Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Provozovna byla ke 30.6.2012 zrušena. Velkoobchod zahradnickými potřebami: -osiva -zeleninová a květinová semena -lesní semena -potřeby pro zahradníky-pěstitele -pěstební nádoby -pěstební substráty a hnojiva -folie, sítě a textilie pro zahradnictví -floristické potřeby -sušené květiny.

Opravy: -osobní automobily. Emisní kontrolní servis. Montáže adapterů LPG. Pneuservis. Autobazar. Autovrakoviště: -oprávnění k ekologické likvidaci autovraků. Prodej: -náhradní díly -použité náhradní díly -příslušenství. Čerpací stanice-Horní Slavkov. Lesní a zahradní technika: -Karlovy Vary-Doubí, Studentská 137/57 ...

Zahradní a lesní program. Veškeré náhradní díly a sběrna oprav. Servis zahradní a lesní techniky. Servis a prodej motorové pily.

Prodáváme: -náhradní díly k traktorům a zemědělským strojům - malou zemědělskou mechanizaci - ložiska - autobaterie - fölie do baliček - provázky do lisů - spojovací materiál - elektrické ohradníky - modely zemědělských strojů - generálkované motory výměnným způsobem.

Ochrana přírody a krajiny Zahradní a krajinná architektura Lesnictví

Návrhy okrasné zeleně. Zakládání a údržba soukromých zahrad a veřejné zeleně.

Naše firma pracuje v zahradnickém oboru s tradicí od roku 1991. Naším cílem je poskytnout zákazníkům co nejúplnější služby - to znamená zpracování zakázky od zajištění projektu, přípravy rozpočtu, vlastní realizace až po následnou údržbu zeleně. Na provádění prací se podílí kvalifikovaní pracovníci. Firma je vybavena veškerou potřebnou speciální ...

Prodej - keramika Prodej - hnojiva Prodej - květiny (řezané, hrnkové, balkonové) - kytice na objednávku, vazba květin Prodej - květináče

Květinářství - řezané květiny - květiny v květináčích - slavnostní, svatební služby - smuteční vazby květin

prodej, e-shop : -zahradní nábytek, domácí potřeby a hračky pronájem, půjčovna: -zahradní nábytek

Zahradnické služby Hedera: - kompletní výsadba okrasné zeleně - návrhy ozelenění - ošetřování parkové zeleně - odborné zahradnické práce - prodej okrasných dřevin - odborná poradenská činnost.

Prodej květin a dárkové předměty.

Železářství, zámečnictví. Prodej: -veškerá brusiva -pracovní rukavice -nářadí pro kutily -potřeby pro zahrádkáře -štafle AL**, dřevěné -schůdky -zámky, kování (montáž a servis) -vruty, šrouby. Prodej: -propan-butan + příslušenství. Drogerie: -stáčírna. Bazar průmyslového zboží. Drobné truhlářské práce. Studio zdravé ...

Výroba, prodej: -truhlářství -postele masivní dub a buk s kombinací s kůží a nerezem -obývací stěny -na zakázku -zahradní architektura -altánky, ploty -pergoly, přístřešky pro auta, -chaty, květinové truhlíky -okrasné můstky -veškeré doplňky do zahrady -pískoviště -houpačky, domečky. Služby: -návrh zahrady, bazény, venkovní krby, ...

Datum zániku:02.01.2012 Prodej: -květiny -drobné zboží.

Zahradnictví, prodej, maloobchod: - pěstování květiny, okrasné dřeviny - aranžování, vázání kytic a věnců - květiny i řezané, květinářství - substráty, hnojiva - zahradnické potřeby - květináče, truhlíky.

Zahradnické centrum, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - venkovní rostliny - okrasné jehličnany - vzrostlé a solitérní dřeviny - listnáče - ovocné stromy a keře.

Datum zániku:30.06.2008 Floristické studio a prodej květin : -květiny (řezané a hrnkové) -svatební kytice a aranžmá -pohřební kytice, smuteční vazba -dárkové a gratulační kytice -prostorové a květinové dekorace interiérů (prostorová floristika) -neživé květiny -e-shop.

Provádíme úklidové, zemní a výkopové práce, veškeré demolice, zámkové dlažby, obrubníky, úpravy břehů kanalizace, sekaní a řezání keřů, keře a stavební práce, stavitelství, zednické práce.