Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Služby pro rodinu a domácnost - úklidové práce - hodinový manžel - hlídání dětí - žehlení.

Realizace zahrad. Údržba stromů, ovocných a vše související se zelení.

Rizikové kácení stromů - prořezání stromů Výškové práce

Zahradnické služby - projekce a realizace zahrad - komplexní péče a údržba zeleně.

Zahradnické práce, péče o zeleň - ošetření zelených porostů - sekání travních ploch.

Služby: - rekonstrukce domů, bytů i nebytových prostor - zateplování - montáž oken, dveří - realizace zahrad

Práce: - údržbářské - hodinový manžel.

E-shop - květiny - svatební kytice - květinové vazby. Rozvoz květin. Realizace zahrad.

Návrh a realizace zahrad - projektová dokumentace zahrad - realizace zahrad a závlahových systémů - zahradní design.

Práce: -strojní zemní: -specializace golfová hřiště: -hrubé zemní výkopové práce, navážky, tvarování terénu -tvorba odpališť, greenů, přes bankry až po přípravu terénu k osetí travinami -zakládání staveb -speciální vrtání - Omega piloty.

Návrh, realizace: - zahrady - květinová výzdoba interiérů a zimních zahrad Údržba zahrad.

Nátěry ve výškách - fasády - střechy - konstrukce Ořez stromů dle arboristických zásad - kácení stromů - frézování pařezů Opravy ve výškách - komíny Údržba - nemovitosti Odstranění sněhu a rampouchů ze střech - mytí fasád Demoliční práce Výškové práce - odstranění sněhu ...

Realizace: -zahrada, zahradní rostliny a keře -trávníky -automatická závlaha Hunter Prodej, půjčovna: -malá mechanizace Práce: -drobné stavební v zahradách: -chodníky, zídky, jezírka, střešní zahrady, závlahy.

Zahradní architekt Simona Burešová nabízí profesionální zahradnické služby a zahrady na klíč. Provádíme také rekonstrukce starých zahrad, interiéry zimních zahrad, zahradní úpravy v okolí firem, údržbu. V našem zahradnictví najdete vše pro vaši zahradu: Prodej, služby: -pokojové a venkovní rostliny -svatební a smuteční vazby -ovoce a ...

Pronájem: - montážní plošiny do výšky 13, 16, 18, 19, 21, 27, 35 - stavební manipulátor do výšky 16 m a 25 m - rizikové kácení, ořezy stromů, výškové práce, teleskopické manipulátory, pronájem plošin, zdvihací technika, práce ve výškách, plošiny Kontejnerová přeprava do 5 t, hydraulická ruka, kontejner.

Činnost: - péče o stromy - prořezávání stromů - rizikové kácení stromů.

Zahradní práce, služby: - sekání trávy, sečení, kosení - stříhání okrasných dřevin - sázení trávy, kultivace - provzdušňování trávníku.

Projekce, realizace, údržba: - okrasné zahrady, předzahrádky, parky, střešní zahrady včetně jezírek a vodních prvků.

Rizikové kácení stromů. Arboristika - ošetřování dřevin. Ekologická likvidace dřevní hmoty. Štěpkování. Ostraňování pařezů.

Projekce a realizace zahrad a krajiny, dendrologické průzkumy.Údržba zeleně a veřejných ploch.

Hydroizolace: - střechy - stavby. Ozeleňování: - střechy - zahrady - střešní parkoviště. Realizace koupacích a okrasných jezírek.

Pěstování a prodej vánočních stromků. Poradenství při pěstování vánočních stromků. Projektování a realizace zahrad. Údržba zeleně. Odborný hospodář pro soukromé lesy. Prodej sazenic dřevin a okrasných stromků.

Služby: -čistící a úklidové služby -jednorázové i pravidelné úklidy -praní prádla, mandlování -svoz a rozvoz prádla v ceně -údržba travnatých ploch a zeleně -sekání trávníků, hřišť -údržba soukromých zahrad, firemních i veřejných prostranství. Prodej: -úklidové prostředky -strojní zařízení -chemie.

Rizikové kácení stromů. Sečení a údržba trávníků. Údržba stromů. Pronájem vysokozdvižné plošiny. Půjčovna: - zahradní technika (štěpkovače, motorové pily, křovinořezy)