Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradní centrum, zahradnictví. Ukázková okrasná zahrada. Prodej: - jehličnany, keře, stromy - vzrostlé dřeviny - ovocné stomy a keře - meruňky, broskve, švestky - slivoně, třešně, hrušky - rybíz, angrešt, maliny - sadba jahody, jednoplodící, stáleplodící - kanadské borůvky, muškáty, chrizantémy - vřesy, rhododendrony, ...

Služby: - realizace a údržba zahrad, trávníků, zahradních jezírek - rizikové kácení stromů - provádění terénních úprav a závlah na zahradách.

Návrh, realizace, údržba: - zahradní jezírka - zahradní vodní prvky.

Služby - projekty a realizace zahrad na klíč - celoroční údržba zahrad - zakládání trávníků - výsadba rostlin.

Zahradnické služby - návrhy, realizace, návrhy zahradní architekt realizace, zahrady, zeleň, údržba zeleně.

Nabízíme realizace, servis a prodej automatických závlahových systémů, pokládku travních koberců, realizaci zahradních jezírek a potůčků, údržby a realizace trávníků a údržby zahrad..

Služby: - rizikové kácení stromů - prořezávání stromů a zeleně

Stavební práce: - rekonstrukce domů - hydroizolace - montáž sádrokartonu - malířské, natěračské práce - tesařské práce - klempířské práce. Služby: - údržba zeleně.

Služby: - návrh, realizace zahrad - návrh a osázení zimních zahrad - založení, údržba trávníků.

Prodej - palivové a krbové dřeva - dřevěné brikety. Služby - rizikové kácení a údržba zeleně.

Výškové práce: - nátěry střech a fasád - kácení stromů - hromosvody - čištění okapů - odstraňování sněhu a ledu ze střech - mytí oken a fasád. Montáž ve výškách: - satelity - antény.

Služby: -demolice budov -stavební práce -úpravy terénů a zahrad -přestavba bytových jader -úpravy interiérů -obkládací práce -usazování plastových oken -prodej čedičové dlažby, ecoru a plastových oken

Služby: - dřevorubecké práce - kácení, ořezy stromů - štěpkování větví - sečení trávy, travních ploch - stříhání, úpravy živých plotů - údržba koryt potoků.

Služby: -bezpečnostní agentura -ostraha majetku a osob -hostesky a tlumočnice -úklidové služby -kácení stromů -BOZP a PO -hodinový manžel -pečovatelská služba

Nabízíme stavební, výškové a zahradnické práce, rekonstrukce sportovišť, revitalizace, správu a údržbu nemovitostí i projektové činnosti.

Práce, služby: -monitorování potrubí -opravy potrubních systémů -návrhy a realizace zahrad

Arboristika - komplexní péče o stromy, rizikové kácení, prořez stromů, výsadba stromů, frézování pařezů, péče o památné stromy, odborné posudky.

Práce: -realizace staveb -rekonstrukce -zahradnické služby

Služby: -optimalizace hospodaření na lesním majetku -výpočet zásoby porostů nastojato -výkup lesních majetků -nákup a prodej dříví -těžební a pěstební činnost -realizace a úprava zahrad -rizikové kácení dřevin

Služby: - úklidové práce pro firmy - výrobní prostory - kanceláře - haly - činžovní a rodinné domy - prostranství u firem - realizace zahrad

Návrh, projekce, realizace, údržba: - zeleň - zahrady Arboristika Montáž: - závlahové systémy

Služby, projekce, realizace: - zahrady - sadové úpravy - údržba zeleně - kácení stromů

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.