Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Hodinový manžel: - služby pro domácnosti, kanceláře, byty, domy i chaty - služby pro zahradu - opravy, montáže, instalace všeho druhu.

Návrh a realizace zahrad - zahadní pergoly, terasy - zahradní jezírka - gabiony - okrasné stromy, křoviny a květiny - okrasné kameny, sochy, valouny - revitalizace parků a zahrad - údržba zahrad. Prodej, pokládka - zámková dlažba - terasová dlažba - kamenná dlažba - schody, palisády.

Zahradnická firma: - návrhy a realizace zahrad - údržba zahrad - trávníky a zakládání travnatých ploch - poradenství

Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce. Mezi naše služby patří arboristika, sadové a terénní úpravy, údržba zeleně, výsadba zeleně a ořezávání stromů. Působíme nejn v okolí Krnova a Opavy, ale po celém Moravskoslezském kraji Mezi nejčastější činnosti patří ...

Projekce, realizace a údržba zahrad, správa parků - zahrady na klíč - návrh a realizace zahradní architektury - závlahové systémy.

Realizace a údržba okrasných zahrad a veřejné zeleně - zakládání trávníků - výsadba keřů, vzrostlých stromů, záhonů a skalek - realizace okrasných a koupacích jezírek - ošetřování památných stromů.

Služby: - účetnictví - daně - mzdy Návrhy, projekce, realizace, údržba: - zahrady - zahrad. Tel: 607 524 915

Služby: - výškové práce - péče o zahradu - údržba zahrad

Služby: - návrh, realizace, údržba zahrad.

Služby: - péče o dřeviny rostoucí mimo les - odborný řez stromů - výsadba, kácení stromů.

Služby: - výškové práce - rizikové kácení stromů - prořezy stromů - výsadba zeleně

Služby - péče o zeleň - zahradní a krajinná architektura - údržba zahrad a krajiny - rekonstrukce a revitalizace historických parků a zahrad.

Projekce, realizace: - zahrady, zahrad.

Zahradnické centrum nabízí. Široký sortiment zahradních rostlin: - listnaté a jehličnaté stromy včetně vzrostlých solitér - listnaté a jehličnaté keře různých velikostí - dřeviny pro živé ploty - popínavé rostliny - bambusy, kapradiny, traviny - trvalky, alpinky, bylinky a vodní rostliny - balkónové rostliny - ovocné ...

Firma Vratislav Ryšánek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Provádíme kompletní zemní práce, řezání živičných povrchů a betonu, bourání betonu a živice, úpravu zeleně a také provozujeme nákladní autodopravu. Naši provozovnu naleznete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemní práce - ...

Práce, služby: -zámečnictví -výškové práce za pomoci horolezecké a speleologické techniky -montáže konstrukcí -čistící a umývací práce -instalace reklamních poutačů -obnova, rekonstrukce fasády a natěračské práce -prořezávání stromů. Dílna: -Areál Palečkova mlýna v Třebíči -ul. Brněnská.

Zahradnictví a zahradnické centrum Doubek - pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, jehličnanů a balkónových rostlin - realizace a údržba zahrad.

Hodinový manžel, služby: - opravy v domácnosti - malování - instalatérské práce - zednické práce - údržba zahrad...atd.

Komplexní údržba a péče o zeleň ve volném prostoru i v zastavěném území obcí a měst: - odborné ošetření zelených porostů - sekání travních ploch včetně svahů a pro techniku těžce přístupných míst - prostřih a celková péče o stromy - bezpečné a šetrné kácení - výsadba nových stromů, keřů a okrasných rostlin - péče o živé ploty - ...

Práce: - zednické - údržba zeleně.

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - přeprava a odtahy vozidel - sečení trávy - kácení porostů - úklid zpevněných ploch – zametání a odklízení sněhu

Recyklační centrum Kutná Hora: - bioodpady - stavební odpady - ostatní odpady - služby - demolice objedktů, zemní práce Autodoprava. Údržba zelených ploch, výsadba zeleně.

Činnost - údržba zeleně, sekání trávy - údržba vodních toků, úpravy nádrží koryt - zemní práce - sanance - malířské a natěračské práce - úklidové služby.

Služby: - rizikové kácení - péče o dřeviny - výškové práce