Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradní, sadové a parkové úpravy komletní servis

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2016. Výškové práce. Komplexní servis péče o vzrostlé stromy: -provádění řezů v korunách -posouzení a úpravy statiky stromů -ošetření řezů, poranění a dutin -fixace destruktivních hnilobných procesů -fixace korunových částí -bezpečné kácení zejména rizikových stromů.

Zakládání a údržba parků. Dodávky: -okrasné zahrady na klíč. Zakládání a ošetřování: -travnaté sportovní plochy Pokládání: -travnaté koberce. Sanace: -staré, vzácné stromy. Řez a kácení stromů v extrémních podmínkách. Květinová výzdoba interiérů. Dodávka, montáž, servis, projekce a poradenství: -zavlažovací systémy RAIN ...

Práce, oprava, rekonstrukce: -stavební -zemní izolace -hydroizolační, hydroizolace střechy -balkony -zahradní jezírka -terasa, terasy. Výroba: -plastové jímky.

Datum zániku:10.07.2013. Práce: -rizikové kácení stromů stromolezeckou technikou -ošetření koruny (redukční, zdravotní, bezpečnostní řez) -vazby korun, zacelování dutin a veškeré další úkony spojené s péčí o stromy -arboristika. Pracujeme v rámci celé ČR.

Služby hodinového manžela: - údržbářské práce - malíř, natěrač - úklidové služby - práce doma i na zahradě.

Hodinový manžel - montáž a opravy nábytku - výměny zásuvek a vypínačů - malířské a natěračské práce - práce na zahradě - mytí výloh a vitrín.

Technické služby. Technická a zahradní správa, služby: - čištění města a zimní údržba místních komunikací - odvoz pevného domovního odpadu - údržba veřejné zeleně a ostatních ploch - údržba veřejného osvětlení a hodin - městská pohřebiště, hřbitov - správa organizace, provoz a údržba veřejných WC.

Ruční mytí - automobily Úklid - kanceláře - administrativní budovy - bytové domy - venkovní areály - půdní a sklepní prostory - garážemytí - okna Sekání - travnaté plochy

Služby: -nákladní autodoprava -rozvozy zboží -dovoz stavebního materiálu -odvoz odpadů -stěhování -stěhování těžkých břemen -bourací a demoliční práce -vyklízení objektů. Likvidace odpadů. Montáže nábytku.

Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Návrh, realizace a údržba zahrad a veřejných prostranství. Sečení trávy, stříhání živých plotů, vertikutace trávníků. Pěstování a množení okrasných rostlin.

Služby - zahradnické práce - péče o zahradu - úprava a řez ovocných stromů.

Provádím zemní práce traktorbagrem, technické služby-sekání trávníků, údržba zeleně, lesnické práce, odhrnování sněhu ... .

Úklidový servis. Čištění: - koberců - sedaček - automobilů - mytí oken - úklid bytů - firem - údržba travních porostů - úklid společných prostor bytových jednotek. Úklidové práce - Humpolec, Havlíčkův Brod, Jihlava, Pelhřimov.

Činnost - ostatní pozemní doprava - činnosti v rostlinné výrobě - terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch - maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Služb, maloobchody: - péče o zeleň - komunální služby - zahradní centrum.

Zahradnictví Prodej: -květiny řezané -květiny sázené -sazenice -semena. - zahradní a parkové úpravy

Zahradnictví: - množení a pěstování rostlin - prodej květin - nabídky sadby zeleniny.

Služby: Zahrada, stavby: -návrhy -realizace -údržba -péče o zeleň -kácení stromů -zemní práce -palivové dříví.

Služby: -technické, zemědělské, zahradnické, úklidové v obci Lužice -provoz sběrného místa -hřbitovní práce, výkop hrobu -provoz lesních ploch -správa budov v majetku Obce Lužice -provoz kanalizace Ubytovna Lutes, penzion: -ubytování -dva dvoulůžkové, jeden třílůžkový pokoj, jeden šestilůžkový pokoj -kuchyňka a sociální zařízení ...

Úklidové služby v rámci zahradnické práce Terénní úpravy těžšího rázu Zakládání a údržba trávníků, keřových a trvalkových skupin - výsadba stromů - závlahy - výsadba i přesadba vzrostlých stromů - služby architekta či arboristy zajišťujeme svými smluvními partnery - zahradnické práce.

Výsadba a údržba: - zeleň. Řezání a likvidace dřeva. Ubytování, pronájem bytů v Lipníku nad Bečvou (pro firmy i privátní osoby)

Zahradnictví: - okrasné dřeviny - trvalky, skalničky, trávy - ovocné dřeviny - růže - hnojiva - agrochemikálie - květiny - textilie, květináče, substráty, mulče - travní směsi, travní koberce.

Návrhy, realizace a rekonstrukce - zahrady - parky - veřejná zeleň - okrasná jezírka

Projekce a realizace zahrad - zakládání jezer a potoků Dodávka - závlahové systémy