Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Kompletní realizace okrasné zahrady od návrhu po zpracování

Návrhy a realizace zahrad. Zahradní architektura. Japonské, okrasné a rodinné zahrady. Fotogalerie. Specializujeme se na projektování a realizace zahrad. Náš tým odborníků vždy preferuje realizace originálních řešení zahrad a interiéru. Automatické zavlažovací systémy. Realizujeme vodní prvky, koupací jezírka. Návrhy rostlinných dekorací zimních ...

Návrhy a realizace - výsadby zahrad a zimních zahrad - výsadby v interiéru - poradenství - zahradní jezírka - zahradní architektura - závlahy.

Lesnictví. Služby: - pěstování lesních dřevin - těžba dřeva. Arboretum Vsetín. Horská chata Nivka.

Stavební firma. Stavba: - komunikace - komunika pro pěší - sadové úpravy - silnice - dětská hřiště - zemní práce - výstavba inženýrských sítí.

Hodinový manžel - montáž nábytku - výměna vypínačů a zásuvek - věšení poliček a obrazů - výměna těsnění - čištění odpadů - drobné zednické práce - sečení zahrady - řezání a sekání dřeva.

Pokládka zámkové dlažby. Úpravy a rekonstrukce vodních toků. Zahradnické úpravy.

Činnost: - ekologická likvidace autovraků - výkup železa, barevných kovů - realizace zahrad - kácení stromů - zimní údržba chodníků.

Úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy - údržba zeleně.

Zahradnictví: - prodej řezaných květin a květinových vazeb, zahradní techniky, zahradních doplňků, pokojových i venkovních rostlin, keřů a stromů. Realizace zahrad.

Zahradnické služby - návrh a realizace zahrad - výsadba rostlin - zakládání a udržování travnatých ploch - řez stromů.

Projekce, realizace, údržba: - zahrady

Prodej - palivové dřevo. Služby - péče o stromy. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz odpadu a suti. Likvidace dřevní hmoty, štěpkování.

Služby: - zahradní architekt - návrh, realizace zahrady, parky..

Hodinový manžel. Služby - celková údržba domu - montáž a renovace nábytku - pokládka podlahových krytin - malířské práce - údržba zahrad.

Zahradnické služby. Projekce, návrhy, realizace, výstavba, zhotovení, údržba: - zahrada, střešní zahrady, zelené střechy - stromy, okrasné keře a rostliny - zahradní travnatá hřiště - trávníky, záhony, květinové louky - vodní nádrže a plochy, jezírka, jezera - městská zeleň, mobilní zeleně, stromořadí - závlahy i podzemní a ...

Činnost: - výroba štípaného palivového dřeva - prodej balených rašelinových briket - čištění náletových dřevin a následná likvidace

Rizikové kácení stromů Komplexní služby v oblasti realizace a údržby zeleně - realizace zahrad - sadovnické úpravy - vegetační řezy stromů Služby v lesnictví.

Služby: - údržba zahrad - výsadba dřevin - výroba nábytku na zakázku - řezání, štípání a doprava palivového dřeva.

Služby - komplexní péče o dřeviny - arboristika, kácení - ořezy stromů.

Rizikové kácení stromů pomocí plošiny Stavba - ploty související činnost při realizaci zahrad. Terenní úpravy, modelace terénu Stavba- chodníky (související činnost při realizaci zahrad). Návrhy a realizace, zahradúdržba zeleně, stavba skalek, předseťová příprava půdy, zakládání trávníků, návrhy výsadeb. Výsadba stromů a keřů (prostokořenných, ...