Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Výškové práce: -pokrývačské: -rekonstrukce a opravy střech -realizace nových střech -pokládka tvrdých krytin a šindelů -pokládka modofikovaných pásů -lokální opravy střech -spárování panelových objektů -mytí fasád a oken výškových objektů -klempířské -tesařské -stavební -zámečnické -montáže a demontáže ...

Realizace - zahrady včetně návrhů - zahradní práce, výsadby - zakládání a udržování zahrad

Prodej: -osiva, hnojiva, krmné směsi Služby, práce: -zahradnické.

Služby: -oprava a údržba bazénů -návrhy a realizace sadových úprav -údržba zeleně -zahradní jezírka -stavby a údržba pergol.

E - shop - semena Realizace - zahradnické služby Výroba a balení - osiva

Prodej - zemina Květinářství - řezané květiny - vazby Zahradnictví - sezónní sadba květin a zeleniny

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb Provádění staveb, jejich změn a ...

Dendrologie detailní hodnocení stavu stromů, včetně projektové dokumentace plánu doporučených opatření. Arboristika - údržba stromů (veškeré typy řezů), včetně statického a dynamického zajištění korun stromů. Rizikové kácení stromů. Likvidace pařezů (neomezený průměr pařezu) Štěpkování větví po ořezu (do průměru 10cm) Ručení za bezpečnost v ...

Zakládání a údržba zeleně.

Služby: - zakládání a údržba soukromých okrasných a ovocných zahrad, veřejné zeleně i firemních areálů, - návrhy zahrad, projektová dokumentace, - realizace krajinotvorných prvků, - zakládání trávníků výsevem i pokládkou trávníkových koberců a květnatých luk, - instalace závlahových systémů, - sekání a údržba trávníků i zanedbaných ...

Servis: - stavebnictví - lesnictví - krajinotvorba a zahradnictví (ochrana životního prostředí).

Firma Ploty a zahrady z Dobratic nabízí stavbu plotů a bran, návrh, realizaci a údržbu zahrad. Součástí nabídky je také úprava terénu a návrh a realizace malých zahradních staveb.

Návrhy a realizace zahrad a veřejné zeleně.

Naše služby: - údržba a výsadba zeleně - produkce zeleniny a květin.

Kompletní úklid a údržba nemovitostí (kanceláře, provozní místnosti, hotely, banky, domy, byty) od mytí oken a výloh, čištění koberců, praní prádla až po zahradnický servis, provoz recepcí. Dále ostraha budov, instalatérské a stěhovací práce.

Nabídka stavebních a zemních prací, výkopů bazénů, základů a cest.Provádění úpravy zahrad, demolice, řezání asfaltu a betonu, protlaky do 250mm.izolace a drenáže rd.

Návrhy, realizace i údržby zahrad. Zahradnické práce, sázení rostlin, zastříhávání živých plotů a keřů, zakládání trávníku, vytvoření záhonů, prodej rostlin.

Sklad dřeva. Prodej: -dříví. Služby: -lesnictví: -zalesnění -doprava dříví -krajinářské: -zakládání remízů, biokoridorů a biocenter -ozeleňování, péče o zeleň a remízy -veřejná zeleň: -rizikové kácení, arboristika -výsadba okrasné zeleně -trávníkařství -likvidace pařezů -štěpkování.

Zahradnické práce: - čištění zahrad a dvorů - vyklízení sklepů a půd - doprava, stěhování, bourací práce.

Výškové práce: -arboristické práce: -specializace především na ošetření vzrostlých stromů pomocí stromolezecké techniky -komplexní péče o zahradu a veřejnou zeleň -výškové práce za pomoci horolezecké techniky -rizikové kácení.

Zahradnické produkty, služby, údržba, realizace : -automatické zavlažovací systémy -bazény -jezírka i ke koupání (koupací jezírka, samočistící, biotopy) -ozeleňování fasád budov -projekce, poradenství -vysávání nečistot a kalů z jezírek -stavby z kamene -výsadby-záhony-rostliny -zahradní osvětlení.

- Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, stříhání ovocných srtomů, kácení a následná výsadba, údržba zahrad a výsadby.