Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Rodinný penzion se se 3pokoji nachází v Telči.

Prodej, montáž, projekce, servis, poradenská činnost, velkoobchod, maloobchod: - bazény venkovní, vnitřní - zastřešení bazénů, příslušenství - sauny a parní lázně - whirpooly a vířivé vany - úprava bazénové vody - měřící, regulační přístroje - vodní atrakce.

Dodávka, prodej, montáž: - interiérové a vnější bazény - laminátové, fóliové, plastové. Ohřevy bazénů. Vířivé vany. Infrasauny. Čerpadla.

Prodej, eshop: - bazény - pískové filtrace - krycí plachty.

Prodej zařízení do koupelen, koupelny. Sanitární keramika. -baterie -instalační materiál -topení, rozvody -radiátory -podlahové topení -kotel, kotle -ohřívače vody -sprchy, sprcha, sanitární zařízení -vybavení koupelen, koupelny -nábytek, skleněné sety, zrcadla, obklad, vany, vana, umyvadla -nářadí - stroje, ...

Maloobchod, e-shop: - železářství, železářské zboží - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - zahradní technika - zahradnické potřeby - ruční nářadí - elektrické nářadí.

-Velkoobchodní a maloobchodní prodej: -pletiva/veškerý sortiment/ -plotové sloupky -spojovací materiál, závitové tyče, svorníky, vruty, univruty, matice, šrouby -svařovací materiály -řezné, brusné, leštící, diamantové kotouče -lopaty, hrábě, rýče, motyky, krumpáče -vědra pozinkovaná, vědra stavební plastová, maltovníky -stavební ...

Prodej, dodávka: - kanalizační technika - plastové jímky - žumpy - nádoby - přečerpávací stanice - vodoměrné šachty - kanalizační potrubí - bazény - čistírny odpadních vod malé i velké.

E-shop: -bezdrátová technika -tonery a náplně -zahradní doplňky -regulátory vlhkosti -topení a chlazení aj.

Výstavba, prodej, montáž, údržba: -bazénů nadzemních -bazénů betonových -bazénů plastových -bazénů fóliových -stavebnice bazénů -krytí bazénů -bazénové příslušenství -protiproudy, vysávače, světla, ohřevy, žebříky -whirlpooly. -saunové kabiny -saunové domky

Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání je tradiční prodejce zahradní techniky včetně zajištění záručního a pozáručního servisu na většinu známých značek. Naše společnost se specializuje na prodej, návrh a kompletní instalaci a servis robotických sekaček Husqvarna Automower - jednička na trhu a Gardena. V našem prodejním portfoĺiu najdete ...

Teddy Flowers je online květinářství, které nabízí širokou škálu květinových aranžmá, kytic a dekorací. Firma se zaměřuje na kvalitu a čerstvost svých květin a nabízí rychlé doručení po celé zemi. Kromě toho, Teddy Flowers také nabízí možnost vlastního výběru květin, které si zákazníci mohou vybrat a složit si vlastní kytici. Své produkty ...

Jakub Obůrka poskytuje služby hodinového manžela a zaměřuje se na montážní, instalatérské, elektrikářské a malířské práce, úpravu zahrad a stěhování nábytku.

Výroba, dodávka, prodej: - zahradní bazény - bazénová chemie - příslušenství k bazénům.

Prodej, e-shop: -bazénové příslušenství. -bazénová chemie. -bazénová čerpadla. -solární sprchy. -tepelná čerpadla.

Výroba, prodej, servis: - zahradní a zemědělská technika - sněhové a úklidové radlice - zahradní válce - travní traktor, kutlivátor - sněhové řetězy - technika pro chov koní - chmelová technika - kovovýroba - obráběčské práce.

Dodávka, prodej, bazar: -zemědělské traktory Služby: -návrhy a realizace zahrad. -zakládání trávníků. -následná péče o zahradu, hnojení trávníků, provzdušňování trávníků -vázání kytic a věnců Prodej, maloobchod: -letničky, trvalky -řezané a umělé květiny -mulčovací kůra -substráty -hnojiva -postřiky

Prodej, maloobchod, e-shop: - zahradní technika - drtiče odpady - křovinořezy, vyžínače - kultivátory - zahradní traktory - mulčovače - řetězové pily - sekačky - štípače dřeva - sněhové frézy - elektrocentrály.

Prodej, e-shop, montáž, oprava, servis: - bazény - vířivky - příslušenství

Žídek Jiří se zaměřuje na prodej žump, jímek, septiků, bazénů a poskytuje služby v oblastech odpadních a kanalizačních rozvodů.

MEKELEN s.r.o. se zaměřuje na prodej výrobků do domácností, zahrad, elektroniky, hraček a kosmetiky.

Květinové centrum Liana Bridziková nabízí prodej pokojových a řezaných květin. Prodávám potřeby pro pěstování rostlin, substráty, hnojiva, postřiky, vázané květiny, smuteční vazbu, svatební vazbu, dárkové předměty. Jsme zahradnictví s velkým výběrem sazenic. Maloobchod, prodej: - pokojové květiny - řezané květiny - vázané květiny - ...

VANELLUS ENERGY s.r.o. se zaměřuje na prodej grilů a příslušenství pro domácí i profesionální použití.

Gabriela Sítková provozuje květinářství se zaměřením na floristické služby, vazbu různých kytic a prodej dekorací do interiéru i exteriéru.