Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Práce: - služby v rámci zeleně, práce křovinořezem a motorovou pilou - údržba zelených ploch Likvidace nežádoucí vegetace výřezem i formou chemického postřiku: - křídlatka, bolševník, vzrostlé dřeviny okolo budov a plotů, odstavných plochách a skladištních místech. Výškové práce: Opravy střešních krytin, mytí, nátěry. Montáže ...

Prodej přípravků na ošetřování a ochranu rostlin Perfect plant. - lesk na květiny - výživa řezaných rostlin - insekticidy pro pokojové rostliny - barvy na květiny - vánoční sprej (sníh ve spreji) - hnojiva na orchideje.

Prodej: - krby, kamna, sporáky, výměníky, tepelné systémy, doplňky, příslušenství, nářadí. Návrhy, projekce: - komíny, stavby, revize, poradenství. Výroba: - zahradní a zemědělská technika - zařízení pro dům a zahradu - kombinované sekačky na trávu, drtiče, štěpkovače, pily.

Výroba, návrh, realizační studie, prodej, kompletní realizace na klíč, oprava, servis: -dětská hřiště hrady, hradiště, lanovky, skluzavky, prolézačky, kolotoče, houpačky různé, houpačky pružinové, dřevěné s motivy zvířat, šplhací sítě -městský mobiliář (materiál litina, ocel, dřevo) lavičky, ...

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Stavební práce a údržba. Komunální úklid. Údržba zeleně. Opravy a stavby dětských hřišť, chodníků a schodů. Odvodňování. Zámečnické práce menšího i většího rozsahu.

Maloobchod, prodej: -květiny řezané, hrnkové. -květináče, truhlíky. -umělé květiny. -substráty, hnojiva.

Zahradní a krajinná architektura.

Vývoj, výzkum, realizace: -technologie a zařízení pro nakládání s biologicky rozložitelnými odpady-BRO Zpracování BRO. Údržba zeleně, výkopové a terénní práce, elektroinstalace, el.přípojky. Prodej, oprava, servis: -kompostovací stroje

Výroba: - samonosné žumpy - septiky - plastové nádrže - plastové bazény. Prodej: - bazénová technologie.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -zahrádkářské potřeby -osiva, hnojiva -krmiva:

Květinářství. Pěstování a prodej květin.

Domus Ventures nabízí kvalitní designový interiérový nábytek z Flairu, Loomu, Ratanu, Cubu Grey a masivního dřeva v možných kombinacích.

Elektroinstalace. Komplexní opravy bytů. Montáž všech typů sádrokartonů-podhledy-podkroví, příčky, stropy, kazetové stropy. Montáž plovoucích podlah. Malířské práce (nástřiky). Zednické práce. Zámkové a zámecké dlažby. Výroba: -houpací stojany a ručně tkané sítě.

Zahradní a krajinářská tvorba. Květinářství. Zahradnictví Zábřeh: - Závořická 22, tel.:583411219, 739510908-9.

Služby v oblasti projekce a realizace automatických závlahových systémů.

Návrhy, realizace, údržba: - zahrady. Servis: - zahradní technika.

Prodej, maloobchod: -zahrádkářské potřeby -zahradní mechanizace -hojiva, osiva, semena

Velkoobchod, prodej: - dekorační obalový materiál - celofán, stuhy - floristické potřeby.

Autorizovaný servis a prodej: -HUSQVARNA -řetězové pily -rozbrušovací pily -vyžínače, křovinořezy -plotostřihy, foukače -automatické sekačky -travní sekačky -ridery, traktory.

Zahradnictví. Údržba: - zeleň, zahrady. Prodej: - okrasné dřeviny, keře - zahradnické potřeby.

Zemní substráty - zemina a rašelina. Vyrábíme kompost, mulčovací kůru a substrát na trávníky. Zajišťujeme dopravu. Prodáváme pytlovanou kůru, rašelinu, substrát a 80 litrů. Nabídka zahrádkářům, zahradnictvím i stavebním firmám. Hlína a ornice.