Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květinářství: - firemní klientela (květiny pro firemní a státní sektor) - svatební kytice (dekorace na míru, kytice na míru) - smuteční kytice (pohřební květiny) - dárkové kytice - aranžmá (dušičkové, vánoční) - kunštátská keramika, orchideje, růže, květináč, hnojivo, svíčka, substrát, pokojové rostliny.

Zahradnictví. Zahradnické práce. Maloobchod, prodej: - hrnkové květiny - skalničky, trvalky - rostliny - dřeviny, keře - zahradní keramika, sošky, květináče.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny.

Marie Kantorová provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování rostlin, stromů, keřů, ovoce a zeleniny.

Pěstování a prodej květin: -balkonové -hrnkové -trvalka, trvalky -skalnička, skalničky -okrasné keře -hlíznaté a vřesovištní rostliny. Zásilkový prodej rostlin v E-shopu.

Jana Holzbecherová provozuje botanické zahradnictví s různými druhy květin.

Lenka Břeňová provozuje květinářství a zaměřuje se na vazbu kytic k různým příležitostem a na tvorbu věnců.

Pavel Macháň provozuje zahradnictví a zaměřuje se na pěstování a prodej květin.

Zahradnictví. Prodej: -pokojové rostliny. -okrasné keře.

Prodej: - vinařské potřeby - zahradnické potřeby - malá zemědělská technika pro vinice, sady a komunál. Vinný sklep, prodej vína.

Společnost Hizol, s.r.o. realizuje hydroizolace staveb, střech, bazénů, zahrad, vodních staveb, jezírek, kalových nádrží, provádí izolaci proti ropným látkách i radonu. Zabýváme se také výstavbou bazénů a zahradních jezírek. Hydroizolace střech a spodní stavby: - izolace střech šikmých i plochých - hydroizolace střech s použitím fólie ...

Zahradnictví: - skalničky - trvalky - balkónové rostliny a letničky - vřesovištní rostliny - okrasné dřeviny - čarověníky - okrasné trávy - vodní rostliny - ovocné stromy - drobné ovoce - osazování truhlíků a veškerých nádob

Helena Štverková se zaměřuju na lesní práce, údržbu zahrad, kultivaci pozemků, rizikové kácení a práce z plošiny.

Zahradnictví. Služby: -výsadba zeleně -návrhy, výsadba a údržba zahrad a veřejných prostranství -poradenská činnost -projekty zahrad a veřejných prostranství zpracované na počítači -vybavení interiérů živými i sušenými květinami. Prodej: -okrasné jehličnany, jehličiny -listnaté keře -trvalky -traviny -růže.

Zahradnictví: - výroba zeleninové a květinové sadby - pěstování zeleniny - pěstování květin a okrasných dřevin.

Zahradnictví, ovocná a okrasná školka. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -stromky, keře -zemina, substráty -semena. Výsadba, údržba, úprava: -veřejná, soukromá zeleň -zahrady.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - betonové, keramické květináče - venkovní i vnitřní - doplňky - vodní měrky, plastové vložky, substráty, rukavice. Možnost osobního vyzvednutí v kamenné prodejně: - Brodské pugéty., Uherský Brod, Pecháčkova 127.

Květinářství. Prodej: -řezané, hrnkové, sušené květiny -dárkové zboží -bytové doplňky. Květinová vazba. Květinové aranžmá a dekorace. Rozvoz květin po Uherském Brodě a blízkém okolí

Společnost VAŠSTAV, s.r.o. poskytuje svým klientům již od roku 1992 širokou škálu stavebních služeb. Naše činnost se převážně zaměřuje na výstavbu rodinných domů, bytů, nebytovou výstavbu a také rekonstrukce škol, úřadů či koupališť. Dále zajistíme projektovou dokumentaci, inženýrskou činnost, energetická hodnocení projektovaných objektů a další ...

Provozování čerpací stanice. Zajištění kompletních projektů realizace vodovodů. Správa a údržba vodovodů. Zemní a stavební práce: - stavba vodovodů a kanalizace - rekultivační a sanační práce - odbahňování - krajinné úpravy - rekonstrukce a opravy budov.

Činnost: - realizace zahrad, firemní a veřejné zeleně

Zahradnické centrum, služby: - zahradnictví, realizace zahrad - zahradnické a sadové úpravy - komplexní péče o dřeviny a zeleň - výsadba a zakládání zahrad, ovocných sadů, parků, trávníků. Zahradnické centrum.

Šlechtitelská stanice. Služby: -šlechtění trav a jetele. Velkoobchod: -travní, jetelová osiva.

Služby: - komplexní zahradnické práce - návrhy výsadeb zeleně -zakládání trávníků - ošetřování zeleně - výsadba květin, keřů, stromů. -ošetřování keřů, stromů, řezové práce, kácení stromů -rizikové kácení stromů -drcení větví do 14cm -frézování pařezů, vyrývání pařezů -vrtání děr až do 60cm -strojní práce s kulatinou, ...