Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
M-GARDENS Zahradní architektura: - návrhy, projektování, výsadba a realizace okrasných zahrad - provádíme též sadové úpravy větších ploch včetně parků - projekce a realizování zahrad. Zahradní architekt.

Úklidová služba. Práce: -kompletní úklid domácností a kanceláří -mytí oken. Zajišťuje: -péče o bytovou a zahradní zeleň -přesazování pokojových květin -údržba zahrad -osazování misek a truhlíků na balkónech -zhotovení zahradních pergol a vysazení popínavých dřevin.

Projekce realizace údržba -rodinné a rekreační zahrad -městská zeleň a parky -Zahradní architektura

- Správa jeskyní Moravského krasu - správu a provoz jeskyná: - Punkevní jeskyně - Sloupsko-šošůvské jeskyně - Kateřinská jeskyně - jeskyně Balcarka - jeskyně Výpustek - průvodce - informační činnost - propagační činnost - údržba jeskyní - ochrana jeskyní - péče o jeskyně - informační centrum Skalní mlýn - informační ...

- zahradní architektura - zahradní stavby - kultivace - trávníky - automatické závlahy - zemní práce - komunální úklid.

Projektování, realizace a údržba Vaší zahrady, profesionální automatické závlahové systémy, jezírka, trávníky a travní koberce.

Dodávková doprava Úklidové služby Zahradnické práce - prořezávání stromů - sekání trávy

Projekce a realizace sadových a zahradních úprav. Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny - sazenice květin a zeleniny - truhlíkové a balkonové květiny. Maloobchodní prodej: - zahrádkářské potřeby - řezané a hrnkové květiny - sazenice zeleniny a letniček - květiny pro balkony a truhlíky - semena, cibule, hlízy - postřiky, ...

Návrhy a realizace: - zahradyzakládání trávníků - zahradní úpravy - štěpkování - sečení porostu. Zahradnictví.

Výroba - bazény Hydroizolace střech Výroba - bazénová izolace Zemní práce Výstavba - jezírka

Ekologické poradenství - poradenství v oblasti ochrany přírodyrybí přechody - protierozní ochrany Projekce, inženýring v oblasti ochrany přírody Revitalizace, opravy, rekonstrukce a odbahnění - rybníky (pouze veřejnoprávní subjekty)tvorba, revitalizace - tůně - mokřady Revitalizace - ...

Realizace zahrad, zídek. Zahradní jezírka. Údržba zahrad a trávníků. Závlahové systémy. Kácení stromů.

Výškové práce horolezeckou technikou. Opravy a rekonstrukce fasád. Rizikové kácení stromů.

Zahradnická firma a jako taková bychom vám rádi nabídli své služby. V současné době jsme schopni nabídnout a odborně provést tyto práce: -zakládání zeleně: -projektování soukromé, veřejné i firemní zeleně -zakládání trávníků včetně drnování -výsadby stromů i keřů, včetně dosadeb vzrostlých stromů do stávajících výsadeb a dosadby ...

Práce s vysokozdvyžnou plošinou MP13 Kontejnerový svoz odpadu Technické služby Zemní práce minibagrem Údržba - zeleň

Realizace a návrhy - zahrady - bazény - závlahové systémy stavba - bazény

Služby: -údržba zeleně -sekání trávy -řez ovocných stromů, keřů -hrabání listí a trávníkových ploch -čištění kanalizačních košů a střešních vpustí -odklízení sněhu.

Natěračské práce hodinový manžel Malířské práce hodinový manžel Opravy - domácí spotřebiče (hodinový manžel) Hodinový manžel - malířské práce - natěračské práce - posekání trávníku - opravy domácích spotřebičů, ... Posekání trávníku (hodinový manžel)

Realitní služby Realitní služby Úklidové práce - domácnosti - firmy Údržba - zahrady