Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny, traviny a jiné zeleně. Poradenství, návrh, kompletní realizace zahrad i následná péče. Zakládání trávníků, pokládka trávníkových koberců, údržba trávníku. Zimní řez keřů, prořezy ovocných stromů, likvidace dřevní hmoty, listí, zeminy. Sečení zanedbaných travních porostů včetně odvozu. Práce s ...

Výroba nábytku, truhlářství: - věstavěné skříně - postele, noční stolky - kuchyně na míru - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - pergoly - komody.

Zahradní architektura. Zahrada: -kompoziční uspořádání okrasných zahrad -bylinkové zahrady -jezírka a vodní biotopy -trvalkové a letničkové záhony -návrhy ozelenění obytných teras, střešních zahrad, mobilních nádob -návrhy a řešení drobné zahradní architektury -rekonstrukce historických zahrad a parků -projekty ...

Zahradní a lesní technika HUSQVARNA, Partner. Prodej, servis, opravy, splátkový prodej, prodej na platební karty: -pily -sekačky -prodej náhradních dílů -křovinořezy -zahradní traktory -ochranné pomůcky -opravy motorů Briggs&stratton -zásilková služba.

Nabízíme moderní zahradní ratanový nábytek. Kvalitní umělý ratan. Trvanlivý ratanový nábytek, který vyniká minimální opotřebením a snadnou údržbou. E-shop se zázemím kamenné prodejny v Kostelci nad Orlicí.

Specializujeme se na projektování úprav zeleně v soukromém i veřejném sektoru. Naše i cizí projekty jsme schopni realizovat. Pro veškeré typy zeleně zajistíme dlouhodobou i příležitostnou údržbu. Důraz klademe na profesionálně odvedenou práci. Na naši práci a materiál dáváme záruku jedno vegetační období.

Květinářství: -květiny -svatební kytice, floristika, florista -suchá vazba -luxusní kytice -dekorace interiéru -instalace výstav -květinový design.

BAZÉNY -dodávka, montáž -bazény s příslušenstvím -zastřešení bazénů -vířivé bazény -solární ohřev bazénů -zastřešení bazénů -tepelná čerpadla -bazénová chemie -vířivé vany.

Výroba a prodej: - patní výplň z polystyrenových segmentů do nadzemních bazénů firmy Olmar. Prodej: - zdravotní obuv Ortostep s certifikátem státní zkušebny.

Kytice pro každou příležitost. Svatební kytice. Pokojové květiny. Řezané květiny. Sušené květiny. Dárkové předměty. Bonboniéry. Vína. Rozvoz květin po Olomouci. Výzdoba interiérů (restaurace, kanceláře). Různé výhody pro zákazníky.

Lesnická činnost: -pěstební činnost. -zalesňování. -těžba, doprava dřeva. -prodej štípaného dříví. Prodej, servis: -lesní, zahradní techniky. Obchod, dílny: Frenštát p.R., Sibérie 960 Tel.: 556835013-4

Prodej, oprava, servis: - malá zemědělská mechanizace - lesní stroje - zahradní technika.

Zahradní a krajinná tvorba. Služby pro zahradu, park a krajinu: -projektování zahrad a krajinných úprav -projektování výsadeb v rámci pozemkových úprav a ÚSES -revitalizace obecní zeleně a veřejných prostranství -pasporty zeleně -inventarizace stromů a plány údržby -dendrologické průzkumy -poradenství v oboru zahradní a krajinné ...

Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Květiny: - řezané - hrnkové - umělé - sadba.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - zahradní a ruční nářadí.

Prodej - zahrádkářské potřeby.

Služby: - zavlažovací systémy - realizace zahrad.

Projektování, realizace a údržba zeleně. Poradenství v oblasti zahradní architektury.

Prodej: -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy zahrad a parků -výsadba a úpravy živých plotů -stavba skalek a jezírek -zahradní stavby.

Nákup a prodej: -zemědělské výrobky -zemědělské potřeby -agrochemikálie -hutní materiál -pohonné hmoty. Výroba, prodej: -krmné směsi.