Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Odvoz, zpracování: -odpad. Práce: -zemní Údržba: -chodníky -zeleň

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky: -nátěry střech, konstrukcí -podbíjení podhledů -opravy komínů -výměna střešní krytiny -rizikové kácení stromů.

Zahradnictví: -návrhy, realizace a úprava zahrad -návrhy a realizace závlahových systémů -realizace zahradních jezírek -prodej okrasných dřevin -prodej ovocných stromků (na objednávku) -údržba areálů firem -údržba a obnova trávníků -dušičková a vánoční vazba -prodej jmelí.

Zahradnické služby: -ošetřování okrasných dřevin -rizikové kácení -frézování pařezů -štěpkování větví -zakládání a údržba zeleně.

Drobná stavební činnost, úprava zeleně, úklidové služby, údržba nemovitostí. Ruční mytí vozidel. Pneuservis.

Služby: -údržba zahrad -realizace zahrad.

Zahradní centrum: - okrasné a ovocné dřeviny - substráty, mulčovací kůra - osiva květin a zeleniny, hnojiva - řezané květiny, sušená vazba - návrhy a realizace zahrad - kompletní péče o trávníky: - setí - hnojení - provzdušňování a konzultace - kácení a likvidace stromů včetně frézování pařezů.

Technické stavební a montážní služby Semily: - práce s plošinou - realizace zahrad a zelených ploch - údržba soukromých zahrad, parkové úpravy v areálech podniků - stěhovací služby - stavby plotů - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - malířské práce, malby a nátěry interiéru i exteriéru - elektrikářské práce - ...

Práce: -elektrotechnické -instalatérské -zednické -obkladačské -truhlářské -malířské.

Služby: -hodinový manžel -servis pro zahradu, byt, dům.

Zahradní, zahradnické služby: - projekt - realizace - údržba zeleně zahrad - prodej okrasných rostlin - poradenství.

Realizace a údržba zeleně: - zelené plochy, veřejná zeleň, historické parky, krajinářské a ekologické plochy.

Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny, traviny a jiné zeleně. Poradenství, návrh, kompletní realizace zahrad i následná péče. Zakládání trávníků, pokládka trávníkových koberců, údržba trávníku. Zimní řez keřů, prořezy ovocných stromů, likvidace dřevní hmoty, listí, zeminy. Sečení zanedbaných travních porostů včetně odvozu. Práce s ...

Specializujeme se na projektování úprav zeleně v soukromém i veřejném sektoru. Naše i cizí projekty jsme schopni realizovat. Pro veškeré typy zeleně zajistíme dlouhodobou i příležitostnou údržbu. Důraz klademe na profesionálně odvedenou práci. Na naši práci a materiál dáváme záruku jedno vegetační období.

Zahradní a krajinná tvorba. Služby pro zahradu, park a krajinu: -projektování zahrad a krajinných úprav -projektování výsadeb v rámci pozemkových úprav a ÚSES -revitalizace obecní zeleně a veřejných prostranství -pasporty zeleně -inventarizace stromů a plány údržby -dendrologické průzkumy -poradenství v oboru zahradní a krajinné ...

Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Služby: - zavlažovací systémy - realizace zahrad.

Projektování, realizace a údržba zeleně. Poradenství v oblasti zahradní architektury.

Prodej: -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy zahrad a parků -výsadba a úpravy živých plotů -stavba skalek a jezírek -zahradní stavby.

Projektování a následná realizace zahradních úprav, zakládání trávníků, kácení a ošetřování okrasných a ovocných stromů a keřů. Zahradní architektura, realizace jezírek.