Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradnictví, sadařství. -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Služby: -pěstování vlhkomilných rostlin k jejich následnému zapěstování do kokosových rohoží či válců -přímý dovozce kokosových materiálů a výrobků -parkové úpravy -péče o zeleň -pořez, kácení stromů.

Stavební firma. Stavby na klíč Rekonstrukce a opravy Fasády Kamenné zdivo Terénní úpravy Zahradní jezírka Realizace okrasných zahrad Projektová dokumentace.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - umělé i živé květiny. Realizace, údržba: - zahrady, parky.

Zahradnictví: - sadové úpravy - rekultivační práce - realizace a údržba rodinných zahrad.

Služby: -autorizovaný zahradní architekt nabízí zahrady na klíč, projekty a realizace -sadové úpravy s důrazem na udržovatelnost, záruky -moderní trendy -vysazujeme vzrostlé stromy a pěkné keře -udržujeme firemní zeleň.

Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností; terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Nabídka služeb: Autodoprava převoz materiálu nakládání hydraulickou rukou do 1, 5t Provádění zemních prací - UNC Prodej písku Asfaltování Řezání asfaltu Čištění kanalizací Vývoz septiku Rozvoz kontejnerů 7m3 Práce kompresorem Zimní údržba dle písemných objednávek Truhlářské práce Práce plošinou Elektrikářské práce na ...

Tesařské a pokrývačské práce: -roubené stavby, dřevostavby -altány, pergoly. Zakládání a údržba zeleně, zahradnické práce: -realizace zahrad -automatické závlahové systémy. Prodej rostlin.

Služby: -komunální technika -čištění a údržba komunikací -údržba veřejné zeleně, veřejné osvětlení.

Jihočeská firma nabízející komplexní realizaci a údržbu zahrad, parků a veřejné zeleně měst a obcí. Provádíme projektování, zemní práce a úpravy terénu, výsadbu a následnou údržbu zeleně u firemních, veřejných či soukromých objektů včetně zimní údržby zpevněných ploch. Prodej zahradního materiálu. České Budějovice a okolí, jižní Čechy.

Zahradnictví. Zahrady - údržba, realizace - projekty Prodej - okrasné dřeviny Potřeby na zahrady. Skalky, jezírka, můstky, květiny. Zahradní architektura.

Zahradnické práce: - návrhy, projekty a realizace rodinných zahrad - návrhy a realizace zimních zahrad - návrhy, projekty a realizace ploch kolem sídel firem, parků a veřejné zeleně - zakládání trávníků výsevem i položením travních koberců - zakládání jezírek včetně osázení vodními rostlinami - ozdravné zásady ve stromových porostech ...

Zahradnické práce. Kácení a pořezy stromů. Práce se dřevem, kovem, betonem, komíny, okapy, stříšky, ploty, řez a tvarování stromů, rizikové kacení, údržba neudržovaných zahrad.

- výškové práce - sečení trávy - údržba zeleně - zahradnické služby Služby : - sečení, zeleň, výsadba - sečení trávy příkopovými sekačkami, výškové práce - manipulační plošina (10 m a 20 m) - kácení a pořez stromů stromolezeckou technikou - statické zajišťování stromů - výsadby stromů, parkové zeleně, frézování pařezů.

Projekce zahrad. Sadové úpravy. Regenerace zeleně.

Realizace, projekt a údržba zeleně: -dle návrhů architekta Zakládání veškerých druhů zeleně včetně výsadby vzrostlých dřevin s následnou péčí a údržbou: -průklest -zálivka -garance uchycení dřeviny -sběr, odvoz a likvidace odpadů (odpadků) Kácení: -i rizikové za pomoci vysokozdvižných plošin včetně odstranění pařezů. Zimní ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis, výměna: - zahradní a lesní technika (profi, hobby) - sekačky (strunové, rotační) - struny do sekaček, náhradní nože - traktory, traktůrky - pily - strunové kosy - náhradní díly. Zastoupení značek: - DOLMAR, STIGA, TECUMSEH. Zahradnické práce: - sekání a úpravy zahrad a porostu křovinořezy.

Zajištění terénních úprav zahrad, parků a sadů.

Naše služby: - návrhy a projekty zahrad.

Úklidové služby. Úklidy: - pravidelné - jednorázové - firmy, domácnosti, komerční prostory, výrobní haly. Správa a údržba nemovitostí. Údržba zeleně. Nabízíme likvidace odpadů. Vyklízení půdních prostor či sklepů. Praní koberců. Sídlo firmy: - Sosnová 387, Třinec - Dolní Líštná.

Služby: -údržba veřejné, firemní a soukromé zeleně -návrhy a realizace zeleně -úpravy zahrad, parků -práce s okrasnými dřevinami.