Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Zahradnictví. Prodej: -okrasné rostliny a dřeviny -ovocné stromy -sadba -hnojiva -substráty -keramika -řezané a hrnkové květiny -nádoby z keramiky, plastu. Realizace: -zahradní úpravy -krajinářské úpravy. Údržba: -celoroční údržba zeleně -ošetřování trávníků -řez a kácení stromů.

Květinářství T.R.S. Projekce, realizace, architektura, výsadba, úpravy, údržba, poradenství: - zahrady i u rodinných domů - parky - zeleň v interiérech i exteriérech - trávníky Ekologická likvidace, hubení: - veškerý plevel - chemickou cestou-postřiky, granuláty - jednorázové i trvalé Zásilkový prodej FLEURROP: - v rámci ...

Práce, služby, úklidová firma: - služby pro rodinu: - hlídání dětí - doprovod do/ze zájmových kroužků - péče o osoby vyžadující zvýšený dohled - služby pro domáctnost - úklidové a pomocné práce, hospodyňky - domovní a bytová údržba - úprava zahradní zeleně Veškeré služby lze sjednat jednorázově i dlouhodobě.

Kompletní zahradnický servis: -rizikové kácení stromů -ozdravné řezy -sekání a údržba zahrad -stavba pergol. Provádíme veškeré výškové práce.

Zahradnictví. Návrh, projekce, realizace, výsadba, údržba: - veřejná, soukromá zeleň - zahrady -okrasné a ovocné dřeviny - živé ploty - trávníky, louky, pastviny. Pěstování, prodej: - květiny (balkonové, záhonové) - zelenina - okrasné dřeviny.

Výroba, prodej: -zahradní architektura-vymývaný beton: -mobiliáře-zahradní krby, fontány, lavice, stoly, sedáky, stromové obruby, okrasné betonové sloupky a koule, květníky, odpadkové koše -zatravňovací tvárnice, plotové prvky, zahradní altány, pergolové systémy, kolumbária, betonové sloupky pro elektrické ...

Zahradnické služby: -zahradní realizace -údržba zeleně -prodej zahradnických potřeb.

Práce: -rodinné domky na klíč -střechy -fasády -zednické práce -stavební práce -zemní práce -instalační práce -zahradní úpravy.

Technické služby: -svoz odpadu -hřbitovní služby -veřejné osvětlení -udržba komunikací a zeleně

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Zahradnické služby. Zajišťujeme údržbu zeleně, kácení stromů, sečení trávy, prořez ovocných stromů. Výsadba a údržba živých plotů a trávníků, stavba oplocení, správa a úklid nemovitosti a komunikací, vyklízecí a bourací práce. Zakládání trávníků a okrasných zahrad. Zakládání nových zahrad, výsadba stromů a keřů. Celoroční údržba zeleně a ...

Realizace a údržba zahrad, sečení zahrad a průmyslových areálů, kácení stromů, vertikutace trávníků, výsadby stromů a keřů a mnoho dalšího.

Palivové dřevo. Frézování pařezů. Těžební činnost. Rizikové kácení. Údržba zeleně. Komunální práce.

Úklidové práce: - kompletní jednorázové i pravidelné úklidy bytových domů, komerčních prostor a domácností. - jednoduchou údržbu zahrad - sekání trávy, pletí záhonů - hlídání dětí.

-výškové práce -zahrady, návrhy, realizace, údržba, poradenství -kácení stromů i ve ztížených podmínkách -přesazování a výsadba i vzrostlých stromů -štěpkování větví -dodávka mulče

Okrasné zahrady, veřejná a krajinná zeleň: -návrhy -projekty -realizace -udržba.

Návrhy a realizace zahrad. Zahradnické práce: - hrubé terenní úpravy - výsadba stromů - založení trávníků.

Návrhy, realizace, zahrady okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů i vzrostlých) -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní zahrady: -statické posouzení nosnosti střešní konstrukce -návrh, dodávka vhodné ...

Návrhy a realizace lesních zahrad, ekozahrad. Konzultace, zhotovení návrhu, realizace, osazování zahrad.

Zajištění: -stavby všech druhů na klíč dle projektové dokumentace. Práce: -bytová výstavba -průmyslové objekty -rekonstrukce budov -inženýrská(investorská) činnost- pořízení pozemku, územní rozhodnutí, stavební povolení -inženýrské sítě(vodovody, telefonní sítě, kanalizace, plyn, kabelové rozvody) -zemní -krajinové ...

Komunální služby: -oprava, údržba veřejného osvětlení -svoz, třídění odpadu. Údržba komunikací a chodníků Zimní údržba. Správa hřbytova. Sportovní zařízení (koupaliště, tenisové kurty, hřiště...) Veřejná zeleň. Prodej stavebního materiálu (štěrky, písky...) Zámečnictví, zednictví. Izolatérské práce. Autodoprava, stavební stroje.

Projekce, realizace a poradenství: - zahradní architekt - zahradní a krajinářská architektura - včetně navazující odborné péče o zeleň - tvorba zahrad na klíč, - návrhy a dodávky drobných prvků zahradní architektury: - okrasná jezírka, prameniště, krby, grily - sezónní nebo celoroční osázení mobilních nádob, truhlíků do oken, ...

Honradez s.r.o. je společnost podnikatelů. Naším cílem je široké spektrum poskytnutí služeb pro naše spokojené zákazníky. Zabýváme se : Úklidovým servisem, správou a údržbou nemovitostí, údržbou zeleně, zimní údržbou parkovišť i komunikací, úklidem festivalových a kulturních akcí.

Údražba zahrad, trávníků a prodej zahradní techniky.