Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Realizace zahradnických úprav -terénní úpravy pozemku -založení záhonů -výsadby rostlinného materiálu s kůrováním založení trávy -pokládka kobercových trávníků -řešení problematických míst a svahů v zahradě. -realizace okrasných, koupacích jezírek a vodotečí -práce s kamenem -práce se dřevem -realizace menších dřevěných teras a ...

Návrh, dodávka, montáž: - stínící technika - žaluzie, rolety - venkovní žaluzie - markýzy - tapety - slunečníky.

Služby: Prodej: - hnojiva - pesticidy - potřeby pro zemědělskou prvovýrobu (silážní plachty, motouzy, síťoviny, strečové folie, pytle a vaky) nákup, prodej zemědělských komodit Velkoobchod: - zahrádkářské potřeby

Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.

Zahradnictví Kovalčík najdete v obci Jalubí u Uherského Hradiště, máme široký výběr květin, rostlin i sezónních dekorací. Produkty: - balkónové květiny - trvalky - okrasné dřeviny - sazenice jahod - bylinky - sazenice růží - hnojiva, substráty - postřiky. Dekorace: - jarní dekorace - jarní věnce s dekorací jarních květin ...

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Nabízíme ekologické služby. Zaměřujeme se na výsadbu a údržbu zeleně, úklidové služby, zednické práce, vyklízení objektů, demoliční práce atd.

Půjčovna zaměřená na ruční nářadí, stavební stroje a zahradní techniku. Pronájem: - stavební mechanizace - zahradní techniky - čistící a úklidové techniky. Služby: - čištění koberců a čalounění.

Petr Báča se zaměřuje na truhlářskou výrobu, výrobu zahradního nábytku, kuchyní, skříní a dalšího vybavení.

Středisko ochrany rostlin: -tel:566622432. Velkoobchodní prodej: -průmyslová hnojiva, hnojivo -pevná, kapalná -vápenaté hmoty (dolomitický vápenec) -agrochemikálie. Poradenství v ochraně a výživě rostlin. Aplikace: -průmyslová hnojiva, vápence -kejda. Služby: -ochrana rostlin -aplikace pesticidů -rozmetání chlévské mrvy ...

Stolařství. Výroba: - nábytek - schodiště - dveře - postele - zahradní nábytek.

Společnost DAP PROFI REAL s.r.o. realizuje stavby objektů na klíč: - výstavba rodinných domů - výstavba bazénů - výstavba plotů - realizace inženýrských sítí - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytů

Zahradnické centrum. Zahradnictví. Maloobchod, květiny- řezané, , letničky, trvalky, keře, okrasné stromky, zahradnické vybavení, dekorace, nářadí, postřiky, hnojiva, truhlíky, krmení pro zvířata, jezírkové ryby. Květinové vazby, výzdoba slavnostních tabulí. Prodejna- bývalý areál ZD.

provoz květinářství Nathflowers. Příprava flowerboxů a dárkových boxů, květinové vazby pro různé příležitosti. Zajistíme výzdobu prostorů - hotely, restaurace a další. Narozeninová a květinová svatební výzdoba. Plnění balónků héliem. Rozvoz v rámci Ostravy zdarma.

Veselá zahrada. Pěstování, prodej: - skalničky - trvalky - netřesky, rozchodníky, mateřídouška. Výsadba koryt a misek, poradenství. Ruční výroba, prodej: - originální mrazuvzdorná zahradní keramika - keramická dílna - cedule, čísla na dům. Provozovna: - Fryčovice - Ptáčník 374, okr. Frýdek-Místek - tel.: 732972381, 732163629.

Zahradnictví La Toscana prodává okrasné rostliny a stromy, bylinky, hnojiva, substráty, postřiky, ovocné stromy a keře a sazenice zeleniny. Mezi další činnosti se řadí návrhy a realizace zahrad, poradenství, údržba zeleně a stříhání keřů.

Zahradnictví Jurka nabízí letničky a trvalky, přísady zeleniny, hlíny a substráty, jiné doplňkové zboží. Zabýváme se také realizací zahrad a výsadbou městské zeleně. Dokážeme provést výsadbu travin, keřů, ovocných stromů i vzrostlých okrasných stromů. Také Vám pomůžeme nebo poradíme s údržbou Vaší zahrady. Zahradnictví se skládá z jednoho ...

Vladislav Fajmon se zaměřuje na servis a internetový prodej zahradní techniky různých značek.

Jiří Spisar se zaměřuje na kácení, ořezy, sekání, údržbu zeleně, likvidaci pařezů a štěpkování.

Okrasné trávy a trvalky. Velkoobchod a maloobchod s okrasnými trávami, trvalkami, kapradinami a bahenními rostlinami: -rostliny záhonové -rostliny půdopokryvné -rostliny stínomilné -rostliny na plné slunce -několik druhů skalniček, rostlin vlhkomilných a vodních.

Zahradnictví. Výroba, pěstování: - balkónové rostliny, zeleninová sadba a letničky. Prodej: - jehličnany, pokojové květiny - potřeby pro pěstitele.

Služby, prodej: -zahradní architektura -projekce, realizace zahrad -okrasné rostliny -zakládání a údržba zeleně.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, zakázková výroba: -zahradní a bytové doplňky z umělého kamene: -fontány, kašny, vázy -sochy, sošky, -sloupy, sloupky, stavební doplňky -lavice, stoly -balustrády - různé tvary, výšky -květinové nádoby výrobky jsou mrazuvzdorné, stálobarevné.

Ing. Roman Koupý provozuje zahradnictví, ve kterém je možné pořídit: - zahradnické potřeby, - balkonové a pokojové rostliny - trvalky, letničky, skalničky - okrasné trávy - substráty, hnojiva - květináče a truhlíky.