Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Návrhy a realizace - zahradyúdržba zeleně - zakládání soukromých zahrad a veřejné zeleně

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Zahradní a parkové úpravy

Práce: -stavitelstsví -izolace střech (komplet) -zateplení obvodového a vnitřního pláště (panelové i rodinné domy) -kamenické práce -kompletní montáž hal (subdodávkou) -balkonové sestavy (prefabrikované i ocelové závěsné systémy) -dodávka okrasných zahrad a jezírek.

Firma Moniny se zabývá návrhem a realizací zahrad, dekorováním interiérů a exteriérů domácností a firem, výrobou zahradního nábytku a mnoho dalšího.

Tomáš Havelka funguje jako hodinový manžel, nabízí drobné instalatérské a stavební práce, sekání trávy, údržbu, vyklízení sklepů a mnoho dalšího.

Společnost Aves bau, s.r.o. provádí zemní práce a demolice. Realizujeme stavby kanalizací, inženýrských sítí, komunikací a zpevněných ploch. Nabízíme také terénní a sadové úpravy. Práce: - zemní práce - demolice. Stavby: - kanalizace - inženýrské sítě - komunikace - zpevněné plochy. Služby: - krajinářské úpravy - sadové ...

Péče o travnaté plochy: - sekačkou, křovinořezem - vertikulace, hnojení - drobné zahradnické práce

Poskytujeme veškeré zahradnické služby pro Prahu a okolí. Mezi naše služby patří návrhy a realizace zahrad, pravidelné i jednorázové údržby zahrad a pozemků, střih všech živých plotů, solitérních keřů a souvislých keřových ploch, péče o trávník a dřeviny, sečení všech druhů travních porostů, aplikace zahradní chemie i odvoz odpadu. Naše ...

Úklid společných prostor v bytových domech, firmách a objektech. Úklid po rekonstrukci. Sekání trávy v zahradách, parcích, sadech. Půjčovna extraktoru.

Služby: -ekologická likvidace dřevin -lesní práce -zpracování dřevní hmoty -výstavba polních, lesních cest -úpravy parků.

Zahrada. Okrasné zahrady. Zabýváme se návrhem a realizací okrasných zahrad. Využíváme počítačové technologie pro vizualizaci.

Údržba zeleně na území libereckého, středočeského a jihočeského kraje včetně Jablonecka a Prahy. Naše služby: Sečení Výsadba dřevin Instalace robotických sekaček Závlahové systémy

Pobočka. Úklidové služby.: - pro obchodní centra, administrativní budovy, výrobní haly a zdravotnická zařízení - pravidelný úklid, základní úklid, hygienický servis. Ostraha objektů a budov. Fyzická ostraha osob a majetku. Údržba zeleně a venkovních ploch. Sídlo firmy: - Trnkova 630/34, Brno-Líšeň.

Firma Hylmar s.r.o. se sídlem ve Vrchlabí nabízí zahradnické a lesnické práce, technickou údržbu objektů, úklidové služby a také služby hodinového manžela. V rámci zahradnických a lesnických prací se zabýváme například kácením stromů (kácení stromů drobného vzrůstu, likvidace větví, štípání dříví) a zpracováním dřeva, údržbou veřejné zeleně, ...

Realizace a údržba zahrad. Sečení travnatých ploch a mulčování. Výsadba stromů a keřů. Pěstební práce v lese. Rizikové kácení. Prodej dříví. Školkařská činnost.

Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Provádíme průmyslové nátěry, nátěry střech, montáže ve výškách, sváření ve výškách, opravy dilatačních spár panelových domů. Renovacemi fasád a střech - rekonstrukce - údržba - oprava budov - zámečnické práce - natěračské práce - spárování - demolice - rizikové kácení dřevin

Zahradnické práce a služby. Návrhy, realizace, projektování, údržba: -zahrady -parky -trávníky -zeleně na klíč. Výstavba, stavba: -drobné zahradní stavby -budování jezírka, skalky -japonské zahrady. Služby: -zahradní architekt.

Tvorba zahrad a veřejných prostor. Arboristika - péče o stromy. Odborné posudky a inventarizace dřevin.

Prodej, návrh, realizace, poradenství. Zahrada: -zahrady na klíč -stavby úpravy zahrady - ploty, dlažby, pergoly, altány, mola, lávky, venkovní osvětlení -tvorba koupacích a okrasných jezírek a rybníků -automatické závlahové systémy -celoroční údržba zahrad, porealizační servis.

Firma Dalibor Zobal se specializuje na komplexní zahradnické služby a rozvoz květin v regionech Broumovsko a Náchodsko. Rostlinný sortiment je z vlastní produkce ze zahradnictví v Polici nad Metují, distribuci zajišťují tři stálé a dvě sezónní prodejny. Dále pro své klienty zajišťujeme návrhy, realizace a údržby zahrad. Rostlinná ...

Společnost WonderHedge-CZ s.r.o. se zaměřuje na živé ploty, u nichž při správném ošetření dosáhnete značného růstu už během prvního roku a v roce následujícím už využíváte jednotlivých výhod, mezi které patří například získání většího soukromí na vlastním pozemku. Společnost WonderHedge-CZ s.r.o. se taktéž věnuje informacím týkající se ...

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.