Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květinářství: - prodej květin.

Výroba: -sériová i zakázková výroba zahradního nábytku -konstrukce pro kancelářský nábytek -vrata, rámy, ploty, výlohy -vrata na způsob kovářské práce -zámečnické práce -stavebně zámečnické práce -svářečské práce -ohýbání a stáčení profilů -řezání na automatické pile -lisařské práce -zakázková kovovýroba -drátěný ...

Maloobchod, prodej: -železářství -lopaty, hrabla -kamnové roury -zednické potřeby -zahradnické nářadí -elektrické nářadí.

WISCONSIN ENGINEERING,CZ s.r.o. Prostějov Výroba,prodej: -traktory: -traktor FARMÁŘ 30HP pohon 4x4, hydraulické řízení,bez kabiny -traktor YUKON 37HP a 47HP pohon 4x4, kabina,vývodová hřídel a závěs přední i zadní -travní sekačky: -16-23 koní -záběr sečení 102-122 cm -velikost sběracího koše 300-450l ...

Velkoobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -postřiky a hnojiva -kartáčnické zboží -nátěrové hmoty -hygienické pomůcky -kompletní čisticí a úklidové prostředky -vhodné pro průmyslové závody, školy, školky a provozy gastro.

Prodej, maloobchod: - jehličnany - ovocné stromky - skalničky - okrasné dřeviny.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - potřeby pro pěstitele

Růžové a okrasné školky: -pěstování růžových školek -prodej sazenic růží.

Tesařské a pokrývačské práce: -roubené stavby, dřevostavby -altány, pergoly. Zakládání a údržba zeleně, zahradnické práce: -realizace zahrad -automatické závlahové systémy. Prodej rostlin.

Prodej, e-shop: -zahradní jezírko -jezírková filtrace -čerpadela, vodní chemie -jezírkové osvětlení -hladinové sběrače, fólie -vodní rostliny -biologické čističe vody -okysličovače jezírek -krmivo pro ryby, vitamíny, léky pro rybičky.

Květinářství, prodej: - květiny - zahrádkářské potřeby

Služby: -komunální technika -čištění a údržba komunikací -údržba veřejné zeleně, veřejné osvětlení.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství -zahradnické potřeby.

Jihočeská firma nabízející komplexní realizaci a údržbu zahrad, parků a veřejné zeleně měst a obcí. Provádíme projektování, zemní práce a úpravy terénu, výsadbu a následnou údržbu zeleně u firemních, veřejných či soukromých objektů včetně zimní údržby zpevněných ploch. Prodej zahradního materiálu. České Budějovice a okolí, jižní Čechy.

Autorizovaný prodej: - značky HUSQVARNA, JONSERED a PARTNER - bazar - starší i použité stroje s kvalitním záručním i pozáručním servisem.

Truhlářství, truhlářské práce, stolařství, stolařské práce. Zakázková výroba: - okna, dveře, zárubně - zahradní nábytek - altánky, zahradní domky, pergoly - podhledy - garážové stání, garážová vrata - schody.

Zahradnictví. Zahrady - údržba, realizace - projekty Prodej - okrasné dřeviny Potřeby na zahrady. Skalky, jezírka, můstky, květiny. Zahradní architektura.

Prodej a servis: - zahradní, lesní, komunální technika.

Zahradnické práce: - návrhy, projekty a realizace rodinných zahrad - návrhy a realizace zimních zahrad - návrhy, projekty a realizace ploch kolem sídel firem, parků a veřejné zeleně - zakládání trávníků výsevem i položením travních koberců - zakládání jezírek včetně osázení vodními rostlinami - ozdravné zásady ve stromových porostech ...

Zahradnické práce. Kácení a pořezy stromů. Práce se dřevem, kovem, betonem, komíny, okapy, stříšky, ploty, řez a tvarování stromů, rizikové kacení, údržba neudržovaných zahrad.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, oprava, servis, prodej: -bazény (foliové, keramické). Prodej: - příslušenství.

Prodej: -plotové systémy -bazény, vířivé bazény -zastřešení.

Výroba: -krmné směsi. Výkrm, prodej: -kachny BARBARIA. Prodej: -tel.:380321035 -zemědělské potřeby. Práce: -truhlářské -alpské balkony -zakázková výroba: -dveře, nábytek -zahradní nábytek.

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Výroba: -atypický -zahradní nábytek. -vnitřní -venkovní zařízení.