Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradnické centrum, prodej: - sezónní dekorační rostliny - ovocné dřeviny - listnaté stromy a keře - jehličnaté dřeviny - rododendrony, azalky a další vřesovištní rostliny - trvalky, skalničky a vodní rostliny Služby: - realizace zahrad

Údržba zeleně a parků, realizace zahrad. Prodej sazenic a lesních stromů. Lesnické práce.

Společnost ZEPAR provádí veškeré zemní a výkopové práce. Zaměřujeme se na budování protipovodňové ochrany - úprava toků, městské komunikace a zpevněné plochy, dále rekultivace skládek nebo demolice objektů. Působíme v regionu Zlínský kraj, Olomoucký kraj, Moravskoslezský kraj a Jihomoravský kraj. Zemní práce poskytujeme ruční i s mechanizací, ...

Naše firma vám nabízí následující zahradní služby: - zahrady na klíč - kompletní projekty zahrad - dodávky rostlin a materiálů pro vaše zahrady - realizace zahrad - solitérní rostliny - zavlažování - závlahové systémy - zahradnické služby - trávník, travní koberce - pravidelné i jednorázové údržby zahrad - dřevostavby.

Práce: - údržba zahrad, zeleně - zakládání, sečení trávníků - kácení stromů - úprava živých plotů.

Projekce, realizace, údržba: - zahrady - řez ovocných stromů - kácení stromů - sekání trávy.

Práce: - zednické - podlahářské - údržbu zeleně Půjčovna nářadí.

Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - zděné, drátěné ploty. Zahradnické práce: - realizace, údržba zahrad - terénní úpravy.

Služby - kompletní údržba zeleně - rizikové kácení stromů - výškové práce - úklidové služby.

Hodinový manžel - malířské a natěračské práce - zahradncké úpravy, sekání trávníků, úprava záhonků - drobné zednické práce.

Poskytujeme zahradnické služby. Zajišťujeme návrhy, realizace a údržby zahrady. Provádíme realizace, údržbu firemní a veřejné zeleně. Dodáváme závlahové systémy, trávníkové koberce, arboristické práce, štípané palivové dřevo a mulčovací kůru.

Zemní a výkopové práce, údržbu travních ploch či drobné zednické práce Vám poskytne firma Ivo Kernal. Mezi další služby, které Vám mohu nabídnout patří také frézování pařezů, údržba zeleně, zimní údržba a úklid areálů. Sídlíme v obci Havraň, okres Most. Práce, služby: - zemní a výkopové práce - drobné zednické práce - údržba zeleně - sekání ...

Návrhy a realizace zahrad. Působíme v okresech Praha západ, Okres Kladno a další okresy ve středočeském kraji včetně Prahy. Jak s námi spolupracovat Osazovací plán 3D vizualizace Sortiment rostlin a počet kusů Rozpočet Plán péče o zahradu Realizace je převedení vašich představ do skutečnosti

Výstavba, stavební činnost: - dřevostavby - zahrady - terasy - rekonstrukce - vodo, topo, plyn - odvlhčení staveb - zámečnictví.

Služby: - mechanizovaný ořez větví a dřevin kolem okrajů polí, luk a cest

Služby: - stromolezectví - rizikové kácení stromů - frézování pařezů - ošetřování stromů a prořez korun - štěpkování veškeré dřevní hmoty - štípání palivového dřeva na zakázku - odborná péče a údržba ovocných stromů Havarijní služba.

Úklidová firma Geisler vám poskytne profesionální jednorázové, pravidelné a dlouhodobé úklidové služby domácností a firem. Jsme zde pro vás již od roku 1997, díky čemuž vám naši prověření pracovníci zajistí ty nejkvalitnější služby a to nejen v Olomouci a Brně, ale také v rámci celé České republiky. Naše úklidová firma se zaměřuje na: - ...

Činnost: - zemní práce - výkopové práce - zahradní a terénní úpravy - pokládka zámkové dlažby - základy staveb - výkopy bazénů - výkopy kanalizace - výkopy inženýrských sítí.

Stavební firma: - montáž plastových oken a dveří - zednické práce - rekonstrukce bytových prostor - výstavba a rekonstrukce koupelen - bytová jádra - sádrokartonářské práce - zimní zahrady - ploty - úprava venkovních prostor.

Činnost: - kácení a ošetřování stromů - rizikové kácení - výškové práce

Služby: - rekonstrukce a regenerace sportovních travnatých ploch - prodej speciálních travních směsí a hnojiv - celoroční údržba sportovních ploch (hnojení, chemická ochrana) - prodej přípravků na ochranu rostlin - poradenství - hubení plevelů a škůdců, ochrana rostlin proti houbovým chorobám, regulace růstu, základní a doplňkové hnojení.

Služby: - nákladní kontejnerová doprava - zemní a bourací práce - terénní úpravy zahrad, rybníků, potoků, komunikací - dovoz/odvoz sypkého a stavebního materiálu - třídění zeminy - přípojky inženýrských sítí, bazény, jímky, základy rodinných domů - stěhování.