Zchlaďte se v parných letních dnech ve vlastním bazénu! Ať už si vyberete nadzemní bazén, zapuštěný nebo nafukovací, důležité jsou také doplňky jako bazénový vysavač, protiproud, bazénové fólie, bazénové schůdky, síťky, kartáče a bazénové filtrace.

S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Plánujete koupi bazénu a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás firma S & R servis s.r.o., která se zaměřuje právě na prodej bazénů a bazénového příslušenství. V naší nabídce naleznete foliové bazény, které nabízejí neomezené množství tvarů a hloubek. K bazénu vám také doporučíme vhodné čerpadlo, filtrační zařízení či vysavač.
S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Prodej: -bazény. Výroba a montáž venkovních i vnitřních bazénů. Materiál: plast, fólie, keramický obklad, systém skimmer nebo přeliv, protiproudy, vodní atrakce, slaná voda, automatické dávkování chemie, solární kolektory, zastřešení, ozdobný okraj kolem bazénu.

Velkoobchod, prodej, maloobchod, výroba: - bazény, sauny i s příslušenstvím - bazénová chemie - vířivé vany.

Dodavatel stavebních prací. Realizace rodinných domů, občanské výstavby, průmyslových staveb, historických a sportovních staveb a bazénů.

Společnost JKR PROFES s.r.o. zajišťuje výstavbu bazénu včetně dlažby a úpravy kolem.

Dovoz a distribuce betonových bazénů Desjoyaux, výhradní zastoupení pro ČR.

Provádíme: - zastřešení bazénů. Výroba: - plastové bazény. Na výrobu zastřešení používáme speciální vyztužené eloxované profily 60x40, 60x80. Výplň modulů a čel je komůrkovým polykarbonátem s hliníkovou výztuhou, velmi pevné a vhodné do horských oblastí.

Jsme výrobci horkých koupacích sudů. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou, která je ověřena spokojenými klienty. Spolupracujeme s velkým množstvím firem a soukromých subjektů v rámci Evropy, kteří jsou spokojeni s naší prací. Všechny koupací sudy jsou vyráběny rukama specialistů a zároveň při výrobě koupacích sudů používáme nové moderní ...

Výroba z plastu. Prodkukty: - nádrže - bazény - septiky - vodoměrné šachty - revizní kanalizační šachty - vany, nádoby na víno z materiálu polypropylén. Prodej: -příslušenství k bazénům, bazénová chemie.

Společnost WRAK Wellness Realizace Adam Koutný, se sídlem ve Fryštáku, se specializuje na zakázkovou výrobu domácích i profesionálních saun a parních lázní, vířivých van (whirlpool), balneo zařízení pro rehabilitace, bazénů a příslušných technologií, např. měření a regulace a rovněž úpraven vody pro domy a byty. Firma Wellness Realizace je také ...

Výroba, montáž: -plastová zařízení -vzduchotechnická zařízení -plastové nádrže různých tvarů podle dokumentace-septiky, jímky, vodojemy -svařování plastového potrubí do průměru 315 mm -tvarovky, technologické zařízení pro jímání a úpravu bioplynu -bazény včetně dodávky čistícího zařízení. Práce: -provádění ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -hydroizolace -sanace zdiva a betonu -stavební chemie -systémy stavebních hmot SCHOMBURG. Služby: -stavební práce -včetně projektování -lepení a spárování obkladů -provádění hydroizolací, sanací -WC, sprchy, městské i privátní bazény.

Dodávka, servis automatických zavlažovacích systémů. Působíme v Česku i na Slovensku. Další služby: - pokládka travních koberců - stavba bazénů a jejich rekonstrukce - návrhy a stavba zahradních jezírek.

Technologie pro bazény, jezírka a sauny. E-shop.

Bazény a bazénové rolety. Výroba a prodej: - plastové bazény s celkovým příslušenstvím. - plynoměrové a elektroměrové skříně - nádrže, sudy a kádě na víno pro vinaře - septiky, odlučovače olejů a tuků, jímky na dešťovou vodu - stoly, dřezy a pracovní desky pro potravinářskou výrobu - regály, obložení stěn, chladíren. - potrubí, ...

Libor Pospíchal se zaměřuje na prodej zahradních potřeb, bazénů, skleníků, zahradního nábytku, dekorací a doplňků.

Výroba, maloobchod, prodej, rekonstrukce: - bazény (plastové, venkovní, fóliové, veřejné, soukromé, interiérové) - foliování bazénů folií DLW, ELBE, Alkorplan - montáž samočistících technologií VANTAGE, NET¨N¨CLEAN - dodávka a servis měřících a dávkovacích stanic ASEKO, ProMinent - zastřešení bazénů ALUKOV - zakrývací rolety - poradenství, ...

Výroba a recyklace plastů, lisování plastů : - profily - svařovací dráty - těsnící gumy pro sítě proti hmyzu. Prodej: - bazény - sudy - nádrže a septiky. Výroba pro brašnáře, čalouníky atd.

Výroba: - plastové bazény různých tvarů a velikostí s kompletním vybavením a příslušenstvím - zastřešení bazénů - různé typy skladovacích nádrží - jímky, septiky - stoly, regály pro potravinářské účely - nádrže, kádě, nádoby s plovoucím víkem pro vinaře - vodoměrné šachty - skladovací kontejnery (na autobaterie aj.)

Provádíme realizaci staveb: -rodinných domů, objektů občanské a bytové výstavby na klíč -rekonstrukce a modernizace staveb -zateplování fasád -inženýrské sítě -zpevněné plochy -bazény -zahradní domky.

Poolplast vyrábí, zajišťuje opravu a servis plastových bazénů a zastřešení.

Služby: - akvaristika - budování bazénů a jezírek - střešní a zemní izolace.

Jsme specialisté na výrobu plastových nádrží na dešťovou užitkovou i pitnou vodu, vodoměrných šachet, technologických šachet, plastových sklepů a také bazénů. Při naší výrobě používáme vysoce kvalitní polypropylen - žádný recyklát. Dále se zaměřujeme na zakázkovou výrobu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Výroba a prodej - bazény - příslušenství

Realizace - bazény - bazénové příslušenství Hydroizolace - terasy - balkónyizolace - ploché střechy z PVC Chov - bazénní ryby