Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Lumír Kratochvíl - Eko Prag provádí zemní a výkopové práce. Zabýváme se odstraňováním náletů stromů včetně pařezů a jejich uložením na skládku, tvarováním terénu, zakládáním trávníků, pokládkou travních koberců včetně dodání zeminy a substrátů. Dále nabízíme demoliční a bourací práce. Zemní a výkopové práce: - odstraňování náletů stromů včetně ...

Sečení a mulčování travnatých ploch.

Zahradnictví. Služby: - projektování, realizace okrasných zahrad u rodinných domů - návrhy zahrad, zahradní architektura - automatické závlahové systémy - rekonstrukce stávající zahrady - údržba zeleně - kácení, řezy.

Realizace, údržba zeleně. Zelené střechy.

Realizace, rekonstrukce a údržba zahrad. Tvorba zahradních jezírek. Řez živých plotů a odbornou péči o ovocné dřeviny včetně řezu a výsadeb.

Projekty, realizace zahrad. Řezy okrasných i ovocných stromů a keřů. Péče o trávníky, záhony.

Naše firma se zabývá projekcemi, realizacemi zahrad a zahradní architekturou. Navrhujeme parky, zeleně měst a obcí, provádíme sadové úpravy, kácení stromů a frézování pařezů. Zakládáme trávníky sportovišť a gofových hřišť. Prodáváme sazenice dřevin a doplňky zahrad - drcenou kůru, rašelinu či kameny, geotextilie a motouzy. Pronajímáme minibagry, ...

Úprava zahrad: -návrhy a realizace zahrad -zahradnické služby.

Návrhy, realizace i údržba okrasných zahrad.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Závlahy pro zahrady, parky, komerční areály. Závlaha sportovních ploch.

Výstavba gabionových konstrukcí. Závlahové systémy. Atypické zámečnické konstrukce do domácností. Energeticky úsporné projekty. Realizace a řízení staveb.

Služby: -návrhy a realizace zahrad -výsadba vzrostlých dřevin -zakládání trávníků -údržba a péče o trávníky -řez a tvarování stromů a keřů -štěpkování dřevěného odpadu.

Zahradnictví. Prodej: - jarní květiny, letničky, balkónovky, trvalky - přísady, bylinky. Vysazování truhlíků. Vysazování zeleně na hroby. Údržba a realizace zahrad. Květinové aranžmá. Velikonoční, dušičkové, vánoční vazby. Smuteční vazby apod.

Kompletní péče váš trávník. Sekání travnatých ploch - soukromých a firemních. Vertikutace trávníku, hnojiva, postřiky.

Dílna zahradní architektury. Projekce, realizace a údržba zahrad. Vlastní mechanizace pro výkop zahradních jezírek a biobazénů, realizace závlahových systémů Úprava jemných terénních modelací.

Zahradnické služby. Zahradnické a doplňkové práce pro dům a zahradu: - sekání rotační sekačkou - vertikulace trávníku - práce s křovinořezem - úprava živých plotů - výsadba a řez ovocných stromů.

Návrhy a realizace zahrad. Okrasné zahradnictví. Údržba zeleně po realizaci. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny - soliterní stromy, keře - trávy - ovocné stromky. Pokládání travních koberců.

Zakládání a udržování soukromých zahrad, městské zeleně a zeleně kolem firem. Rizikové kácení stromů. Frézování pařezů.

Služby v oboru zahradní architektura. Projekty zahrad a parků. Floristika. Svatební květiny a jiné floristické dekorace

Montážní práce. Opravy vybavení domácnosti, sestavení nábytku. Přeprava nákladů s možností použití přívěsu. Práce na zahradě a v okolí domu: - sečení trávy a vyšších porostů. - zpracování dřeva a větví Poradenství s elektronikou: - řešení zastaralých tarifů u mobilních telefonů - pomoc při výběru a nákupu elektroniky - ...

Realizace a údržba zeleně a zahrad Brno. Zakládání zahrad. Ošetřování zeleně.

Návrhy, realizace a údržba zeleně.

Pan Richard Bartoň se zabývá poskytováním služeb v oblasti lesního hospodářství, polními pracemi, traktorovou dopravou, pluhováním silnic, rizikovým kácením stromů a také sečením travnatých ploch. Dále u nás můžete zakoupit stavební řezivo. Naše firma se nachází v obci Hodslavice v okrese Nový Jičín. Služby, práce: - těžba a přibližování ...

Rizikové kácení v omezených prostorech. Stromy: - posouzení stavu - návrh způsobu ošetření - odborné ošetření - zdravotní, redukční a bezpečností řezy - instalace bezpečnostních vazeb - výsadba a údržba zeleně.