Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Stavba na klíč: -rekonstrukce objektů -půdní ve stavby -rodinné domky -rekreační chaty -rekonstrukce střech a krovů. Izolace: -tepelná -akustická -střešní -proti vlhku. Zemní práce: -terénní úpravy zahrad -odvodňování staveb -bourací a úklidové práce. Autodoprava: -nákladní. Návrh a realizace: -úprava zahrad ...

Okrasná školka Prodej: - rostliny. Návrhy a realizace zahrad.

Práce, služby: - kácení zeleně - zahradnické práce - údržba zeleně všeho druhu.

Projekce, raelizace a údržba zeleně. Dodávky zahrad na klíč, dodávky rostlinného materiálu i v extrémních velikostech, závlahových systémů, ostaních zahradnických materiálů.

Zahradnické práce a vyklízení nemovitostí v Brně a okolí Firma Martin Hába Vám nabízí služby v oblasti zahradnických prací, údržby a revitalizace zeleně, vyklízení nemovitostí a pozůstalostí a všeho, co k těmto činnostem patří. V tomto oboru pracujeme již 13 let a díky této praxi jsme schopni Vám nabídnout služby na té nejvyšší úrovni.

Údržba, uklid: -komunikace -vodorovné, svislé značení. Služby: -sadové úpravy, péče o zeleň -práce strojně machanizační technikou -aranžování, vazba kytic Provozování: -tržnice -hlídané parkoviště -pohřebiště -autoumývárny -tělovýchovných zařízení.

Zahradnická činnost: - návrhy, realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - výsadba vzrostlé zeleně - pokládka kobercových trávníků - závlahové systémy - ošetřování trávníků.

Komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně: -návrhy a realizace zahrad a veřejných prostranství -zakládání a údržba zeleně -kácení, řezy stromů -štěpkování větví, frézování pařezů -odborné posudky.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - facility management - provozování technických zařízení - plánování a řízení údržby - nepřetržitá havarijní služba - poštovní podatelna - recepce - ostraha - úklid - údržba zeleně - odpadové hospodářství - správa a evidence majetku - management klíčů a vstupníků - revize ...

Práce: -štěpkování porostu -výkopové -mobilní tryskání ( povrchové úpravy ) -frézování porostu -zahradnické práce -opravy stožárů VVN, VN -sprava a údržba nemovitostí -zámečnictví -zednictví -lesnictví, těžba dřeva -práce s těžkou technikou.

Zahradnictví. Realzace zahrad a parkové údržby.

Návrhy a realizace zeleně. Údržba zeleně. Ošetření a kácení stromů. Provozování kompostárny.

Návrh, zahradní architekt: - okrasné i užitkové zahrady, malé zahrady, osázení lodžií a truhlíků, trvalkových záhonů, smíšených záhonů - rekonstrukce zahrad - nízkoúdržbové zahrady. Nabízíme, maloobchod: - okrasné jehličnany - okrasné listnaté keře a stromy (v nabídce i japonské javory) - ovocné stromy a keře - vodní rostliny, ...

Zahradnictví, pěstování, prodej: - okrasné dřeviny - skalničky - lomikámen. Návrhy a realizace okrasných zahrad, zahradní architektura.

Práce: - s motorovou pilou - ořezy stromů, nátěry.

Služby: -prodej palivového dřeva v metrech -úpravy alejí -sázení stromků -kompletní údržba lesních porostů.

Sadové úpravy: - realizace - zahradnické práce.

Služby: -vypěstování a dodání trávníku v rolích -odborná pokládka -instalace automatických závlahových systémů. Prodej: -osiva -hnojivo -zahradnické nářadí.

Technické služby: -provoz sběrného dvora -skladování a likvidace nebezpečného odpadu -údržba veřejné zeleně -údržba komunikací.

Činnost: -speciální údržba stromů, -kurzy obsluhy řetězových pil.

Technické služby. Služby: -odvoz komunálního odpadu -údržba zeleně.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -udržování zeleně.

Technické služby. Služby: -úklid -odvoz odpadu -údržba zeleně.