Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Prodej, servis: - malá zemědělská a zahradní technika - motorové pily, sekačky.

Technické služby. - zajišťování technických a komunálních služeb - údržba zeleně a provoz koupaliště a hřbitova

Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, sušené, hrnkové -smuteční a svatební vazba -keramika, dárkové zboží -hnojiva, zemina.

V naší nákupní galerii naleznete nejen velký sortiment, ale i příznivé ceny, kvalifikovaný přístup našich pracovníků a vysokou kvalitu poskytovaných služeb. V našem e-shopu naleznete pneu, disky, hračky, sportovní potřeby, koloběžky, dětské čtyřkolky, minibike, minicross, pitbike, motorové pily, sekačky, křovinořezy, zahradní grily, vysavače, ...

Výroba, prodej: - výrobky z umělého kamene - ozdobné a upomínkové předměty, doplňky zahrad, parků - stavební prvky. Zakázková výroba: - výrobky z umělého kamene sochy, květináče, lucerny. Prodej: - dřevěné obklady - tmely - lepidla - stavební chemie.

Prodejna: - proutěné zboží, ratanový nábytek.

Květinářství. Prodej, maloobchod: - květiny.

Prodej, servis: - zahradní technika - lesní technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dodávky na klíč -bazény (plechové, plastové, lamelové s folií, betonové fóliované) -veškerý sortiment bazénové techniky -rekonstrukce bazénů -zastřešení bazénů.

Výroba, montáž: -ocelové a nerezové schodiště -zábradlí, ploty, pojezdové a otočné brány, branky. Výroba: -kovové interiérové doplňky a zahradní nábytek -regály -pracovní stoly. Zámečnická výroba a montáž dle požadavků zákazníka.

Poskytování služeb pro zemědělství, lesnictví a zahradnictví. Údržba veřejné zeleně. Nakládání s odpady.

Zahradní centrum. Maloobchod, velkoobchod, prodej: -rostliny, keře, stromy -dřevěné stavby, altánky, pergoly -opory pro rostliny, truhlíky -zahradní posezení, lavičky -drobné dřevěné doplňky -spotřební materiál pro zahradnické firmy -substráty, mulčovací kůry, hnojiva -závlahové systémy od firmy Hunter. Návrhy a realizace ...

Maloobchod, prodej: - hrnkové, sušené, řezané, umělé květiny, květinářství - vázání kytic.

Služby: - údržba zeleně - zakládání - výsadba trávníků - sekání trávy - projekty, návrhy a realizace zahrad - zahradní jezírka a osvětlení. Sázíme a udržujeme okrasné a rychle rostoucí dřeviny a keře, spravujeme parky. V oblasti zahradnictví poskytujeme veškeré zahradnické práce a služby: - prodej - výsadba - kácení stromů - ...

Zemní práce: - terénní úpravy - demolice - modelování zahrad a svahování - výkopy pro rodinné domy, budovy a sklepy

Výroba, truhlářství: - židle, stoly, lavičky, lehátka - dřevěný zahradní nábytek.

Dřevovýroba. Práce: -truhlářské, truhlářství -stolářské, stolářství. Zakázková výroba: -nábytek -zahradní nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -dveře.

Výroba, velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby: -dřevěné násady na hrábě, kosy, motyky.

Výroba a prodej: -umělé květiny -výlohové dekorace pro aranžéry -vazbové květy pro zahradníky -svatební ozdoby, přízdoby pro nevěsty -vánoční ozdoby -velikonoční figurky -vázové dekorace -drobné vývazky k dárkovým balením. Nabídka: -volné výrobní kapacity-kompletace, ruční výroba.

Naše společnost se zabývá výrobou, dodávkou, montáží i servisem: - bazénů - septiků - jímek - všechny tyto výrobky jsou vyrobeny ve vysoké jakosti z polypropylenu.