Zchlaďte se v parných letních dnech ve vlastním bazénu! Ať už si vyberete nadzemní bazén, zapuštěný nebo nafukovací, důležité jsou také doplňky jako bazénový vysavač, protiproud, bazénové fólie, bazénové schůdky, síťky, kartáče a bazénové filtrace.

S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Plánujete koupi bazénu a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás firma S & R servis s.r.o., která se zaměřuje právě na prodej bazénů a bazénového příslušenství. V naší nabídce naleznete foliové bazény, které nabízejí neomezené množství tvarů a hloubek. K bazénu vám také doporučíme vhodné čerpadlo, filtrační zařízení či vysavač.
S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Projekce, realizace, oprava, servis: -sauny, infrasauny, infrakabiny -saunové domky -parní kabiny -bazény vnitřní, venkovní -zakrytí bazénů - mobilní -vířivé vany s vlastní filtrací (whirlpool) -zahradní domky -krbové vložky

Standardní výroba: - vodoměrné šachty - plastové bezodtokové jímky - bazény - kontejnery - jímky pro tlakovou kanalizaci. Zakázková výroba: -vany pro galvanické provozy.

Výroba, velkoobchod, prodej: - klenoty, šperky - zlato, stříbro, nerez (řetízky, prsteny, náušnice, přívěsky). Prodej: - luxusní vířivé bazény a příslušenství - obložení vířivého bazénu je ze dřeva - v ceně všech modelů je termo kryt a dřevěné schůdky. Doprava po celé ČR zdarma.

Projekce, kompletace, výroba: -čistírny odpadních vod -jímky, septiky, nádrže -kanalizační šachty -plastové bazény a příslušenství -zastřešení. Služby: -rozvoz po celé ČR zdarma.

Prodej a servis : Bazénové centrum Litomyšl - bazény - bazénové příslušenství - zastřešení bazénů ALUKOV HZ - čístírny odpadních vod - vodoměrné šachty - nádrže a nádoby různých druhů pro stavební a zemědělskou výrobu apod. - jímky - septiky Dále dodáváme a zajistíme : - zastřešení bazénů - solární panely - filtrace - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dodávky na klíč -bazény (plechové, plastové, lamelové s folií, betonové fóliované) -veškerý sortiment bazénové techniky -rekonstrukce bazénů -zastřešení bazénů.

Naše společnost se zabývá výrobou, dodávkou, montáží i servisem: - bazénů - septiků - jímek - všechny tyto výrobky jsou vyrobeny ve vysoké jakosti z polypropylenu.

Vyroba, dodávky: -jímky -přečerpávací šachty včetně vybavení -bazény -bazénová technologie Stavební práce, zemní práce, kontejnerová přeprava materiálů.

Bazénová technika: - prodej, servis - montáže, stavby - včetně terénních úprav - zastřešení - vytápění - bazénová chemie. Solární systémy.

Výroba a prodej a montáž: -plastové bazény -septiky -plastové žumpy -zemní filtry -nádrže -jímky.

Výroba, prodej, e-shop, internetový prodej: - celoplastové bazény - plastové jímky a septiky - bazénové příslušenství a chemie.

Čištění všech typů bazénů včetně plaveckých s použitím technologie automatických vysávacích robotů. Celoroční péče o Váš bazén v pravidelných návštěvách. Prodej bazénů, zastřešení, tepelná čerpadla a veškeré bazénové příslušenství.

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - bytová a nebytová výstavba - bazény - průmyslové stavby - komplexní dodávka staveb - rekonstrukce historických objektů - projektová dokumentace - dokumentace pro zelenou úsporám.

Prodej, servis: - bazény venkovní, vnitřní - bazény bytové, plavecké - stavby, rekonstrukce a opravy bazénů - vyvařování fólií DLW, Cefil - zastřešení bazénů - sauny - vířivky - průmyslové nádrže - příslušenství k bazénům.

Zásilkový obchod, e-shop. Prodej: -spotřební zboží -telemarketing -TV* shop.

Bazén servis. Prodej, montáž, servis, rekonstrukce, výstavba, poradenství, kompletní dodávky: - bazény (zahradní, interiérové, zastřešené) - sauny - hydromasážní vany - nádrže. Prodej: - žebříky (k bazénům) - postřikovače - zavlažovače - hadice - filtry - příslušenství.

Prodej: -klíčů, zámků, kování -autoklíče s čipem -bazénová chemie -přípravky a hnojiva pro zahrádkáře.

Projece, dodávka na klíč, montáž, servis, poradenství, studie: -průmyslové úpravy vod a koupališť -bazénové příslušenství pro koupaliště, soukromé a veřejné bazény -potrubní materiály pro bazény -čerpadla pro soukromé a veřejné bazény -umělá řeka, chrliče různého typu, vířívé vany, brodítka -bazénové filry, příslušenství ...

Výroba, prodej: -vestavěné finské sauny -plastové bazény -plovoucí podlahy -parketové podlahy -plastová okna REHAU.

Prodej, servis, náhradní díly, poradenská služba: -lesní, komunální a zahradní technika -malá zemědělská mechanizace -značky Stihl, Vari, Honda, Briggs, Tecumseh, Viking, Karsit, Husqvarna, Partner, Mountfield, Vega, MTD

Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Služby: -prodej, montáž, servis bazénů Výroba: -bazény -fontány -whirpooly -zastřešení -prodej -internetový prodej.

Výroba: -plastové výrobky -výroba jímek a bazénů.

Prodej, doprava, montáž, servis laminátových bazénů: -bezesparý, vodotěsný nástřik PUR pěnou, -zastřešení -bazénová chemie, -lesní a komunální technika, -prodej a servis značkové zahradní techniky.