Bazény, okna - Tomášek s.r.o.

Zchlaďte se v parných letních dnech ve vlastním bazénu! Ať už si vyberete nadzemní bazén, zapuštěný nebo nafukovací, důležité jsou také doplňky jako bazénový vysavač, protiproud, bazénové fólie, bazénové schůdky, síťky, kartáče a bazénové filtrace.

S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Plánujete koupi bazénu a nevíte na koho se obrátit? Potom je tu pro vás firma S & R servis s.r.o., která se zaměřuje právě na prodej bazénů a bazénového příslušenství. V naší nabídce naleznete foliové bazény, které nabízejí neomezené množství tvarů a hloubek. K bazénu vám také doporučíme vhodné čerpadlo, filtrační zařízení či vysavač.
S & R servis s.r.o. - bazény pro vás
Špičkové vířivky a infrasauny pro ty, kteří domácí wellness chtějí využívat opravdu často | Prodloužené až doživotní záruky | Zkoušení v provozu před koupí.

Stavební firma: - novostavby, rodinné a bytové domy - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader - stavební práce pro dodávky vnitřních i venkovních bazénů na klíč - terasy a plochy z exotických dřevin. Inženýrská činnost.

Výroba, prodej, montáž: - sklolaminátové bazény originální české výroby. Možnost výběru barvy, příslušenství. Levná doprava.

SD Bazény. Prodej, montáž, stavba, servis: -bazénové komplety -bazény laminátové -bazény plastové -zastřešení bazénů -tepelná čerpadla -příslušenství (filtrace, vysávače, ohřev, plachty). Výstavba bazénů na klíč: -výkopové a stavební práce. Internetový prodej, e-shop, bazar: -těžká bazénová folie -ohřev vody -dávkovací ...

Stavební firma: - kompletní dodávky všech typů staveb - rekonstrukce rodinných domů, komerčních, administrativních objektů a bytových domů - rekonstrukce a modernizace interiérů - kompletní řešení venkovních i vnitřních bazénů.

Bazény, bazénové zastřešení, whirlpooly, sauny, výřivky, zahradní nábytek, krby.

Výroba, montáž, práce: - bazény - bazénová technologie - nádrže - jímky a septiky - nádrže pro vinaře - vodoměrné šachty - kanalizační šachty - nádrže na agresivní chemikálie, septiky, odlučovače olejů a tuků, jímky na dešťovou vodu a další atypické výrobky.

Výroba, prodej výrobků z polypropylenu (PP) na zakázku: -bazény -nádrže - válcové, hranaté, oválné -zařízení pro rozvody vod a kanalizací - vodoměrné šachty, kontrolní šachty, různé tvary a provedení, různé armaturové šachty a jímky -výrobky pro zemědělství - polypropylen je velmi vhodný pro použití ve stájích či pro kejdové ...

Prodej, e-shop - příslušenství k bazénům - bazénové chemie, schůdky, náhradní trysky - solární plachty - posilovací stroje do vody.

E-shop: - bazénová chemie - chemie do bazénů

Provádíme: - pokrývačské, tesařské a klempířské práce - kompletní realizace plochých střech včetně tepelné izolace - izolace teras pochůzí fólií PVC - bazény, nádrže a zahradní jezírka z PVC fólií - izolace staveb proti tlakové vodě a radonu.

Výroba: -bazény -zastřešení bazénů -vodoměrné šachty -jímky a septiky -nádrže pro potravinářský průmysl -technické nádrže -pramice, čluny -jiné výrobky z plastu. Výrobce, dodavatel: -venkovní, vnitřní bazény -plastové nádrže -vodoměrné šachty -septiky -jímky.

Výroba, dodávka, prodej: -kvalitní celoplastový rodinný bazén, hygienicky nezávadný polypropylen modré barvy, stabilizovaný proti slunečnímu UV záření a mrazu -dodávka kompletní technologie a příslušenství -Pískový filtr s čerpadlem -Skimmer - sběrač nečistot -Rozvod vody, trysky -schodiště kovové- nerez, plastové -podvodní ...

Prodej, eshop: -bazénová čerpadla, filtrace -úprava bazénové vody -bazénové vysavače, folie. -vodoinstalační, topenářský materiál -příslušenství k bazénům -zakrytí bazénů -ohřev vody k bazénům -těsnící Tmely-Lepidla -tvarovky a trubky PVC -protiproudy -bazénové světla -bezpečnostní transformátory.

Zakázková výroba z plastů: -plastové bazény, plastový bazén -čističky odpadních vod, ČOV -septiky, jímky, nádrže na vodu -zahradní jezírka -tanky na víno pro vinaře Bazény dodáváme včetně příslušenství a zajišťujeme trvalý servis. Realizace dodávky na klíč včetně stavebního povolení. Tvary bazénů - ovál, kruh a obdélník se zakulacenými ...

Hodinový manžel. Oprava nábytku vodovodů, střechy, údržba. Instalatérské, zámečnické. Kompletní přestavba koupelny. Veškeré montáže. Starost o zahradu, sekání trávy, střihání a řezání keřů. Čistění a údržba bazénu. Kácení stromů.

Výroba, prodej: - zastřešení bazénů - bazénové schody - čerpadla - filtrace. Internetový obchod, e-shop.

Prodej a servis zahradní techniky, servis motorových strojů a prodej bazénové příslušenství a chemie. -zahradní technika, traktory, sekačky, křovinořezy, pily, mulčovače, elektrocentrály. Záruční a pozáruční servis pro Briggs & Stratton, Tecumseh, Mountfield, Solo, Husqvarna, Partner, Oleo-mac, Al-ko, Toro, Westwood, Tera, Ama. Opravy ...

Služby - výroba a opravy sklolaminátových dílů - renovace bazénů - povrchové úpravy různých materiálů. Prodej - potřeby a materiály pro laminování - ochrané pomůcky - brusivo.

Stavební firma: - výstavba rodinných, bytových domů - výstavba skladových hal - rekonstrukce budov - půdní vestavby - bazény.

Stavební firma. Výstavba, stavba, rekonstrukce: - pozemní stavby, občanské stavby: - rodinné domy - provozní a administrativní objekty - objekty technologického zaměření: - sítě GSM - telekomunikační ústředny - bazény. Opravy, údržba: - kotelny, výměníkové stanice. Práce: - zemní, výkopové práce. Pobočky: Mozolky ...

Internetový prodej pánských hodinek. Internetový prodej bazénové techniky a příslušenství.

Prodej, oprava, servis MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí -sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály, svářečky -bazény a plachty, hračky, kola Medison -zahradní nábytek -bazény -kopané bazény.

Realizace: -foliové a laminátové bazény -vířivky a tepelná čerpadla -zastřešení a lamelové zakrytí bazénů -příslušenství.