Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Nabízíme strojové čištění podlah společenských, komerčních prostor a garáží, jak pravidelné, tak i generální. Provádíme úklid chodníků, sekaní trávy. Lokalita Praha a Středočeský kraj. Ceny jsou již od 3, 9 Kč/m2 dle způsobu znečištění a velikosti plochy.

Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Zahradnické služby. Kompletní realizaci a údržbu zahrad.

Služby: - údržba majetku města, zejména Slezské Ostravy. - údržba veřejné zeleně - údržba kanalizací - zimní údržba a čištění komunikací, parkovišť - pronájem nebytových, kancelářských prostor.

Návrhy, realizace a údržba zahrad. Zahradnické studio HORTULUS vedené projektantkou a realizátorkou ing. Kateřinou Peškovou poskytuje svým zákazníkům kompletní sortiment zahradních a zahradně-stavebních služeb v Praze a okolí. Na trhu působíme od roku 2001.

Služby: -studie, řešení a zpracování návrhů úprav zeleně.

Služby: - technické, zahradní, úklidové. Správa a údržba: - dopravní značky - veřejná zeleň a sady - čištění měst - komunikace - údržba mobiliáře - WC - parkoviště.

Technické služby. Odvoz odpadů. Čištění komunikací a chodníků. Údržba veřejné zeleně.

Návrhy, realizace: -zahrady -sadovnické úpravy.

Realizace zahrad Zahradní jezírka: - okrasné zahradní biotopy - účelová-koupací jezírka - potůčky a brody - gejzíry atd. Dřevovýroba: - altány - pergoly a jiné dřevostavby - potoční stavidla - opalovací mola - okrasné studny - mosty - ploty. Kamenné stavby ze štípaného kamene: - kamenné zídky - krby - schody - ...

Údržba zeleně Zahradní architektura. Kompletní návrhy a realizace zahrad včetně elektroinstalace, vodoinstalace: -sečení, sekání travnatých ploch -úprava živých plotů -prořezání stromů -kácení stromů včetně odstranění pařezů -odstranění ruderálního porostu i na nerovných terénech -chemická ochrana trávníků, stromů, ...

Zahradnictví. Prodej: -okrasné dřeviny -stromky -květiny -balkónové květiny. Údržba: -zeleň. Realizace: -zahrady. Terénní úpravy.

Zahradnictví, zahradnické centrum. Maloobchod, prodej, E-shop, rozvoz: - živé ploty - okrasné dřeviny - sazenice - rostliny vřesovištní, popínavé - substráty, rašelina, hnojiva, mulčovací kůry. Služby: - zahradnické.

Služby: -úklidové. -úklid domů. -kompletní úklid administrativních budov. -strojní úklid chodníků. -úklid půdních, sklepních prostor. -kompletní údržba zeleně.

Provádíme rizikové kácení stromů, rekonstrukce a údržbu zahrad, zakládání a údržbu trávníků.

Údržba dřevin a pozemků: - práce ve výškách - rizikové kácení a ořezy stromů pomocí horolezecké techniky, - kácení stromů od vrchu - odstraňování havarijních stromů

Technické služby města Sedlčany: -údržba a opravy veřejného osvětlení, -údržba a opravy komunikací a chodníků, -údržba veřejné zeleně. Provoz rekreačního zařízení Častoboř. Skládka TKO*: Kosova Hora tel.318822151.

Navrhujeme a realizujeme: - zahrady a parky - zahradní architektura. Provádíme práce v oboru: - rekultivace a údržba zeleně - arboristika (řez, výsadba a rizikové kácení stromů) Pobočka Davle, Praha - jihozápad, jihovýchod

ostraha majetku, úklidové služby, údržba zeleně, kontrola nemocných

Jako hodinový manžel vám pomůžu se všemi problémy které se u vás doma objeví. Opravím, smontuji, vyčistím, pomůžu. .

Práce: - služby v rámci zeleně, práce křovinořezem a motorovou pilou - údržba zelených ploch Likvidace nežádoucí vegetace výřezem i formou chemického postřiku: - křídlatka, bolševník, vzrostlé dřeviny okolo budov a plotů, odstavných plochách a skladištních místech. Výškové práce: Opravy střešních krytin, mytí, nátěry. Montáže ...

Služby pro rodinu a domácnost: - úklid - chůvy - společnice - domovník - zahradník.

Stavební práce a údržba. Komunální úklid. Údržba zeleně. Opravy a stavby dětských hřišť, chodníků a schodů. Odvodňování. Zámečnické práce menšího i většího rozsahu.

Vývoj, výzkum, realizace: -technologie a zařízení pro nakládání s biologicky rozložitelnými odpady-BRO Zpracování BRO. Údržba zeleně, výkopové a terénní práce, elektroinstalace, el.přípojky. Prodej, oprava, servis: -kompostovací stroje