Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Ateliér zahradní tvorby ProGarden Ing. Edita Mrázková nabízí komplexní služby při řešení zahrad. Mezi naše služby patří prvotní studie, vypracování návrhu zahrady a samotná realizace. Vždy se snažíme o účelné řešení, které omezí zbytečné výdaje a zjednoduší následnou údržbu zahrady. Náš ateliér provádí také konzultace při projektování domu s ...

Firma realizuje rizikové kácení a ořezy stromů, odstranění seřez pařezů nad terénem, ale také vazby korun stromů pomocí instalace lan. Každá zakázka je naceněná zdarma. Stačí se jen domluvit.

Internetový obchod - potřeby pro jezírka Realizace a servis - zahradní jezírka Prodej a chov - ryby i jeseterní Technologie krmiva - příprava, složky krmiva Prodej - okrasné ryby

Prodej: - zahrádkářské potřeby - ovocné stromky a keře - okrasné keře, dřeviny - balkonové rostliny - vánoční stromky- sříbrný smrk, jedle borovice -hnojiva, postřiky - zahradní nářadí Fiskars. Služby: - návrhy, realizace, údržba zahrad a trávníků - výsadby a stříhání živých plotů - zakládání a údržba trávníků - ...

Služby: -údržba zeleně -realizace zahrad -oblast Brno a okolí.

Komunální a zahradnické služby: -údržba komunikací -úprava zeleně -zpracování odpadu aj.

Prodej, služby: - zahradnictví - zemní práce - autodoprava - stavba oplocení - údržba zeleně.

Arboristika - posouzení provozní bezpečnosti stromu, řezy stromů, zajištění koruny proti rozlomení, rizikové kácení, výsadba; Technické výškové práce. Pracujeme v okresech: Blansko, Olomouc, Prostějov, Svitavy, Žďár nad Sázavou

Společnost JASPA s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá službami v oblasti správy a údržby nemovitostí. Největší objem zaujímají úklidové služby domácnosti, kanceláří, firem. Samozřejmostí služeb je mytí oken a rozsáhlých podlahových ploch. Také poskytuje péči o zeleň a zahrady a zajistí služby v oblasti ostrahy.

Centrum údržby trávníků, profesionálů, inteligentní domácnost. Autorizovaný prodej a záruční i pozáruční servis značky Husquarna, SECO, Gardena, Jablotron, Atmos, VIADRUM: -robotické sekačky -multifunkční ridery -pojezdové sekačky -zahradní traktory. Rekuperace - rekuperační jednotka. Služby: -údržba trávníků -údržba veřejné ...

Rizikové kácení stromů Olomoucko a Morava. Bezplatná kozultace. Ořezy a arboristické služby.

Projektování a realizace zahrad: -zakládání a údržba trávníků -kácení stromů -prodej zahrádkářského materiálu.

Zahradnické služby: -realizace zahrad -péče o zeleň -arboristické práce -instalace závlahového systému

Návrhy a realizace: - okrasných zahrad - terénní úpravy - práce mininakladačem - údržby okrasné zeleně a travnatých ploch.

Naše rodinné zahradní centrum Šváb nabízí široký výběr ovocných stromků, jehličnanů, keřů, trvalek, balkonových rostlin i skalniček. Samozřejmostí je také doplňkový prodej hnojiv, substrátů a dalších zahrádkářských potřeb. Součástí našeho zahradnictví je i vazárna květin, kde pro Vás připravíme různé vánoční i smuteční vazby. Provádím také ...

Kompletní služby na klíč pro Vaši zahradu nebo veřejná prostranství. Návrhy a projekty: - zahrad - zahradní architekti - údržby zahrad.

Zahradnictví Křeček se kromě prodeje okrasných keřů a dřevin zabývá také návrhy a kompletní realizací zahrad. Rostliny, které máme v nabídce, pochází z naší produkce. Zakoupit u nás můžete např. thuje, listnaté i jehličnaté keře, ovocené stromy či keře a další okrasné rostliny. Zahradnictví, prodej: - okrasné keře a dřeviny - keře ...

Služby: - návrhy, realizace a údržba zahrad - sadové a parkové úpravy. Zahradnictví, prodej: - okrasné dřeviny - růže - trvalky.

Inženýrská činnosti v oblasti silniční zeleně a dopravních staveb. Geodetické služby. Projekční činnost. TDI – technický dozor investora. Dopravní stavby. Údržba zeleně. Návrhy a realizace obchodních a bytových interierů.

Kontejnerová doprava: - vozem s hydraulickou rukouodvoz - odpady - suť - zeminadovoz - stavební materiály - písky - štěrky - beton. Zapůjčení. - kontejnery. Práce hydraulickou rukou. Stolařství Zakázková výroba - nábytek. Zemní a výkopové práce minirypadlem. Stavební práce. Údržba zeleně.

Činnost: - úklidové služby - zahradnické práce - výškové práce - polymerová dezinfekce.

Služby - úklidové práce - zahradní práce - drobné opravy v domácnosti.

Hodinový manžel v Jihlavě zajišťuje komplexní domácí práce (montáže nábytku, svítidel, pokládku podlah, nátěr oken), zateplování, obkládání, opravy rozvodů a kanalizace, výměny vložek, ale i kácení stromů.

Tato rodinná firma se zaměřuje servis pro domy, byty, ale i kanceláře z Brna a okolí. Může jít o údržbu plastových oken, promazání závěsů, elektroinstalační a vodoinstalační práce nebo vrtání a montáž nábytku.