Zchlaďte se v parných letních dnech ve vlastním bazénu! Ať už si vyberete nadzemní bazén, zapuštěný nebo nafukovací, důležité jsou také doplňky jako bazénový vysavač, protiproud, bazénové fólie, bazénové schůdky, síťky, kartáče a bazénové filtrace.

S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Plánujete koupi bazénu a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás firma S & R servis s.r.o., která se zaměřuje právě na prodej bazénů a bazénového příslušenství. V naší nabídce naleznete foliové bazény, které nabízejí neomezené množství tvarů a hloubek. K bazénu vám také doporučíme vhodné čerpadlo, filtrační zařízení či vysavač.
S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Výroba: -plastové jímky, septiky, čistírny odpadních vod -rybářské pramice -bazény: -zahradní jezírka -povrchové bazény -dětské bazény -bazénové technologie -prostředky k čištění a údržbě -vyvložkování studní -poradenská činnost.

Prodej a služby: -bazény -zastřešení bazénů, příslušenství -jímky -septiky -pramice -čistírny odpadních vod -hydromasážní vany.

Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, výlohy, zimní zahrady -žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu, venkovní rolety, garážová vrata -plastové nádrže, jímky a septiky -plastové bazény.

Fóliové bazény, rekonstrukce bazénů, výroba z plastů. Výřivky, Swim spa, vybavení bazénů.

Výroba z polypropylenu: -rodinné bazény, nádrže, jímky, septiky, lapače tuků, korozně odolné rozvody vzduchotechniky, sudy, zakázková výroba -hydroizolační fóliové systémy -izolace bazénů, plochých střech, jímek, staveb proti vodě a radonu, proti ropným látkám a skládkám TDO.

POR Přerov: - projektová činnost - energetické audity - instalatérské práce - energetické štítky budov - průkaz energetické náročnosti budov. Zemní a stavební práce. Bazénové technologie.

Pokládka zámkové dlažby: -pokládka zámkové dlažby -montáže bazénů -opěrné zdi a ploty -zemní práce.

Kompletní čištění a údržba bazénů, filtračních jednotek. Kontrola a stabilizace vody. Renovace fóliových a sklolaminátových bazénů. Snížení nákladů. Čištění a impregnace materiálů okolo bazénů.

Prodej, montáž, servis, leasing, splátkový prodej: -keramické bazény -laminátové bazény (monolitický sklolaminát) -plastové bazény (polypropylen) -zastřešení bazénů (segmentové z polykarbonátu) -zastřešení -zakrytí bazénů (solární plachta, navíjecí zařízení, krycí plachta) -filtrační zařízení - filtrace -protiproudy (závěsné, ...

Výroba, maloobchod, služby: -zahradní skluzavky, tobogány -plastové lodě, pramice -jímky, septiky, nádrže, žumpy -bazény.

Bazénové centrum. Výroba, instalace, prodej: -čističky odpadních vod (od patnácti obyvatel) -biologické septiky BSCp1-4 pro 5, 8, 11, 16, 23 obyvatel -zemní biofiltry (vsakovačky) -odlučovače tuků a ropných látek -nádrže 1-40 m3 -tlakové přečerpávající stanice. Výroba, prodej, instalace, servis: -bazény různých tvarů a ...

Prodej: - bazény, bazénová chemie, příslušenství - sekačky, motorové pily, křovinořezy, závlaky, postřikovače.

BAZÉNY -dodávka, montáž -bazény s příslušenstvím -zastřešení bazénů -vířivé bazény -solární ohřev bazénů -zastřešení bazénů -tepelná čerpadla -bazénová chemie -vířivé vany.

Výroba a prodej: - patní výplň z polystyrenových segmentů do nadzemních bazénů firmy Olmar. Prodej: - zdravotní obuv Ortostep s certifikátem státní zkušebny.

Výroba, prodej, montáž, usazení, doprava: - bazény z plastů dle přání zákazníka, různých velikostí. Prodej: - filtrace - bazénové příslušenství - bazénová chemie. Prodej: - septiky, jímky, nádrže z plastů pro potravinářské a průmyslové účely. Výroba, prodej: - dětské bazény. Bazény v základních tvarech: - kruh, ovál, hranatý se ...

Provádíme: -zámečnické práce -údržby strojů a zařizení v závodech a organizacích -opravy bazénů -lepení fólií metodou za studena -svářečské práce.

Poradenství, projekce, realizace, servis: - bazény na klíč - masážní vany - římské lázně - sauny E-shop: - bazénová chemie - příšlušenství

Prodejna sportovního zboží a bazar: - bazény - chemie - příslušenství..

Bazény JEAN DESJOYAUX (Francie) - oficiální partner. Stavba, montáž, prodej, servis, leasing, splátkový prodej. Bazény na klíč - 30 let zkušeností. Výstavba bazénů - dozoruje autorizovaný stavební inženýr. Práce provádějí vlastní zaměstnanci firmy. Garance 10 let i na statiku bazénů. Bazény železobetonové se ztraceným bedněním - rychlá ...

Výroba: - samonosné žumpy - septiky - plastové nádrže - plastové bazény. Prodej: - bazénová technologie.

Prodej betonových bazénů, fólií, mozaik a bazénové chemie. Servis bazénů.

Stavba bazénů a příslušenství: -vnitřní bazény -venkovní bazény -masážní vany (whirpooly) -zastřešení -obklady bazénů.

Nabízíme: -zapuštěné bazény -nadzemní bazény -zastřešení bazénů -vířivé bazény rodinné -vířivé bazény veřejné.

Práce: -izolatérství -izolace rovných střech, balkónů a teras -stavby a rekonstrukce bazénů a jezírek -montáže světlovodů -výroba plastové jímky. GPS: N 48°54.65522', E 17°24.72497'.

Činnost: - bazény plast a DLW folie, vybavení, příslušenství a výroba bazénů - bazénové lemy - doplňky, zastřešení - ekočištění, instalace bazénů - bazénová chemie - dlažba - septiky, vodoměrné šachty, žumpy, jímky - technické nádoby z plastů. Sídlo firmy: Havelcova 240 Kolín, 280 02