Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Budování, údržba okrasných zahrad: - osazování - zakládání zahrad - založení skalek - péče o trávníky. E-shop: www.vasezahradni.cz - potřeby a pomůcky nejen pro zahrádkáře

Zakládání a údržba veřejných i soukromých zahrad. Návrhy, realizace, dodávky okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu, poradenství: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů), odborný řez dřevin -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní ...

Střešní zahrady Golfová hřiště Zahrady

Pěstování a prodej: - balkónové květiny, rostliny. Sadba: - květiny - zelenina - macešky - chryzantémy hrnkové a řezané. Smuteční a dušičková vazba. Květinářství. Realizace a údržba zeleně. Prodej: - dřeviny.

Projektování rodinných zahrad a objektů s použitím rostlin. Výsadba, údržba a ošetřování rostlin. Navrhování a realizace ozelenění interiérů. Poradenství v oblasti zahradní architektury. Aranžování květin - svatební, smuteční, vánoční a dekorační vazby.

Návrhy, realizace, údžba zahrad. Tvořím originální zahrady, které jsou místem odpočinku, zdrojem inspirace a prostorem pro trávení vzácných chvil s rodinou a přáteli. Mým cílem je vytvářet zahrady krásné, přírodní, fascinující, které každý den překvapují svou novou tváří.

Rozvoz zeleninových bedýnek Vyroba zeleninových bedýnek Zahradnictví. Setí obilovin. Postřiky polí. Sečení travnatých ploch. Kácení stromů. Opravy: - zahradní technika. bedýnkování bio zelenina sazenice

Pěstování a prodej - travní koberce

Zahradní a krajinářská architektura. Návrhy a realizace sadovnických úprav. Realizace zahrad, údržba, úpravy zeleně: - výsadba okrasných zahrad - úpravy ploch a výsadby u novostaveb včetně terénních úprav - renovace poškozených travnatých ploch, odplevelení trávníků selektivními herbicidy - zakládání nových trávníků všech typů výsevem i ...

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Návrhy a realizace zahrady na klíč: -zahradnické práce -údržba zahrad /veřejná zeleň/ -výsadba rostlin -zakládání trávníků -ošetření a kácení stromů, keřů -sečení, hnojení, postřiky Zavlažovací systémy /závlahy/ Květinová výzdoba, vazba

Zahradnictví, květinářství, poradenství, realizace soukromých zahrad a veřejné zeleně. V našem sortimentu naleznete: bonsaje, jehličnany, listnaté keře a stromy, ovocné stromky a keře, rododendrony, azalky, růže, popínavé rostliny, široký sortiment trvalek, skalničky, balkonové květiny a letničky, bylinky, trávy, kapradiny, vodní a bahenní ...

Služby: - kuchař - uvaříme obědy, večeře - hlídání dětí - úklidové práce, pomocník v domácnosti - řidič - doprava k lékaři, na nákupy - zámečnické práce, zámečník - zahradnické práce.

Poskytujeme služby typu hodinový manžel. Naše působnost je v regionu Praha a okolí. Zajišťujeme veškeré služby v domácnosti jako např: - výměna žárovek - oprava a výměna vodovodních kohoutků - drobné zednické práce - oprava zásuvek, světel, zvonků, antén atd. - čištění koberců, sedaček - úklid - malířské práce - montážní práce - ...

Technické služby. Údržba: - městské komunikace, - prostranství, - hřbitova, - zeleně.

Poskytujeme služby v oblasti: - správy nemovitostí (i následné služby) - údržba zeleně.

Tvorba zelených střech, střešních zahrad a zelených fasád.

Specializujeme se na úpravy okolí domů, návrhy a tvorbu obytných zahrad a dětských hřišť.

Zakládání a údržba zeleně. Zahrady poradenství a konzultace, návrhy, projekty, realizace a údržby zahrad, zakládání a údržba trávníků, zavlažovací systémy. Údržba zeleně.

Hledáte zahradníka? Potřebujete upravit zahradu? Naše firma provádí údržbu a zakládání zeleně. Zajišťujeme především kompletní údržbu veřejných parků na pražském Petříně pro Magistrát hl. m. Prahy a spolupracujeme také s městskou částí Praha 1 a Praha 5, na jejichž území se veřejná zeleň na Petříně nachází.

Návrhy a realizace: - jezírka - bazény - vodní efekty.

Úržba a úprava zeleně, kompletní servis pro městské části, podniky, firmy, areály, každé roční období včetně rizikového kácení, přípravy pozemků ke stavbě, výstavba nových parků. Rekultivace zahrad. Úklid po kulturních akcích.

Technické služby: - zemní práce, - stavební práce, - instalatérské práce, - malířské práce, - úklidové a čistící, - zahradnické práce, - doprava a manipulační práce, - autojeřábnické práce, - oprava a údržba veřejného osvětlení.