Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Služby: - zahradnické práce - údržba zahrad, zeleně - sekání trávníků - realizace zahrad - kácení stromů

Návrh, realizace, údržba: - zahrady, zahrad - veřejné plochy - průmyslové areály - veřejná zeleň

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Provádíme realizace zahrad, balkónů, teras a interiérů. Realizace zahrad, zahradní služby, balkóny terasy a interiéry. Zahradní služby, realizace balkónů, teras, interiérů

Služby - průmyslové čištění a vysávání - čištění kanalizací - výškové práce, rizikové kácení stromů - práce sacím bahrem - čištění a servis bioplynových stanic.

Služby v oblasti zahradnictví - realizace zahrad na klíč - projekce rodinných zahrad.

Zahradnické práce - celoroční péče o zahradu - realizace a úprava zahrad - úprava parků a zahrad - realizace veřejné i soukromé zeleně - montáž automatických závlahových systémů.

Činnost: - rizikové kácení stromů - dřevorubec.

Realizace a údržba zahrad - návrhy a realizace zahrad - zakládání trávníků, skalek, jezírek - výsadba dřevin, truhlíků - kácení stromů - údržba a sečení trávníků.

Přepravní služby - nakládka a vykládka sypkých hmot menšího množství - přeprava stavebního materiálu. Údržba zeleně - zakládání trávníků, sekání trávy - výsadba ovocných stromů a parkových rostlin. Stavební činnost - výkopové práce - bourací práce. Výroba kovových konstrukcí - zábradlí a kovové díly. Technické služby - ruční ...

Návrh, realizace: - přírodní zahrady - ekozahrady.

Potřebujete upravit zahradu či park? Hledáte kvalitní zahradnickou firmu? V tom případě se neváhejte obrátit firmu Art Garden. Nabízíme návrhy, realizace a údržbu zahrad. Poskytujeme odborné a komplexní služby v oblasti sadových úprav zahrad, parků, firemních areálů a veřejné zeleně. Samozřejmostí je individuální přístup ke klientovi a ...

Prodej, instalace a opravy plynových teplovzdušných jednotek a infrazářičů. Servis voda, topení, plyn. Autodoprava, stěhování, vyklízení bytů, garáží. Sekání zahrad.

Práce, služby: - péče o stromy a keře ve městech, zástavbách, zahradách a parcích - provádíme ořezy stromů (suché, zlomené větve, redukce koruny, tvarování) - kácení v zástavbě a stísněných podmínkách - tzv. rizikové kácení - řez ovocných dřevin - údržby zanedbaných ploch (výřez náletu, pokos křovinořezem) - výsadby menšího rozsahu a ...

Zimní údržba Komunální služby Údržba zeleně a pozemků

Zahradnictví: -projekty, realizace živé a umělé zeleně -dodávky okrasných zahrad na klíč -zemní práce -zakládaní a ošetřování travnatých ploch -pokládání travnatých koberců -řez a kácení v extrémních podmínkách -květinová výzdoba interiérů -zavlažovací systémy (GARDENA). Zahradní architektura.

Služby: - rizikové kácení stromů - prořezy

Služby: - údržba zeleně - údržba a správa parkovacích míst - úklid veřejných prostranství - správa a údržba městských hřbitovů - ruční zimní údržba - probační a mediační služba

Služby: - bezpečnostní služby - ostraha majetku - organizační služby - patrolovací služby - kontrola nemocenských - úklidové práce - čištění - údržba venkovních a zelených ploch - správa objektů - prodej pracovních oděvů.

Činnost - malířské a natěračské práce - drobné zednické práce - pokládka plovoucích podlah, - montáž nového nábytku - zahrádkářské práce, osazování a údržba okrasných záhonů - stavba pergol a altánů.

Návrhy a realizace zahrad - údržba a obnova zeleně - pokládka travních koberců a zakládání trávníků - půjčovna stroje na kultivaci a modelaci terénu - návrhy a realizace závlahových systémů.