunálního odpadu - údržba veřejného osvětlení - údržba veřejné zeleňe - provozování sběrného dvoru - provozování hřbitova - provoz městského koupaliště v letní sezoně - provoz veřejných záchodků.

Prodej, servis: - zahradní a komunální technika STIGA, KUBOTA, SOLO, SECOGROUP, HITACHI, BRIGGS & STRATTON.

Projekce a realizace zeleně interiéry, exteriéry - poradenství - sadové úpravy Dodávka - obaly na květiny

Prodej, servis: - zemědělská a zahradní technika.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - zahradní technika - sekačky - motorové pily - zahradnické nářadí.

Zahradnické potřeby. Rostlinná výroba; zelinářství, zahradnictví, sadařství . Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností; terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Prodej: -rattanový nábytek -proutěný nábytek -doplňky z přírodních materiálů -bytové doplňky -dekorační zboží -obaly na květiny -ručně tkané koberečky -reprodukce obrazů -olejové lampy rozmanitých tvarů a barev -dekorační vonné svíce -skleněné svícny, tácy, atd..

Prodej, pěstování: - semena a sazenice paprik.

Prodej a dodávka - okrasné rostliny - trvalky - keře - jehličnany

Hlavní činností Zafida je realizace a údržba zahrad.

Prodej - semena Prodej - kaktusy - rostliny

Prodej, oprava, servis, poradenství, projektové vybavení: - kutilské nářadí - zahradní technika.

ODBORNÉ PORADENSTVÍ A PROFESIONÁLNÍ ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS. Výrobky firmy STIHL je možno zakoupit výhradně v kvalifikovaných, autorizovaných prodejnách STIHL. Prodej zahradní techniky STIHL - VIKING: - motorové a elektrické pily - křovinořezy - vyžínače - KombiSystém STIHL - zahradní sekačky - zahradní traktory - rozbrušovací ...

Výroba - pergoly - zahradní stavby - - truhlářstvívýroba - zahradní nábytek - pergoly - ploty - zábradlí - schodiště Výroba - zahradní nábytek Výroba - ploty - schodiště - zábradlí

Prodej - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - celoroční prodej brambor a zeleniny

Nabízíme celé květy růží a okvětní lístky z růží, sušené speciální technologií - mrazem sušené - zachovávají svou původní barvu, tvar, velikost. Vhodné pro slavnostní příležitosti (svatby, křtiny, rauty), pro floristy a květináře (dekorace, vazby).

Projekce, realizace, rekonstrukce a servis - bazény - betonové - laminátové - nerezové - polypropylenové - whirlpooly

Práce spojené se zakládáním a údržbou zahrad, parků a hřbitovů.

Velkoobchodní prodej hrnkových a řezaných květin od zahraničních a českých pěstitelů. Individuální dodávky květin z nabídky německé firmy Landgard a burzy Noviflora Holland. Našimi klienty jsou především květinářství a zahradní centra v Praze a blízkém okolí.

Prodej: -zahradní technika -bazény -skútry -čerpadla -elektrocentrály -zahradní grily -krbová kamna -sněhové frézy -hračky. Kompletní příslušenství a náhradní díly.

Prodejce zahradní techniky a bazénů s 54 prodejnami po celé ČR. V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu. Záruka 7 let, servis samozřejmostí.