Zchlaďte se v parných letních dnech ve vlastním bazénu! Ať už si vyberete nadzemní bazén, zapuštěný nebo nafukovací, důležité jsou také doplňky jako bazénový vysavač, protiproud, bazénové fólie, bazénové schůdky, síťky, kartáče a bazénové filtrace.

S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Plánujete koupi bazénu a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás firma S & R servis s.r.o., která se zaměřuje právě na prodej bazénů a bazénového příslušenství. V naší nabídce naleznete foliové bazény, které nabízejí neomezené množství tvarů a hloubek. K bazénu vám také doporučíme vhodné čerpadlo, filtrační zařízení či vysavač.
S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Výroba: - nerezové bazény - příslušenství k bazénům - filtrace, žebříky, schůdky, trysky, UV lampy.

Prodej, montáž a servis bazénů: - plastové bazény a nádrže - foliové bazény - kompletní dodávka-bazény na klíč - solární kolektory - bazénová chemie a příslušenství

Výroba: - skluzavky - tobogány - zvířátka - bazény, nádrže - střechy na traktory - krmítka - dětské atrakce - dílce bednění pro stavebnictví.

Výroba: -jezírka -izolace rovných střech, balkonů, základových desek.

Výroba, montáž, prodej: -bazény (polypropylen) všech tvarů a velikostí dle přání zákazníka -nádrže -zásobníky na dešťovou (užitkovou) vodu k využití v domácnosti. Montáž, práce: -plynařské, zemní plynovody, domovní rozvody provádí firma MONTPLYN, -zámečnické a kovářské práce.

Provozujeme: - montáže bazénů, saun a kolektorů - výroba bazénového příslušenství z nerezové oceli - prodej bazénového příslušenství a chemie - kompletní servis pro všechny tyto činnosti - veřejnou saunu, masáže a solárium ve sportovní hale Heřmanově Městci - kompletní dodávku zakázky na klíč včetně projektové ...

Výroba a instalace nových bazénů včetně filtračních systémů a čističek odpadních vod pro rodinné domky a obce. Kompletní služby kartonáže včetně potisků.

Prodej, oprava, servis: - zahradní technika - motorové pily, travní sekačky - travní traktory - řetězové pily - strunové sekačky - bazény - čerpadla - závlahové systémy - potřeby pro zahrádkáře.

Prodej: - bazény za bezkonkurenční ceny vcelé ČR - plastové septiky - biofiltry - lapače tuků - plastové žumpy - vodoměrné šachty - bazény - příslušenství - mobilní zastřešení - nádrže. Instalace: - filtrace.

Výroba, montáž: - bazény - galvanické vany - vzduchotechnika - produkty z plastů Sídlo: STP plast spol. s r. o. Na Vršku 109 471 27 Stráž pod Ralskem

Výroba, prodej, montáž: - plastové bazény - fóliové bazény - laminátové bazény - zastřešení bazénů. Montáž: - technologie bazénů - solární ohřevy - tepelná čerpadla - bazénové vysavače. Prodej: - příslušenství k bazénům - čistírny odpadních vod - whirlpooly - hydromasážní vany.

Výroba, montáž a servis všech typů bazénů: fóliové, nerezové, těžká fólie DLW. Rodinné, veřejné, vnitřní i venkovní. Libovolný tvar a velikost, rekonstrukce, servis. Baz. technologie a chemie. Zastřešení, sluneční kolektory, nerezové doplňky.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce, opravy -zednické práce -oplocení -bazény -komunikace. Projekce. Inženýrská činnost. Technický dozor.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, oprava, servis, prodej: -bazény (foliové, keramické). Prodej: - příslušenství.

Prodej: -plotové systémy -bazény, vířivé bazény -zastřešení.

Pobočka. Prodej: - výrobky, zboží nabízené v TV reklamách - bazény, bazénové příslušenství - nářadí - výrobky pro zdraví a krásu, pro úklid domácnosti a praní, do kuchyně - domácí potřeby - hračky pro děti - drobná elektronika, elektro zboží. Sídlo společnosti: - Rybná 669/4, Praha - Staré Město.

Vyrábíme a prodáváme keramické kompozitní bazény Premium. Luxusní bazény, bazény vnitřní i bazény venkovní - to jsou bazény od Premium Ceramic Pools Brno. Bazény vyrábíme z kvalitních materiálů ruční výrobou. Pro bazény zajišťujeme i příslušenství.

Návrhy, montáže, realizace: -automatické závlahy -zahradního osvětlení -zahradní jezírka, potůčky, fontány. Práce: -sadové úpravy -sečení a údržba zeleně -kácení stromů i v nepřístupných místech -terénní úpravy -oddrenážování pozemků -údržba zahrad: –sečení, hnojení, prořez keřů a stromů. Stavební práce: -pergoly a ...

Montáž a servis: -bazény včetně příslušenství.

Zakázková výroba bazénů. ČOV-čistírny odpadních vod TOPAS. Úprava bazénové vody-bazénová chemie. Zakázková výroba z polypropylénu: -odpadní,vyvážecí jímky -septiky dvou-tří komorové -domovní čistírny odpadních vod Topas 5-100 EO -nádrže na kapalné i sypké látky -recyklační,sběrné a expanzní nádrže -odlučovače tuku ...

Prodej, montáž: - bazény - jezírka - bazénové příslušenství - solární ohřev - zastřešení a zakrytí bazénu. Servis: - ošetřování vody a údržba bazénu.

Obchod, prodej, servis, náhradní díly (značky STIHL, KÄRCHER, HONDA, MIlwaukee, AEG, ATLAS-COPCO, KANGO, NAREX, HITACHI): -zahradní technika: -elektrické sekačky -benzinové sekačky -žací traktory -křovinořezy -motorové pily -vertikutátory -postřikovače -zahradnické nůžky a pilky -drtiče větví -komunální technika ...

Výroba plastových samonosných jímek, nádrží a zapuštěných bazénů.

Dodávka, montáž: -čistírny odpadních vod -domovní a bytové ČOV -ČOV pro restaurace, motely a čerpací stanice -septiky, nádrže, jímky, sudy -bazény -oválné bazény -kruhové bazény -zastřešení bazénů -příslušenství k bazénům -bazénová chemie.