Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradnictví ARBORETUM. Komplexní zahradnické práce. Služby zahradníka. Projektování, projekty, návrhy: -zahrady -parky, parků -arboreta, arboretum -sbírkové zahrady.

Služby: - návrh a realizace zahrad

Výroba: -stavební firma -projekční kancelář -kompletní služby pro tvorbu přírodních koupacích biotopů (přírodních koupališť) a profesionální tvorbu projektové dokumentace.

Návrh, realizace, výstavba: - zahradní jezírka.

Společnost CB Servis Plus s.r.o. poskytuje profesionální úklidové služby. Zabýváme se kompletním úklidem firem, kanceláří, zdravotnických zařízení i domácností. V rámci našich služeb nabízíme také správu a údržbu nemovitostí, péči o zeleň nebo úklid sněhu v zimním období. Úklidové práce provádíme jednorázově i pravidelně, dále zajišťujeme čištění ...

Výroba, prodej: -drážkové (drážkované) panely -lamelové stěny -slatové stěny, slatwall (slat wall) -spacewall (space wall) -multiline, slatboard -stojany, stojany pro vydavatelství. Návrhy, realizace, vybavení: -interiéry -vybavení prodejny. Expedice, sklad: -Žabárna 166, Fryšták.

Firma Rizikové kácení - Jiří Petřík provádí výškové práce horolezeckou technikou v regionu Jihomoravský, Zlínský kraj - Zlín, Uherské Hradiště. Jde převážně o rizikové kácení stromů, bezpečnostní ořezy stromů a frézování pařezů. Pro města a obce zajistíme údržbu zeleně, revitalizace zeleně, sečení trávy. Pro rizikové kácení stromů je nutné ...

Projekce a realizace zahrad - péče o rodinné i firemní zahrady.

Zahradnické služby - projekce, realizace, údržba zahrad - výsadba rostlin - zakládání a údržba trávníků.

Návrh a realizace zahrad. Květinářství - prodej květin - nám. Osvobození 43, 331 41 Kralovice, tel. 722 021 543 - Stará náves 39, 331 51 Kaznějov, tel. 728 659 437. Další činnost: - zednické práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce.

Zahradnické služby - údržba zahrad - návrhy a projekty zahrad - výsadba rostlin - realizace zahrad, pokládka traních koberců.

Projekce a realizace zahrad - údržba zahrad - řez stromů a keřů, stříhání tvarovaných živých plotů - hnojení, odplevelování - údržba trávníku - projekty a počítačová vizualizace zahrad.

Služby: - údržba zeleně - kácení stromů - úklidové a komunální služby - montáž drátěných a dřevěných plotů - pronájem plošiny DK25

Služby: - zemní a výkopové práce - terénní úpravy - údržba zeleně

Návrh, realizace, údržba: - zahrady - veřejná zeleň Montáž: - zavlažovací systémy

Služby: - zahradní a krajinářská architektura - návrh, projekce soukromé zahrady, veřejný prostor – parky, aleje, náměstí, dětská hřiště, zahrady MŠ a ZŠ, vnitrobloky, zeleň nových obytných celků...atd.

Realizace zahrad na klíč. Kompletní zahradnické služby. Celoroční údržba zahrad, řez ovocných dřevin a keřů. Projekce, realizace závlahových systémů.

Služby: - parkové, sadové, krajinářské úpravy - arboristika.

Služby v oblasti lesního hospodářství Vám poskytne společnost Lesy Tyl. Zabýváme se komplexním obhospodařováním lesních porostů, výkupem dříví, těžbou, zalesňováním, zpracováním kalamit v lesních porostech, rizikovým kácením a také prodejem palivového dřeva. Sídlíme v obci Přemyslovice, okres Prostějov. Služby, práce: - lesní hospodářství - ...

Rekonstrukce domů a bytů Realizace zahrad projekce, realizace, zahrad a parků zakládání a údržba trávníků včetně hydroosevů dodávka a pokládka travních koberců sekání trávníků výsadba a údržba okrasných stromů a keřů zřizování a údržba střešních zahrad zahradní a koupací jezírka výřezy nežádoucích dřevin, kacení stromů výroba a dodávka ...

Činnost: - výškové práce - arboristické služby

Služby: - návrh, realizace, údržba zahrad - závlahové systémy - ozelenění interiérů.

Služby - údržba zeleně - zahradnické práce.