Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Prodej: -hrnkové, řezané a pokojové květiny, balkonovky, trvalky, letničky, léčivky ad.

Výroba, pěstování, prodej sadby - rychle rostoucí topoly. Sližby - výsadba plantáží topolů - údržba vysázených ploch.

Společnost STRAKOŠ nábytek s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej nábytku do domácností, firem, restaurací a hotelů. Jedná se zejména o židle, jídelní sestavy, ale i kuchyňské linky, postele a zahradní nábytek.

Zahradnictví, pěstování, prodej: - masožravé rostliny E-shop: - biodekorace - kytičky z lýka - sušené rostliny - stuhy - dekorace z moře...atd.

Ateliér zahradní a krajinné architektury. Projekce, projektování: - zahrady, interiérová zeleň - krajinářská zeleň.

Marcela Byrtusová provozuje květinářství a zaměřuje se na aranžování.

Firma Petr Gabčo se zabývá ručními zemními a výkopovými pracemi. Současně nabízíme také demolice a vyklízení půd nebo sklepů, včetně úklidových prací. Můžete se na nás také obrátit s požadavkem na přípravné a dokončovací práce na stavbách. Nabízíme také údržbu zeleně. Působíme především v okrese Mělník.

Nabízíme Vám možnost seznámit se prostřednictvím fotografií s několika desítkami aranžmá, které jsme zhotovili pro různé slavnostní příležitosti. Zhotovujeme dle přání zákazníků: svatební kytice, ostatní svatební vazby (korsáže, přízdoby auta) výzdobu interiérů - hotely, obřadní místnosti, kostely dárkové kytice smuteční vazbu vazbu ze ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okenní a balkonové květiny - letničky, muškáty, verbeny - chryzantény - trvalky - skalničky - výsadba truhlíků balkonovými rostlinami - okrasné dřeviny - substráty - hnojiva apod.

Návrhy, realizace a zahrady a sadové úpravy Servis - zahradní technika

Smuteční a dušičková vazba Zahradnické služby - zakládání trávníků a zahradních jezírek - údržba zeleně - výsadba vzrostlých stromů - projektování zahrad.

Zahradnictví. Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad. Maloobchod, prodej: - listnaté a jehličnaté keře - trvalky a skalničky - ovocné stromy a keře - sazenice zeleniny - letničky - zemina - postřiky - hnojiva.

Naše společnost AGROGEN spol., s.r.o. je specialistou na novošlechtění a udržování odrůd polních plodin, hlavně pícnin a léčivých rostlin. Vyrábíme osiva výchozího stupně pro zemědělství a taktéž osiva nižších stupňů, které zajišťujeme u smluvních množitelů. Provádíme také běžnou rostlinnou výrobu, která umožňuje střídání plodin a vytváří servis ...

Výroba a prodej - solární sprchy Prodej - solární sprchy Výroba - solární sprchy

Květinářství a handmade obchůdek v Boskovicích. Prodej řezaných a hrnkových přírodních květin. Vazba kytic pro různé příležitosti. Svatební květiny.

Návrhy, realizace, služby: - zahrady, zahrad - závlahové systémy - zakládání trávníků

Dana Ličmanová Lazarová se zaměřuje na navrhování a realizaci návrhů zahrad, péči o trávník, rostliny a hnojení.

Ivana Holubová provozuje Miniarboretum u Holubů se zaměřením na okrasné zahradnictví.

Ing. Anna Marciánová provozuje zahradnické centrum, květinářství, zaměřuje se na zahradní architekturu a aranžování.

Zahradnictví. Prodej: - zahradnické potřeby - ovocné stromky, keře - okrasné keře, stromy - okrasné květiny, traviny - růže - trvalky - pokojové rostliny - thúje - listnaté dřeviny na živé ploty - vánoční stromky - substráty, hnojiva a chemie k rostlinám.

Kovovýroba: -nástroje -zakázková konstrukce -třískové obrábění -svařované výrobky -krytování obráběcích strojů. Prodejna: -sekačky na trávu FLYMO, OKAY -motorové pily POULAN, TECUMSEH -zahrádkářské potřeby GARDENA -sušáky na prádlo JUWEL -vozík na jízdní kola.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zeleninové přísady -balkonové a okrasné rostliny, sazenice -nádoby, truhlíky, substráty -roubované rostliny -produkce a prodej zeleniny

Návrh, realizace: - zahrady Prodej, e-shop, oprava, servis: - zahradní technika - nářadí - zahradní grily - skleníky - zahradní nábytek

Prodej řezaných květin, hrnkových květin, přísady zeleniny, hnojiva, chemie, keramika a jiný drobný sortiment.