Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Výroba: -řezivo, dřevěné obaly a palety. Prodej: -dřevo, dřevařské výrobky-kulatina, palivo. Lesnická činnost: -těžba dřeva, pěstování lesa. Parkové a rekultivační úpravy. Činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.

Společnost Sečení trávy Adam Veselský byla založena v roce 2013 a zabývá se údržbou zeleně. Našimi klienty jsou především města a obce, nabízíme však speciální tarify i pro firemní klientelu a domácnosti. Zakládáme si na profesionalitě prováděných služeb, pro které disponujeme veškerou potřebnou technikou (stroje na malé travnaté plochy, velká ...

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Zahradnické služby: - projekce, údržba zahrad - kácení stromů - frézování pařezů - zakládání, péče, sečení trávníků.

Firma RENETA je rodinný podnik, který se zabývá projekcí, výsadbou a údržbou zahrad. Naše práce je nám zároveň koníčkem a proto Vám vždy rádi poradíme s jakýmkoliv dotazem v oblasti zahradnictví či pěstování. Prodej: - ovocné stromky a keře - okrasné stromky a keře - dřeviny, rostliny - květiny (letničky, trvalky, skalničky, řezané květiny, ...

Služby: - štěpkování dřevní hmoty - prořez stromů - sečení, hrabání vysokých travin.

Vypracování návrhu zahradní a krajinné architektury: - rodinné zahrady, předzahrádky, interiérové rostliny - realizace.

Zemní a výkopové práce. Stavba a oprava komunikací. Likvidace nebezpečných dřevin.

Služby: - návrh, realizace zahrady, zahrad - trávníky - výsadba stromy, keře, kvetoucí rostliny - údržba zeleně

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.

Návrhy, realizace: - koupací jezírko - řešení malé zahrady - zahrada s travinami - střešní zahrada.

Služby: - odpadové hospodářství - skládka odpadu - třídící linka - kompostárna - svoz komunálního odpadu, sběrný dvůr - pohřební služba - správa hřbitovů - útulek pro zvířata - správa lesů. Provoz, oprava, údržba: - čistění města - veřejné osvětlení - místní komunikace. Údržba a správa: - veřejná zeleň - park ...

Bývalé Technické služby města Hranic. Autodoprava: - nákladní - práce speciálními mechanizmy. Oprava, údržba: - komunikace, silnice - elektrozařízení - elektrické instalace. Likvidace: - odpady (tuhé i komunální) Provozování skládky odpadů. Zahradnické služby: - údržba zeleně - ruční a strojní čištění ploch. Hřbitovní ...

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Služby: - péče o dřeviny, stromy pomocí stromolezeckých technik: -výsadba, řezy, vazby, kácení -air-spade - pneumatický rýč -ochrana stromů na staveništích - inventarizace a dendrologický průzkum - zahradní a krajinná tvorba.

Služby: - návrhy, realizace zahrady, zahrad - zahradnické služby - arboristika

Projekce a realizace zahrad, zahradnické služby: - návrhy okrasných zahrad, včetně vizualizace - terénní úpravy - realizaci výsadeb - realizaci zahradních jezírek - stavby suchých zídek - realizace střešních zahrad - zakládání trávníků trávníkovým zakladačem RotaDairon.

Služby: - arborista - odborná péče o stromy - stromolezení - rizikové kácení

Nabízíme: - stavební práce všech rozsahů - inženýrská a projektová činnost - údržba a rekonstrukce veřejného osvětlení - údržba komunikací včetně zimní údržby - údržba veřejné zeleně - odvoz a likvidace odpadu.

Údržba zeleně: - vyhrabání a vyčištění travnatých ploch - vyčištění vodních ploch - sečení a hnojení trávníků - mulčování - kácení stromů, drcení větví - realizace zahrad a parků. Stavební činnost: - rodinné domy - zahradní domky - stavby chodníků - zemní práce.

Realizace a údržba zahrad - kácení, prořezávání stromů.

Hodinový manžel. Oprava nábytku vodovodů, střechy, údržba. Instalatérské, zámečnické. Kompletní přestavba koupelny. Veškeré montáže. Starost o zahradu, sekání trávy, střihání a řezání keřů. Čistění a údržba bazénu. Kácení stromů.

Činnost: - rekultivace zahrad - údržba zahrad, zeleně - sekání trávy, hrabání listí.

Kompletní služby v oblasti stěhování: -stěhování strojů -výrobních linek -těžkých břemen -kanceláří -bytů -archivů -spisoven a vše ostatní dle Vašich požadavků Před samotným stěhováním zdarma provedeme: -prohlídku stěhovaných prostor -stanovíme harmonogram prací dle našich ověřených pracovních postupů -vypracujeme cenovou ...

Vysprávky, oprava: - komunikace, silnice - výtluky - překopy - asfaltové povrchy Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava, kontejnerová přeprava - údržba zeleně Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace, stroje Autoservis, pneuservis Kovanice 169