Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Ing. Andrea Šujanová se zaměřuje na zahradní krajinářskou architekturu, mezi poskytované služby se řadí zajištění projekční činnosti, realizace výsadeb, konzultace a poradenství.

Lesnické práce Údržba zeleně Autodoprava do 3, 5t Obchod a služby Zemní a výkopové práce strojní i ruční Úklidové práce Drobné stavební práce, rekonstrukce, demolice Práce vysokozdvižnou plošinou Rizikové kácení Prodej palivového dřeva Úklidové služby Platí pouze pro liberecký kraj

Služby: - údržba ochranných pásem - podél elektrovodů, vodních toků, železničních tratí, silnic. - kácení náletových porostů, křovisek - likvidace dřevního odpadu štěpkovačem - údržba zeleně - nátěry železných konstrukcí - měření, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Údržba, úprava, realizace: -zeleň, okrasné zahrady -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch -sanační a podobné práce.

Společnost Ateliér Krejčiříkovi, s.r.o. se specializuje na zahradní umění. Projekty se soustředí na soukromé objekty ale i na větší krajinné celky.

Služby: -sadovnické úpravy -krajinářské úpravy -údržba zeleně -automatické závlahové systémy hřišť, zahrad a parků -pěstování-sportovní trávníky -zakládání-zahrady a nová zeleň -projekce-fotbalová hřiště, zahrady a zeleň -výstavba-fotbalová hřiště -přesné rovnání, systém LASER GRADER sportovní plochy -zpracování půdy speciálním ...

Technické služby. Správa: - veřejného osvětlení - veřejné zeleně. Prodej: - písku - drti - štěrku včetně rozvozu. Opravy: - komunikací včetně zpevněných ploch - veřejné osvětlení. Likvidace odpadů včetně nebezpečných. Přestavování a odvoz vekoobjemových kontejnerů a dopravní služby.

Poskytujeme služby související s péčí o stromy: - zdravotní řez - bezpečnostní řez - redukční řez - likvidace dřevní hmoty - kácení tradiční metodou Výškové práce: - opravy a nátěry střešních krytin, plechových střech - čištění okapů - montáže a demontáže zařízení ve výškách

Činnost: - hodinový manžel - úprava zahrad - zednické, malířské, vodoinstalační či topenářské práce.

Společnost Jakub Štěpaník se zabývá rizikovým kácením stromů, pořezem a ořezem stromů. Provádíme výškové práce, jakožto čištění střech, odklízení sněhu ze střech, čištění okapů a montáž hromosvodů. Dále provádíme údržbu zeleně, vysazování dřevin, okrasných stromků, keřů a zakládání zahrad a okrasných ploch. Dřevorubecké práce: Kácení stromů ...

Technické služby - středisko dopravy, přeprava velkoobjemovými kontejnery - středisko odpadů, sběrný dvůr - stavební práce, výstavba rodinných domů - údržba zeleně, parkové úpravy - provoz chráněné dílny.

Návrhy a realizace - zahradyúdržba zeleně - zakládání soukromých zahrad a veřejné zeleně

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Zahradní a parkové úpravy

Práce: -stavitelstsví -izolace střech (komplet) -zateplení obvodového a vnitřního pláště (panelové i rodinné domy) -kamenické práce -kompletní montáž hal (subdodávkou) -balkonové sestavy (prefabrikované i ocelové závěsné systémy) -dodávka okrasných zahrad a jezírek.

Firma Moniny se zabývá návrhem a realizací zahrad, dekorováním interiérů a exteriérů domácností a firem, výrobou zahradního nábytku a mnoho dalšího.

Tomáš Havelka funguje jako hodinový manžel, nabízí drobné instalatérské a stavební práce, sekání trávy, údržbu, vyklízení sklepů a mnoho dalšího.

Společnost Aves bau, s.r.o. provádí zemní práce a demolice. Realizujeme stavby kanalizací, inženýrských sítí, komunikací a zpevněných ploch. Nabízíme také terénní a sadové úpravy. Práce: - zemní práce - demolice. Stavby: - kanalizace - inženýrské sítě - komunikace - zpevněné plochy. Služby: - krajinářské úpravy - sadové ...

Péče o travnaté plochy: - sekačkou, křovinořezem - vertikulace, hnojení - drobné zahradnické práce

Poskytujeme veškeré zahradnické služby pro Prahu a okolí. Mezi naše služby patří návrhy a realizace zahrad, pravidelné i jednorázové údržby zahrad a pozemků, střih všech živých plotů, solitérních keřů a souvislých keřových ploch, péče o trávník a dřeviny, sečení všech druhů travních porostů, aplikace zahradní chemie i odvoz odpadu. Naše ...

Úklid společných prostor v bytových domech, firmách a objektech. Úklid po rekonstrukci. Sekání trávy v zahradách, parcích, sadech. Půjčovna extraktoru.

Služby: -ekologická likvidace dřevin -lesní práce -zpracování dřevní hmoty -výstavba polních, lesních cest -úpravy parků.

Zahrada. Okrasné zahrady. Zabýváme se návrhem a realizací okrasných zahrad. Využíváme počítačové technologie pro vizualizaci.

Údržba zeleně na území libereckého, středočeského a jihočeského kraje včetně Jablonecka a Prahy. Naše služby: Sečení Výsadba dřevin Instalace robotických sekaček Závlahové systémy