Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květinářství. Prodej: - řezané květiny - dárkové zboží. Květinová vazba - dárkové, svatební kytice. Svatební floristika Zakázková výsadba.

Zahradnické práce a sadové úpravy Pavel Žemba provádí návrhy, realizace, údržbu zahrad, zahradnické práce.

Pavel Štěrba je hodinový manžel, nabízí: - údržba zahrad, sekání trávníků - drobné zámečnické a klempířské práce - pokládka zámkové dlažby - truhlářské práce - elektrotechnické práce - instalatérské práce - malířské práce - opravy a rekonstrukce v domácnosti.

Služby: - rizikové kácení stromů za použití stromolezecké techniky - výkup, prodej kulatiny. Prodej: - vánoční stromky - oleje, řetězy do motorových pil (Stihl, Husquarna).

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Zámečnictví. Svařování. Výroba: - nerezové bazény. Zakázková výroba.

Smluvní prodejce firmy STIHL. Prodej, servis: -motorové a elektrické pily -křovinořezy -nůžky na živý plot -tlakové čističe -vrtná zařízení -řezací hlavice -sekačky na trávu -drtiče zahradního odpadu.

Společnost Květiny Hrádek se zabývá prodejem květin a dárkového zboží. Nabízíme také aranžérské služby, fotoslužby a výrobu razítek. Služby: - prodej květin - prodej dárkového zboží - aranžérské služby - fotoslužby - výroba razítek. PPL + zásilkovna Prodejnu naleznete na adrese Hrádecká 156, Slavičín - Hrádek na Vlárské dráze.

Zahradnické práce, kácení-ořezy-odvoz stomů i nebezpečných, skládáni nábytku s dovozem i odvozem, úprava zahrad a jiné služby zákazníkům.

Pronájem a prodej stavebních strojů, montážních plošin, zahradní techniky, drobné mechanizace a ručního nářadí.

Autorizovaný prodej, servis: -lesní nářadí HUSQVARNA. Pobočka firmy SILVACO, a. s.: Na Křečku 365, 109 04 PRAHA 10

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové, sušené - květináče -svatební a smuteční vazby. Květinová vazba, kytice. Rozvoz květin do 15 km

Prodej: -zahrandnické, zemědělské potřeby -hnojiva.

Motoservis: -čtyřkolky -skútry -zahradní a komunální technika

Společnost Lesostavby Frýdek-Místek a. s. řeší státní zakázky: - opravy výtluků Jetpatcher - pronájem stavebních strojů - zahradní a parkové úpravy - výroba, prodej stavebního řeziva - prodej a doprava palivového dřeva - syncrofalke, procesorová lanovka. Stavební práce: - práce na vodních tocích, úprava koryt a jezů - gabiony, ...

Krakonošovo zahradnictví se sídlem v okrese Semily nabízí svým zákazníkům užitkové, okrasné, citrusové, skalkové, subtropické, medonosné a vodní rostliny, jehličnany, jahody. Dále prodáváme také ovocné stromy, růže, okrasné keře, kaktusy, bonsaje a trávy a túje a keře na živé ploty. Vše nabízíme nejen v kamenném obchodě, ale k nákupu můžete využít ...

Pavel Jirák se zaměřuje na návrh a realizace solární aerátorů a provzdušňování jezírek a rybníků.

Činnost: - projektování, realizace, údržba zahrad - prořez stromů - sečení trávníků.

Činnost: - výškové práce - ořez, kácení stromů - údržba zeleně. Prodej: - palivové dřevo.

Stavební práce ve výšce pomocí horolezecké techniky. - nátěry ocelových konstrukcí, fasád a střech - čištění střech a fasád - sanace povrchů betonových věží, komínů, přehradních hrází, mostů - demolice komínů a jiných exponovaných objektů - prořízka a kácení stromů postupných rozebráním - zabezpečení svahů a skalních stěn - mytí oken a ...

Petr Bouček s.r.o. se zaměřuje na výškové práce, rizikové kácení, stavbu lanových parků, stříšek a světlíků.

Internetový obchod, eshop, prodej: -zahrádkářské potřeby a zahradní nářadí.