Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Hodinový manžel. Nabízím služby hodinového manžela. Pokrývám města Chrudim, Pardubice, Heřmanův Městec, Slatiňany, Přelouč a jejich široké okolí.

Služby: -kompletní realizace zahrad a parků včetně návrhů zeleně -poradenství v oblastech zahradní a krajinářské tvorby -dodávky rostlinného materiálu a travního semene -zakládání trávníků, pokládka travnatých koberců -údržba soukromé, firemní i komunální zeleně -rozpočty sadových úprav -kácení rizikových stromů i v ...

Hodinový manžel: - údržba domů, zahrad, servis automobilu - opravy spotřebičů - malování bytů - dovoz, složení písku, uhlí, stavebního materiálu - vyčištění kotle - Lokalita: - Prostějov, Konice, Protivanov, Boskovice a okolí.

Práce: - úprava zahrady a sadu - projektování zahrady. Výsadba rostlin.

Technické služby: -správa a údržba místních komunikací, městské zeleně, dětských hřišť, čištění a zimní údržba komunikací, svoz odpadkových košů a kontejnerů -provoz, správa a údržba městských tržnic, veřejných WC, zastávek MHD a opravy a údržba dopravního značení ve městě.

Práce: - sadovnická a krajinářská tvorba - úpravy krajiny.

Práce: - zemní - výkopové - zahradnické. Stroje na zemní práce a na úpravu zeleně: - bagry - mini bagr na gumových pásech 4.2 tun - žací malotraktor Starjet - sekačky - vyžínačky - nůžky na živý plot.

Nabízí: -úklidové práce -údržba zeleně -praní a mandlování prádla -topenářské práce -instalatérské práce -vodoměry a měřiče tepla.

Projekt, realizace a údržba zahrad. Zahradní architektura. Rodinné zahrady. Okrasné zahrady. Sadové úpravy. Trávníky, traviny. Záhonové obrubníky. Zahradní jezírka. Zpevněné plochy, cesty. Zahradní posezení.

Návrh, realizace, zahradní architekt: - soukromé zahrady a veřejné zeleně - realizace soukromých zahrad a veřejné zeleně - údržba - zakládání trávníků - návrhy a realizace jezírek - zemní a výkopové práce - prodej okrasných dřevin - prodej volně ložených substrátů, zeminy a mulčovací kůry - solitérní kameny, valouny - ...

Návrhy, realizace a údržba soukromých zahrad.

Doprava, autodoprava: -nákladní mezinárodní -nákladní vnitrostátní. Práce, služby: -zemědělství - zahradnictví -rybníkářství -lesnictví -myslivost

Návrhy zahrad vyhotovujeme na základě nezávazné prohlídky a přání klienta. Realizujeme zahrady profesionálně a za použití originálních postupů. Provádíme komplexní údržbu zeleně v průmyslových a komerčních objektech, na veřejných a sportovních plochách, na soukromých zahradách a pozemcích.

Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...

Činnost: - sadové úpravy - ozelenění rekultivovaných ploch - výsadba, kácení, ořez stromů a keřů - zakládání trávníků a jejich údržba - realizace soukromých zahrad a parků - přípravné a dokončovací práce pro stavby - demoliční a zemní práce - údržba zeleně - kosení, vyhrabání listí, pletí záhonů a keřů - stříhání živých plotů - ...

Projekce, zakládání, údržba, práce: -okrasných zahrad. -trávníků. -řez ovocných stromů, keřů. -stříhání vinné révy. -kácení, stromů. -průklest, pokos pozemků. -koupací jezírka. -závlahové systémy -bazény.

Služby: -návrhy zahrad -realizace zahrad -úpravy zahrad -udržba zahrad -automatické závlahové systémy.

Realizace zahrad. Návrhy zahrad. Údržba zahrad. Prodej sazenic.

Zahradní architektura, služby: - realizace zahrad - projektování zahrad - rekonstrukce zahrad - terénní úpravy - údržby zahrad - úklid sněhu.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Realizace zahrad na klíč: - terénní úpravy pozemku - výsadba dřevin, rostlin - založení trávníiu semenem - mulčování výsadeb - kácení stromů.

Služby: -zakládání - realizace okrasných zahrad -návrhy, realizace a údržba zahrad i veřejné zeleně -návrhy a realizace závlahových systémů -zahradní a krajinná architektura.