Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Komplexní péče o dřeviny - rozvojová a udržovací péče o zeleň - zahradní projekty a realizace

Zahradní architektura, zahradní architekt. Návrhy, realizace: - zahrady - sadové úpravy.

Práce, montáž: -kompletní dodávky střech -renovace eternitových střech -renovace plechových střech -výškové práce -nátěry fasád -technologie Airless -rizikové kácení stromů.

Zahradnictví. Služby: - zahradnické.

Péče o hroby. Služby: - pravidelný úklid, údržba, mytí pomníků, zálivku, odplevelení - likvidace mechů a lišejníků - ošetřování rostlin - vysazování květin, trávy či zeleně - výzdoba hrobu.

Údržba soukromých a firemních zahrad a zelených ploch. Projekce a realizace zahrad. Projekce a realizace automatických závlah. Výsadby a údržby hrobů.

přerušení: od: 1.11.2013 Návrhy - automatické závlahové systémyokrasná jezírka. Zahradnictví - výsadba rostlin, trávníky.

Zahradní, sadové a parkové úpravy komletní servis

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2016. Výškové práce. Komplexní servis péče o vzrostlé stromy: -provádění řezů v korunách -posouzení a úpravy statiky stromů -ošetření řezů, poranění a dutin -fixace destruktivních hnilobných procesů -fixace korunových částí -bezpečné kácení zejména rizikových stromů.

Zakládání a údržba parků. Dodávky: -okrasné zahrady na klíč. Zakládání a ošetřování: -travnaté sportovní plochy Pokládání: -travnaté koberce. Sanace: -staré, vzácné stromy. Řez a kácení stromů v extrémních podmínkách. Květinová výzdoba interiérů. Dodávka, montáž, servis, projekce a poradenství: -zavlažovací systémy RAIN ...

Zahradní, zahradnické služby, činnost. Nabízíme komplexní řešení zahrady: -plánování, výsadba i údržba: -zahradní jezírka, skalky, skalka, kladení, pokládka trávníků, trávníky, vysazování vřesoviště, živé ploty, živých plotů-i vzrostlé. Vazba věnců, věnce, kytic, kytice. Zahradní a parkové úpravy, s výjimkou architektonických ...

Zahradnické služby: - zahradní architektura - projekce zahrad a parků - kompletní realizace zahrad a parků - zahradní a parkové úpravy

Práce, oprava, rekonstrukce: -stavební -zemní izolace -hydroizolační, hydroizolace střechy -balkony -zahradní jezírka -terasa, terasy. Výroba: -plastové jímky.

Datum zániku:10.07.2013. Práce: -rizikové kácení stromů stromolezeckou technikou -ošetření koruny (redukční, zdravotní, bezpečnostní řez) -vazby korun, zacelování dutin a veškeré další úkony spojené s péčí o stromy -arboristika. Pracujeme v rámci celé ČR.

Služby hodinového manžela: - údržbářské práce - malíř, natěrač - úklidové služby - práce doma i na zahradě.

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výměny zásuvek a vypínačů - malířské a natěračské práce - práce na zahradě - mytí výloh a vitrín.

Technické služby. Technická a zahradní správa, služby: - čištění města a zimní údržba místních komunikací - odvoz pevného domovního odpadu - údržba veřejné zeleně a ostatních ploch - údržba veřejného osvětlení a hodin - městská pohřebiště, hřbitov - správa organizace, provoz a údržba veřejných WC.

Ruční mytí - automobily Úklid - kanceláře - administrativní budovy - bytové domy - venkovní areály - půdní a sklepní prostory - garážemytí - okna Sekání - travnaté plochy

Služby: -nákladní autodoprava -rozvozy zboží -dovoz stavebního materiálu -odvoz odpadů -stěhování -stěhování těžkých břemen -bourací a demoliční práce -vyklízení objektů. Likvidace odpadů. Montáže nábytku.

Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejných prostranství. Sečení trávy, stříhání živých plotů, vertikutace trávníků. Pěstování a množení okrasných rostlin.

Služby - zahradnické práce - péče o zahradu - úprava a řez ovocných stromů.

Provádím zemní práce traktorbagrem, technické služby-sekání trávníků, údržba zeleně, lesnické práce, odhrnování sněhu ... .