Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Práce: - prořez, kácení stromů pomocí horolezecké techniky - výškové práce

Obnovy sadů. Obnova a údržba cenných chráněných lokalit.

Údržba a realizace zahrad. Pěstování a prodej okrasných rostlin. Stavební činnost - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů.

Sekání zahradních ploch a trávníků - sekání těžko dostupných ploch křovinořezem - práce s motorovou pilou - čištění ploch zanesených náletem, včetně vyřezávání náletu - kácení stromů - prořezávání stromů, průklesty - úklid venkovních prostor, chodníků - zimní údržba, úklid sněhu.

Služby: -zakládání a údržba parků, zahrad a zeleně

Služby: -úklidové práce -vyklízecí služby -malířské a lakýrnické práce -údržba zeleně

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce.

Údržba zeleně. Lesnické práce. Zemní a stavební práce. Malířské a natěračské práce. Zednické práce.

Naše firma nabízí: Návrhy, projekty, 3D vizualizace a realizace - zahrady rodinných domů - veřejná zeleň - parky, aleje - firemní areál Realizace - terénní úpravy, kanalizace - zakládání trávníků, kobercové trávníky - okrasné výsadby Zakázková dřevovýroba - přístřešek, pergola - ...

Projekce, výstavba bazénů, staveb, závlahových systémů, oplocení sportovišť, průmyslových hal - výkopové práce - stavby altánů a zimních zahrad - dřevostavby. Zpracování projektů zahrad, firemních objektů a veřejných prostranství - realizace zahrad na klíč - poradenské služby v oblasti zahradní architektury - terénní a sadové úpravy ...

Společnost RIVETA s.r.o. zajišťuje úklidové služby v Praze a jejím okolí. Mimo úklidové služby provádíme také údržbu zahrad a zeleně, vyklízecí práce, čištění koberců a sedaček a účetní služby. Našimi zákazníky jsou: bytová družstva, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Smontujeme, pověsíme, připojíme, vybílíme, opravíme, vyzvedneme, doručíme, nařežeme, posekáme, pokácíme, uklidíme. Postaráme se o Váš dům, byt, kancelář, zahradu a ostatní dle domluvy.

Naše služby: - svoz odpadů - sběrné dvory - údržba komunikací - údržba zeleně - dopravní řešení.

Hodinový manžel. Práce: -zámečnické -drobné opravy v bytě -elektroinstalace -instalatérství -údržba zahrady -zednictví -malířské práce

Služby: -zahradní a jezírkové centrum.

Udržujeme zeleň. Likvidujeme invazivní rostliny. Sečeme travnaté porosty. Zakládáme nové trávníky. Pečujeme a udržujeme trávníky. Vysazujeme vzrostlé stromy a keře. Prodej a pěstování okrasných stromů a keřů. Okrasné školky.

Služby: - prádelna - čistírna - průmyslové úklidy Údržba zeleně tel.: 602 222 246 Elektroinstalace tel.: 602 137 251 Mycí linka Provoz a údržba budov

Návrh, realizace, služby: - zahrady - údržba zahrad - jezírka - závlahové systémy

Práce: - údržba zeleně, rekultivace - sadovnické a zahradnické práce - kontejnerová autodoprava - zemní práce.

Komplexní služby v údržbě zeleně - sekání travnaté plochy - kácení a prořezy stromů. Půjčovna zahradní techniky - křovinořezy - pily - sekačky.

Zahradnictví: -prodej živých květin -aranžérské práce -realizace zahrad -vazba věnců -prodej stromků, keřů a sazenic -pokojové květiny -substráty.