Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
V naší prodejně naleznete vše potřebné pro dům i zahradu. Nakoupíte u nás domácí potřeby, sortiment papírnictví, hračky, dárkové a sezónní zboží, zdravou výživu, koření, drogerii, železářské potřeby, barvy a laky, zahradnické potřeby, sortiment pro kutily, ruční elektrické nářadí, hutní materiál a také stáčená vína.

Výroba, prodej: - dřevěných herních prvků, sestav na hřiště - městského mobiliáře - zahradního nábytku. Návrh a realizace: -aranžování inteiérů.

Komplexní služby v dodávce interiérového a exteriérového osvětlení. - návrhy světelných řešení interiérů, realizace osvětlení na klíč - židle (jídelní, barové, konferenční, kancelářské, dětské) - stoly (dřevo, sklo, kov a jejich kombinace) - zahradní nábytek (teak, hliník, nerez, umělý ratan a jiné) - zátěžový nábytek (stoly, ...

Květinářství, prodej: - květiny Prodej: - drogerie Komenského 217

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Stolárna, výroba, e-shop: - postele - skříně - zahradní nábytek - nábytek na míru

Projektování staveb. Návrhy a realizacemi staveb, rekonstrukce interiérů, objektů a zahrad.

Dodej, montáž: -závlahy: - zahrad - parků - sportovišť - závlahy pro zemědělství.

Stolařství zakázkové, truhlářství, výroba, montáž: -nábytek všeho druhu do interiérů, kanceláří, firem, restaurací, barů, aj. -kuchyňské linky (laminované, profilové i dřevěná dvířka) -vestavěné skříně -koupelnový i jiný atypický nábytek -dřevěná okna, EURO okna -EURO dveře včetně zárubní: -vchodové, interiérové ...

Kontejnerová doprava: - vozem s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavební materiály - písky - štěrky - beton. Zapůjčení. - kontejnery. Práce hydraulickou rukou. Stolařství Zakázková výroba - nábytek. Zemní a výkopové práce minirypadlem. Stavební práce. Údržba zeleně.

Společnost Contar nabízí pro export i tuzemsko prvky městského mobiliáře (lavičky, sloupky, odpadkové koše aj.) z dekorativního vymývaného betonu z říčních oblázků.

Prodej plotových dřevěných rohoží, které mají široké využití na zahradě, vhodné i na zastínění teras a pergol. Také slouží jako ochrana před sněhovými jazyky či jako ochrana stromků. Dále prodej dřevěných zahradních zástěn, plotových výplní z trapézového plechu i plastu. Najdete nás na ul. Staré náměstí, Brno.

Zakázková výroba: - dětská hřiště, houpačky - stoly a lavice - psí kotce a boudy - zahradní nábytek. Zaměřujeme se na výrobky z kulatiny a používáme kvalitni spojeni závitovými tyčemi.

Prodej a výroba a zakázková výroba: - hadice - savice - zahradní hadice - vzduchové hadice - plošné materiály Výroba na zakázku: - vzduchové hadice - pružinové hadice - spirálové hadice - kabelové chráničky - chráničky hadic - chráničky kabelů Výroba, dodávka, prodej: - průmyslové hadice pro čističky - průmyslové hadice ...

Činnost: - úklidové služby - zahradnické práce - výškové práce - polymerová dezinfekce.

Služby - úklidové práce - zahradní práce - drobné opravy v domácnosti.

Hodinový manžel v Jihlavě zajišťuje komplexní domácí práce (montáže nábytku, svítidel, pokládku podlah, nátěr oken), zateplování, obkládání, opravy rozvodů a kanalizace, výměny vložek, ale i kácení stromů.

Tato rodinná firma se zaměřuje servis pro domy, byty, ale i kanceláře z Brna a okolí. Může jít o údržbu plastových oken, promazání závěsů, elektroinstalační a vodoinstalační práce nebo vrtání a montáž nábytku.

Poskytujeme vlastníkům nemovitostí komplexní služby spojené s běžným provozem a údržbou nemovitosti včetně péče o přilehlé pozemky a komunikace. Pomůžeme Vám s drobnými stavebními pracemi doma i venku, smontujeme nábytek, vymalujeme, uklidíme, provedeme vyklizení sklepa či půdy nebo pomůžeme při stěhování. Prořežeme stromky, posekáme trávu nebo ...

Výroba, dodávky, prodej, atypické na zakázku: -plastové bazény, bazénů, fóliové bazény -bazénové příslušenství a technologie: -filtrace, čerpadla, bazénové vysavače, chemické přípravky na úpravu bazénové vody -protiproudy, bazénové reflektory -solární ohřev, zastřešení.

Činnost: - prodej řezaných, hrnkových a umělých květin a dárkového zboží.

Poradenství při zakládání a údržbě zahrad - funkční zahrada (jedlá) zakládání bylinkových záhonů ocenování dřevin

Květinářství. Nabízíme kompletní svatební servis, dárkové kytice, netradiční vazba z klobás, cigaret, sladkostí, smuteční aranžmá. Velký výběr dárkového zboží, svíček Yankee Candle, prodej obrazů a dekorací.

Kompletní činnost v oblasti zahradní architektury : - automatizace sečení, zavlažování a a osvětlení - zpracování návrh, konzultace a finální realizace - menší i větší úpravy rodinných zahrad - myčka, čištění interiérů, ochrana laku, voskování karosérií