Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Návrhy, realizace zahrad. Údržba zahrad: - sečení trávníku - chemické ošetření - vertikutace okrasných trávníku - hnojení okrasných trávníku a záhonů - údržba živých plotů, keřů, trvalek a okrasných travin - řez ovocných stromů - kácení malých stromů. Prodej rostlin.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí ruční i elektrické, nástroje, brusivo, vzduchotechnika - svařovací zdroje a hořáky - obráběcí stroje, kompresory - zahradní a lesní technika Stihl - servis svařovacích zdrojů - servis zahradní techniky.

Firma MUCHA - Tachov s.r.o. provozuje v Tachově prodejnu se zahradní technikou, zahrádkářskými potřebami, elektrickým a ručním nářadím, železářským zbožím, stavebním materiálem, stavebními a tesařskými prvky a v neposlední řadě nabízíme také krby a kamna. Současně provádíme také servis zahradní techniky. Jsme autorizovaným prodejcem a servisem ...

Maloobchod, prodej, internetový obchod, E-shop: - nářadí pro kutily, řemeslníky i profesionály - AKU nářadí, elektrické nářadí, Fiskars nářadí, ruční nářadí - zahradní technika (sekačky, kultivátory, traktory, křovinořezy, řetězové pily, zahradní nůžky). Půjčovna: - nářadí.

Prodej okrasných dřevin a zahradních dekorací.

Zahradní centrum v Jihlavě. Prodáváme dřeviny, ovocné stromy, trvalé a balkónové rostliny. Projektování a realizace zahrad.

Firma Sygo s.r.o. se zabývá prodejem stavebního, ručního, zahradního a elektrického nářadí, pracovních oděvů i obuvi, malířských potřeb a spojovacího materiálu. Součástí našeho sortimentu jsou např. pily, vrtačky, brusky, kladiva, lžíce, sekačky na trávu, křovinořezy, hrábě, lopaty, vidle, barvy a laky, štětce, lepidla a také stavební chemie a ...

Jmenuji se Radek Janík a specializuji se na řemeslnou činnost. Sídlím v okrese Třebíč a mým hlavním cílem je uspokojit potřeby a přání zákazníkům, kterým mohu pomoci s obklady a omítkami,  drobnými opravami, montáží a demontáží nábytku a údržbou domu a zahrady. Dále se zaměřuji na výmalbu stěn a tapetářské práce a nabízím Vám také veškeré zednické ...

Autorizovaný prodej výrobků Husqvarna. Prodej: - lesní technika - zahradní technika - sekačky.

Autorizovaný prodej výrobků Husqvarna. Prodej: - lesní technika - zahradní technika - sekačky.

Technické a komunální služby Kunovice. Oprava silnic. Zemní, výkopové a stavební práce. Letní a zimní údržba komunikací. Údržba zeleně: - sečení trávy. Nákladní a kontejnerová doprava. Stolařské a tesařské práce: - výroba zahradního nábytku z masívu v kombinaci se železem - výroba podia ze dřeva, desky na zahradní lavice a stoly, ...

E-shop, (výdejní místo). Internetový prodej: - vybavení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením - váhy - vzduchotechnika - konopná kosmetika.

Šlechtitelská stanice Valtice: Výroba, prodej, šlechtění, novošlechtění-tvorba nových odrůd: -zahradní plodiny -zelenina, květiny, léčivé a aromatické rostliny, ovocné teplomilné dřeviny druhy (broskve, meruňky, ořechy, mandle) -okrasné cibuloviny, květiny -základní rostlinná výroba -výroba, zpracování, prodej osiv, osiva zahradních ...

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - keramika - hrnkové květiny.

Pobočka. Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny. Služby: - vazba květin.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny (hrnkové, řezané, sušené, umělé) - keramika - dárkové předměty, doplňky. Služby: - vatební, smuteční, příležitostní vazba.

Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Ten, kdo uvažuje o nákupu nových kuchyňských potřeb, případně věcí do domácnosti, měl by rozhodně navštívit stránky e-shopu drento.cz. Zde je k dispozici široký sortiment produktů mezi které patří titanové nádobí, litinové nádobí, grily na dřevěné uhlí, oblečení, šperky, zahradní potřeby, potraviny... Nákupujte z prostředí vašeho domova kdykoliv ...

Společnost ROBOT WORLD s.r.o. se zabývá prodejem robotických pomocníků pro domácnost a zahradu jako jsou vysavače, mopy, sekačky nebo bazénové vysavače v kamenných prodejnách a na e-shopu. Nabízíme opravu robotických vysavačů, robotických mopů, bazénových vysavačů, čističů oken, robotických sekaček. Naši technici vám doporučí vhodný typ ...

Výroba, prodej, dodávka, montáž: - bazény, bazénové příslušenství - zastřešení - vířivé vany - infrasauny - čistírny, jímky. Sídlo společnosti: - Zbraslavská 55, Praha 5 - Malá Chuchle.

Zahrada-art s.r.o. se specializuje na zahradní architektoniku, realizaci zahrad a údržbu zahrad a zeleně.

Květinářství Zlín. Květiny s doručením Zlín, Luhačovice.

Naše firma prodává výrobky firmy Honda. Širokou škálu produktů, která obsahuje jak zahradní techniku, tak elektrocentrály, čerpadla, sněhové frézy, čtyřtaktní motory, akumulátorové pohonné jednotky, tak pásové transportéry.

NAREX autorizovaný servis a prodej: - elektrické ruční nářadí, stroje a nástroje značek - pásové pily - zahradní technika - dřevoobráběcí stroje - kompresory - svářecí technika - žebříky, plošiny. Půjčovna nářadí.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.